Feedback

Feedback fra kunder

Vægttab på 45 kilo på et år!

Synes bare de siger så meget de to billeder. Jeg er gået fra at være tilbageholdende, og ked af mig selv, til at danse i guldkjolen – der er sket meget – og ikke kun på vægten ❤️

Sarah, 25 år, Januar 2019. Status efter et år på et firmabetalt medarbejderforløb.

Starthjælp til 40 kilos vægttab

“Jeg er pissestolt over mig selv, og jeg blærer mig uforskammet over på 14 måneder at have tabt 40 kilo. Tak til Anne for skubbet i den rigtige retning.”

Mads Büchert Eskildsen, Facebook-opdatering 29/3-19 (han startede med “den store pakkeløsning” og klarede resten på egen hånd)

Ranes vægttab 8 kilo på 8 uger

Kære Anne

Jeg har fået så meget ny energi! Tak fordi du hjalp mig med at få styr på kosten og smide de 8 kilo, jeg skulle af med.

Kh, Rane 

Rane Willerslev 11/2-19 (efter den sidste samtale i den store pakkeløsning)

De to første samtaler blev filmet til Ranes Museum 2, afsnit 5, fra minut 12, på DR2.

Rikke har fået tæmmet sin reptilhjerne

Hej Anne :0)

Håber du har det lige så godt som jeg har det…. Intet er perfekt, men gud hvor kan man selv gøre meget for at have det godt.

Du har nu hjulpet mig i gang med en rejse, som jeg selv skal og vil forsætte på.

I den forgangne uge havde jeg festivals x 2 på programmet trods det er der røget 800 gram… Jeg valgte alkoholen fra og fik en masse andre godter (mest sødt).

Det mærkelige var dog at dagen derpå den store fest havde jeg samme form for tømmermænd og træthed i kroppen, som hvis jeg havde drukket tæt…. Dette tænker jeg hænger sammen med manglende søvn og uvanligt sukkerindtag. 

Du har så ganske ret i at min reptilhjerne husker som en elefant, jeg har taget mig selv i gamle tanker og vaner denne uge, dog er jeg motiveret nok til ikke at lade bæstet styre. EX: den anden dag jeg kom hjem fra job, var jeg lige ved at sætte vand over til min førhen vanlige kaffeckokolade fra nescafe, som jeg selv syntes jeg havde max fortjent efter en aktiv og travl dag. Derudover i søndags skreg min krop i en kort stund efter sødt og salt, som den plejer efter en god fest.

Men fordi jeg havde dine advarsler tæt i min erindring om bæstet, blev jeg først lidt forundret over følelsen, og så grinede jeg bare af den, og så slap den grebet på mig. FEDT!

Jeg er så klar til at følge ANNE VEJEN … Igen som en rettesnor og ikke som hysteri…. Jeg tænker du har været med til at give mig et kærligt spark bagi og så passede dit opslag på FB bare lige til der hvor jeg er i livet nu.

Mange, mange TAK Anne… Du skal vide at hvis det går galt for mig at så er jeg ikke for stolt til at tilmelde mig et forløb hos dig igen….

Jeg er tryg ved dig og dine erfaringer… At du også er sygeplejerske uddannet har for mig også en betydning, det bliver jeg nok nødt til at indrømme… Fagskadet er jeg nok lidt.

Jeg ønsker dig alt vel og god vind med at drive din virksomhed, hvor du er så heldig at kunne hjælpe en masse mennesker.

Pas godt på dig selv,

Mvh – Rikke Sloth Kostow, Vester Nebel i Esbjerg.

14/8-19, efter sidste modul på Hold 6 “sund uden afsavn” onlinekursus.

Fra Klimateriemakrel til Overskudssild

Line Glintborg Nielsen

Jeg har været i forløb hos Anne for nogle år siden – og har i de år der er gået, nydt godt af al det gode, hun fyldte på min rygsæk af egenomsorg, kost, antistressende værktøjer og andet dengang.

Men efter jeg blev væltet omkuld af mit daværende job, og igen var kommet op og trække vejret – følte jeg dog at jeg trængte til en opdatering – så jeg tog fat i Anne ☺️ og sikke en opdatering!!!!

Anne er begyndt at forske i overgangsalder, hormoner og mangel på hormoner – så da jeg begyndte at følge Annes nye retningslinjer skete der følgende: jeg fik mindre træthed, min PMS forsvandt helt, jeg holdt op med at være sulten hele tiden, mine menstruationssmerter forsvandt, væske i kroppen forsvandt og meget mere, som Anne jo allerede havde lovet mig, ville ske.

Men udover det, var jeg til frisøren en dag, og han udbryder” hvad sker der i din hovedbund – det er jo helt vildt – det har jeg aldrig set før”. Det viste sig, at der var ved at komme vildt mange nye hår på engang – så nu er jeg ved at udvikle en løvemanke – og jeg har været tyndhåret siden jeg fik min søn for 22 år siden – det er den vildeste positive bivirkning.
Behøves jeg at sige at jeg er fan ❤️

Kærlig hilsen Overskudssilden Line fra Fyn.  

Line Glintborg Nielsen, 6/8-19, efter den store pakkeløsning i 2015 + 2 supplerende samtaler i foråret 2019.

Færre hedeture efter 1 uges kostomlægning

Kære Anne
 
Så er jeg godt i gang med uge 2.
 
Allerede nu har jeg færre hedeture både om dagen og natten og slet ikke så vilde som før, fedt.
 
Mit blodtryk har været lettere forhøjet, jeg måler det morgen og aften, det har nu været perfekt i en uge, yes.
 
Mere energi er der også. Jeg har fået ordnet en del på min to do liste, både pga energien, men også når rastløshed/cravings melder sig.
 
Det er super fedt at starte kurset, når man har ferie synes jeg, der er tid til megen selvforkælelse både med tid til at lave god mad og nyde at spise, motion, læsning og afslapning, når der er behov for det. 
 
Tusind tak for gode og motiverende videoer og mails.
 
Mange hilsner, Helle.
 
Helle Henriksen, 17/7-19, efter den første uge på “sund uden afsavn” Hold 6. 

Anne er en god Investering – afkastet er en sundere krop, og bedre økonomi!

Jeg gik til Anne fordi mine egne initiativer omkring vægttab havde båret en vis mængde frugt vel nok ca. 10 ca. kg, men det var stadigvæk tydeligt, at jeg havde brug yderligere reduktion, men var gået stå med vægttabet.

Mit mål med vægttabet er/var øget sundhed, uden fanatisme eller Nazi slankekure ala´ tab 5 kg på 2 uger – sekundært at kunne cykle og løbe i raskt tempo igen. 

Med en højde på 181 cm og vægt på 110 kg og en alder på 56 år, er det ikke let at cykle og løbe i raskt tempo.

Da jeg er naturvidenskabeligt uddannet vil jeg gerne arbejde med det, som jeg/vi ved virker, og ikke det som vi tror virker, heller ikke selv om en kostomlægning, virker for min gode ven i anden sammenhæng. Kort og godt – det er mit liv der skal justeres – og jeg besluttede det skulle være evidensbaseret sparring jeg investerede i. Gerne Pakket ind i en kærlig tilgang til mig selv, og mit dejlige liv.

Jeg ved fra min tilknytning til idrætsmiljøer, at alle de slanke mænd og kvinder over 40 år jeg ser i Lycra, er bevidste om deres sundhedsdata (okay der kan findes enkeltstående individer, som har så gode madvaner, at vedkommende aldrig har skænket det en tanke ) – not me – desværre)

Anne har lært / lærer mig om både mad, fysisk og psykisk sundhed – og det medfører vægttab, bedre søvn, bedre humør, mere energi. 
Nu kan jeg igen køre hjem efter en travl arbejdsdag uden at være træt, hvor fedt er det lige? – det er megafedt, skal jeg hilse og sige )

Hvad har investeringen været til dato? 

Knap 1000 kr/kg Overvægt – til sammenligning koster det 10.000 kr. at få taget et kilogram af min racercykel. Og det bedste er, at jeg er næsten lige hurtig på en cykel om den vejer 7 eller 8 kg. Her i det flade Danmark. Statistisk set har jeg nu bedre odds for en sundere alderdom, uden sukkersyge og uden en lang række andre ulykkeligheder. 

Fravær af sygdom giver flere effektive arbejdsdage – lig med højere indkomst, eller længere tid på arbejdsmarkedet – fravær af omkostninger til blodtryksregulerende medicin, Insulin mv. giver sjovere forbrugsmuligheder- vælg selv hvad du har brug for 

Direkte besparelse – jeg behøver ikke være medlem af motionscenter ) – besparelse 200 til 1000 kr./md. Direkte besparelse på junkfood og billig cafemad – hmmm – måske 1000 kr/md.

Min Status og forventninger:
• Jeg har allerede rigtigt gode sundhedsdata minus 90 kg d.d. og mangler ca. 4 cm´s livvidde før jeg er i mål med en formodet ca. kropsvægt ca. 85 kg. (Vægttab 25 kg) 
• Mit blodtryk er som en ung mands siger min læge.
• Jeg sover godt igen- Det er bare superskønt. 
• Jeg er mere energifyldt med bedre humør. 
• Jeg kan nu både løbe og cykle i rigtigt raskt tempo igen ). 
• Bedre selvværd. 
• Større tiltræknings kraft på det modsatte køn, man er vel forfængelig. 

Min forventning er, at når jeg er færdig med Anne, så har min investering været ca. 15-20.000 kr. over et års tid for at få ovenstående resultater – det er en rigtig god investering synes jeg. Rent økonomisk kan jeg med vis ret håbe at denne investering giver et større afkast end 7 procent som ellers ville være et ok afkast på en investering. Sundhedsafkastet er for mig ubetaleligt.

Til sammenligning bare for sjov: 
En racercykel til konkurrence brug koster ca. 50.000 kr. Den kan jeg undvære. 
En feriedag i udlandet koster ca. 1000 til 2000 kr. pr. feriedag – det er 10 til 20 feriedage i udlandet der skal spares bort for et sundere og bedre liv, hver dag – hver eneste dag – tænk over det – bedøm selv hvad du har brug for. 
Whats not to like ? 
Nåårhh jo – Jeg har købt ny garderobe 2 str. mindre – det er en omkostning jeg ikke har regnet med, men det er også fedt at købe tøj i lavet så buksebenene ikke skal lægges 10 cm op

Jeg ringer omgående igen til Anne, hvis min vægt igen skulle blive en udfordring, fordi det er en god investering i sundhed at købe Annes rådgivning.

Svend Kristensen, Facebookanmeldelse, 10/6-19 (den store pakkeløsning + supplerende samtaler)

7 kilo på 6 uger på "sund uden afsavn"

Kære Anne

Målvægten er i hus og velværet er i top. 7 overflødige kg røg der, fra jeg startede i april. Jeg er så stolt og glad. Og virkelig meget klogere på, hvor enkelt det kan være at gøre noget godt for min krop – selv om livet til tider foregår med 180 km/t.

1000 tak for et godt forløb. Jeg var din discipel før – nu er jeg så også blevet ambassadør og reklamesøjle 😃

Med venlig hilsen 

Helene

Helene Anismov, 10/6-19, efter de 6 uger på onlinekurset “sund uden afsavn”.

Kære Anne

Jeg var på vægten i morges og der var faktisk sket lidt – den sagde 69,5 kg, (jeg havde en startvægt på 74,4 kg) så jeg er for første gang under de magiske 70 kg, som har drillet mig de sidste par år.
 
Hvis man kort skal opsummere, så har det været en meget udbytterigt forløb for mig. 
 – Jeg har kun haft migræne to gange – jeg havde migræne flere gange om ugen før
– Jeg har kontrol over min sukkertrang – den er faktisk nærmest væk
– Jeg er SÅ meget bedre tilpas i min krop – det klæder den at at have slanket sig og jeg føler mig stærkere og mere i kontrol. 
– Jeg er så glad for mine nye redskaber – specielt reptilen er en tankemåde, der virkelig giver mening for mig ifht til at holde fast. Jeg vil,i den grad, være på udkig efter “min reptil på gangene” Det er en meget lettere tankegang uden skyld, skam og den konstante følelse af nederlag. 
 
Jeg er meget glad for at have være en del af det her forløb! Jeg har ikke de bedste erfaringer med onlineforløb og mig, men det her forløb har i den grad været udbytterigt! Jeg har hele vejen igennem haft en fornemmelse at at du har været tilstede, og det har været så vigtigt og brugbart med din sparring og indspark undervejs – det har gjort en stor forskel for mig – 1000 tak for det!
 
Jeg anbefaler dig til alle, jeg snakker med, og lykkes det ikke for mig at holde snuden i sporet, er det godt at vide, at der er en mulighed for at vende tilbage til et forløb/session.
 
Mange hilsener fra Line
Line, 5/6-19, 5 uger efter start på “sund uden afsavn” onlinekurset.

En ny dejlig måde at se på mad og på migselv på

Hej Anne.

Tak for en forståelig og simpel start på en ny dejlig måde at se på mad og på migselv på – og mad, som kan mikses med familiens øvrige spisevaner. 
 
Jeg har fået meget ud af videoer og øvelser og har nu mod på at fortsætte selv. Det er jo ikke så svært! Forfra og jeg ved hvad jeg skal. 
Det kræver at jeg sætter igang og gør noget! Og jeg kunne i 6 uger, så kan jeg også i 12!
 
Mine børn gør som mig uden at være fanatiske – så det er win Win. 
 
Til min største overraskelse ser jeg nu på mine spisevaner i forhold til andre…. Andre spiser heller ikke helt op- og det er ok!
Andre tager heller ikke 3 stykker kage! 
Andre vælger også vand og ikke vin.
Andre siger nej tak med et smil. 
Andre hygger sig også uden snacks og hvide boller- og bageren overlever!
 
Jeg elsker mit lettere jeg og passer den flotte blå kjole jeg havde tænkt mig🤸‍♂️. Nyt mål på vej… 
 
Min reptil er helt samarbejdsvillig og opfører sig eksemplarisk og er såååå sød og sjov. Jeg elsker billedet! Og klør den lidt bag øret, giver den et glas vand, når den hopper i sofaen. 
 
Kh Lise
 
Lise Rosenkrantz Heiberg, 5/6-19, efter sidste modul på “sund uden afsavn” onlinekurset.

Det har været den bedste investering!

Hej Anne
 
Øv, at vi allerede er nået til vores sidste mailkorrespondance. Jeg føler mig sagtens klar til at fortsætte på egen hånd, men det er nu rart at kunne skrive både resultater og spørgsmål til dig hver uge. 
 
Det går fortsat utrolig positivt med både ro, balance, at stå op når uret ringer uden at snooze og mit vægttab. 
 
Jeg startede på 84.8 kg og vægten viser nu 79 kg, så der er forsvundet 5.8 kg og jeg har endda menstruation. 
 
Det har jeg naturligvis super optur over, men det bedste er nu min ændring af livsbane.
 
Jeg har virkelig fået en ny interesse i min krop og i hvad jeg byder den.
 
Den viden jeg har tilegnet mig har været, og er, uvurderlig. Din måde at forklare kroppens funktioner når den påvirkes af vores indtag er fremragende. Jeg ville ønske at det kunne fortsætte.
 
Det har været den bedste investering. 
 
Det var vist alt for nu 🙂 
 
Med venlig hilsen
Christina 
 
Christina Pedersen, 5/6-19, efter sidste modul på “sund uden afsavn” et 6 ugers onlineforløb.

10 kilos vægttab på Grundpakken til 495 kr.

Hej Anne

Jeg har købt din grundpakke og har foreløbigt tabt 10 kg.

Jeg mangler lige de sidste 2 kg for at være i mål.

Her d 10 juni skal jeg ud og løbe Royal Run (10 km) i den forbindelse vil jeg gerne tanke min krop op med kulhydrater de sidste 2 uger op til, så jeg har kræfter til at gennemføre løbet. Jeg vil dog gerne tankes op med nogle gode kulhydrater som jeg ikke tager på af, derfor vil jeg høre dit forslag til hvilke kulhydrater der vil være de bedste for mig?

Tak for en god blog, nogle spændende nyhedsbreve og nogle opskrifter som gør en masse godt for min krop 😊

Med venlig hilsen 
Rie, 27/5-19.

Kostvejledning der handler om andet end bare mad

Sharangka

Jeg har på 6 uger smidt 8 kg. Det synes jeg er ret tilfredsstillende. Jeg skal ikke tælle kalorier, men følge nogle retningslinjer for hvilke madvarer, jeg må spise og hvor ofte.

Ud over kostvejledningen, så har jeg været sindsygt glad for hendes tanker og attitude til alt “det andet”, som omgiver det, at jeg spiser for meget og forkert. Hun ved godt, at det slet ikke handler om mad. Det er rart og jeg føler mig set.

Til at starte med tabte jeg mig meget hurtigere, end jeg havde regnet med og tog derfor mig selv i at snydespise her og der – for jeg tabte mig jo stadig! Men den attitude fik Anne pillet af mig og jeg indså, at jeg måske skulle tage hele foretagendet lidt mere seriøst.

(se resten af historien på Sharangkas blog her)

Sharangka Manokaran, Kbh, 24/5-19, efter den store pakkeløsning.

Sund uden at knække halsen på maden

Kære Anne
 
Tak for et virkelig, virkelig fint onlineforløb – og ikke mindst tak for en masse gode opskrifter, der er til at lave og i store portioner, så der også er til de dage, hvor lysten, energien og tiden bare ikke er til at stå og lave den perfekte, insta-egnede gourmet morgenmad/frokost/aftensmad :-).

Jeg har tit knækket halsen på slankemad/sunde opskrifter, der bare blev for komplicerede og tidskrævende at købe ind til og lave fra bunden tre gange om dagen!
 
Apropos fx dine gryderetter, så vil jeg lige høre, om de også kan fungerer som frokost til opvarmning på arbejde. Det har jeg nemlig gjort nogle gange – med stor fornøjelse. 
 
De bedste hilsner, Tinne.
 
(Svaret var JA! – og tak)
 
Tinne, efter modul 3 på onlinekursus “sund uden afsavn” 22/5-19

Reptilhjernen og den kloge hjerne

Reptilhjernen

Aiii. Jeg dør af grin…. Her er min reptil – og min kloge stemme kan jo slet ikke være med. Lille splejset nørd, der forsøger at vifte med armene. Den har ikke en chance! 

Øvelsen var svær og jeg har overraskende nok absolut Intet billede af min kloge stemme, men reptilen virker meget tillokkende og sød….  He He. Det må jeg lige arbejde med. God øvelse! 
 
Jeg er tilbage på sporet og det er godt. 
 
God dag. Lise.
 
Lise Heiberg, 22/5-19, mail efter en øvelse på modul 3 i onlinekurset “sund uden afsavn”

Sclerose, kørestol, højt blodtryk og alligevel resultater

Kære Anne,

Jeg vil bare sige tak for online forløbet. Steen har tabt knapt 7 kg, på trods af at han sidder i kørestol og ikke kan røre sig så meget. Han går til genoptræning to gange om ugen og til svømning en gang. Hans blodtryk er faldet fra 183/120 til 123/95!!! Måske kan han gå ned i medicin. 

Jeg har tabt 3 kg, men jeg var heller ikke 100 % seriøs. Jeg er alt for glad for chokolade. Må dog sige at chokoladen har fået en alvorlig konkurrent i det hjemmelavede slik fra din kogebog. 

Vi er blevet glade for kosten og fortsætter i samme spor.
God sommer til dig. 
 
Mange hilsner fra 
Susanne og Steen
 
Susanne og Steen Simonsen, 28/4-19, efter sidste modul på “sund uden afsavn” onlinekurset. 

Inflammation i hænder og seneknude forsvandt efter kostomlægning

Da jeg første gang kom til Anne, havde jeg en relativ stor seneknude på den ene hånd.

Jeg var plaget af slidgigt i hænderne og smerter på grund af inflammation i tommelfingerleddene.

Efter at have fulgt Annes kostplan og spist antiinflammatorisk i 5-6 uger, var jeg til en konsultation hos reumatologen. Han havde stillet mig i udsigt, at jeg kunne få binyrebark til at tage smerter og inflammation, som han havde konstateret ved den forrige konsultation.

Da han scannede mig nu, var der ingen inflammation tilbage. Seneknuden var ligeledes væk. Jeg har stadig nogle smerter i ledene, men det er en kæmpe lettelse, at inflammationen er forsvundet, og at jeg selv kan gøre noget for at påvirke mine symptomer.

Anne Jeanette Rasmussen, 7/4-19, efter den store pakkeløsning.

Fik styr på alle kroppens systemer og detaljer

Kære Anne. Tak😊 og tak for dine rigtig gode fif, du har sat tingene i kasser for mig. I kasserne kan jeg se meningen, og fornuften sejrer i det store og hele. Jeg er blevet utroligt opmærksom på detaljerne som er vigtige.

Tænk engang at små ændringer har en så stor indvirkning på ens krop. Min krop har det godt, og jeg har det godt med den nye livsstil.

Tak kære Anne. Du er helt speciel med din fantastiske, motiverende og indlevende, og ikke mindst billedlige forklaringer, hvor det hele falder på plads i hovedet og ikke mindst i kroppen. Mange tanker Tina.

Tina Persson 3/4-19 (efter den store pakkeløsning)

De bedste penge jeg har investeret i mig selv nogensinde

Hej Anne

Jeg vil bare komme med en lille status på mit onlineforløb hos dig.

Jeg er gået all in og det virker bare fantastisk.

Jeg har på intet tidspunkt målt eller vejet mig, hverken før eller under forløbet.

Jeg mærker efter i min krop – og den siger på alle måder ja tak til den kostomlægning jeg er i gang med.

Bedre søvn, ro i kroppen, færre hedeture, ingen nattesved som lugter af gammel ged, bedre humør, mere energi og sidst men ikke mindst, så har jeg prøvet noget, jeg ikke har prøvet i 45 år. Jeg er IKKE gået sukkerkold, jeg havde simpelthen ikke troet, at det var muligt uden mellemmåltider.

Må bare konstatere, at det virker, når man følger planen og får det rigtige til de 3 hovedmåltider.

Min treat har været en summerbird flødebolle om ugen, har det været helt slemt, har jeg spist en dadel eller et par valnødder.

Jeg går forbi alle hylder med slik og kager i supermarkedet. Konstaterer at de er der, men at jeg ikke skal have noget. Det er en kæmpe befrielse at være sluppet af med alt det sukker og dårlige vaner.

Jeg har på 4 uger fået alt mit gamle tøj tilbage, som jeg ikke har kunnet passe i flere år.

Det er de bedste penge jeg har investeret i mig selv nogensinde og meget billigere end at skifte garderoben ud.

P.S. Jeg glæder mig nu også til at købe en lækker sommerkjole om et par uger.

Kærlig hilsen, Anne Mette

Anne Mette 3/4-19 (efter de første 4 uger på onlinekurset)

Ranes flade mave bliver bemærket 🙂

Kære Anne

Jeg synes, du er rigtig dygtig. Og har en fin facon at henvende dig til mennesker på, mennesker, du måske aldrig hører fra på dit nyhedsbrev.

Før jeg vidste, at du havde rådgivet Rane Willerslev, så jeg ham inde på Nationalmuseet og tænkte, hvor ser han godt ud. Han havde et elegant, gråt  jakkesæt på og en sort livrem – helt flad mave.

Jeg er en gammel kone på firs, men kunne alligevel ikke lade være med at fryde mig over ham. Rigtig tyk har han jo aldrig været. Men det klædte ham med et vægttab.

Du har foreløbig givet mig et pust i nakken til de 4 kilo, jeg gerne vil tabe. 

Venlig hilsen, Rigmor, 80 år (17/3-19 – efter mail 3 på nyhedsbrevet)

Non-cystic fibrosis bronchiectasis og kostomlægning

Anne, Anne, Anne – i dag til min reception/bogudgivelse af min bog ‘Tag ansvar for dit liv’ drak jeg TO GLAS VAND!

Jeg har aldrig nogen sinde i mit voksne liv været til nogen form for fejring af et-eller-andet uden at drikke et eller flere glas vin – aldrig!

Som du ved forbinder jeg ellers vin m.m. med hygge, fest, god stemning m.m. – Denne gang var det oven i købet min egen ‘fest’, alligevel drak jeg ikke et eneste glas vin.

– Som du ved, angler jeg ikke efter ros og den slags, men jeg synes lige, jeg ville nævne det 😅📚 (facebookopslag 1/2-19)

– – – – – – – 

Tusind tak, Anne, for din støtte i forbindelse med at knække koden, da jeg i mit sygdomsforløb begyndte at samle vand i kroppen, som var helt ude af balance til trods for en sund, vegetarisk livsform.

En kostomlægning baseret på din viden og erfaring som sygeplejerske medførte, at jeg tabte alle kiloene igen og nu har en velfungerende krop – hvad der er altafgørende i forbindelse med kroniske sygdomme.

Det har betydet ALT for mig at møde en professionel, som satte sig grundigt ind i tingene og forstod, hvad der skulle til, for at jeg igen kunne blive rask og glad 🌺<3

Lise Baumann, 16/2-19 (1½ år efter den store pakkeløsning)

Vægttab 1 kilo om ugen trods barsel med 2 små børn

Hej Anne

Jeg synes lige, at jeg ville give min feedback på de sidste 6 uger.
De første 4 uger gik overvejende godt, uge 5 ramte med manglende søvn og 2 små børn, der satte nogle udfordringer, så jeg fik først set din videoer om uge 5 sidste weekend…. og bum, igen ramte du fuldstændig plet.

Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at grine indeni. Jeg sad fuldstændig i den situation, at jeg jo mente at jeg havde fuldstændig styr på det nu. Og fordi der lige sneg sig lidt ekstra godt ind i planen ind imellem, der sker der ikke noget ved.

Det har været SÅ fedt at se dine videoer og faktisk lære, hvorfor man reagerer som man gør – meget lærerigt. Jeg er fan. og regner med at gense videoerne ind imellem, som du også fint skriver her i uge 6 (som jeg først har nået at se idag). For ja, min reptilhjerne har også fået lov til at styre lidt for meget de sidste 2 uger. Og 5-4-3-2-1 “reglen” havde jeg lige svedt ud – den skal tilbage igen.

Mit forhold til mad er helt sikkert blevet bedre, da jeg ikke altid spiser når jeg keder mig. Så kan jeg gå i gang med noget andet eller drikke et stort krus the.

Jeg købte forløbet i midt december og der sagde vægten 91 kg og et navlemål på 110 cm (puha, det var ikke så sjovt). Startede med at lave noget af din mad efter nytår og savner faktisk ikke rigtig noget i min mad. Det er mest når vi er ude at man lige kan få duften og lysten, men oftest kan min fornuftige hjerne overtale mig til at lade være!

Jeg har lavet noget styrketræning herhjemme (bare med egen kropsvægt) 3 gange om ugen, og her efter 6 uger er jeg på 85,5 kg og navlemålet er 102 cm. Så det virker!!

Målet er 80 kg, ambitionsniveauet er til 78 kg (der var jeg for 10 år siden) men har nu også andre parametre (tak til dig) såsom at se maven bliver mindre (også selvom vægten ikke altid siger det samme), at jeg har et større overskud i hverdagen. De første 6 uger har jeg strammet balderne meget og derfor er der også røget mere fedt og kg af, men eftersom jeg starter arbejde op i gen på mandag, så prøver jeg at være realistisk og sige at 0,5 kg om ugen er mere passende nu.

Jeg aner ikke hvordan hverdagen kommer til at se ud med 2 små børn og arbejde (jeg har en mand der hjælper ;-)) så vil ikke knække halsen på det nu.

Jeg starter som sagt arbejde efter barsel på mandag den 18. februar, og det føles skønt at vide, at jeg faktisk kan passe en del af det tøj som jeg kunne passe inden graviditet nr. 1 for 3,5 år siden 😀

God weekend!

Mvh Kamilla 15/2-19 (efter onlinekursus Hold 3)

Online kostvejledning til par

Kære Anne

Du skal også have en update fra min mand og jeg som har fulgt dit forløb de sidste 5 uger.

Vi var på ferie den første uge, så vi kom lidt senere i gang. Vi har længe fulgt dine råd fra de mails du sendte ud, men er glade for at have fulgt dit onlinekursus på hold 3, hvor vi har fået opskriftsbogen og alle dine gode råd og videoer, som på en sød og god måde får banket ind i hovederne på os, hvad det handler om 🙂 Tak for det!

Inden vi gik i gang med forløbet, havde vi længe fulgt rådene om ikke at spise så meget brød, ris og pasta, og hvis vi har spist noget af det, så har det været økologisk fuldkorns produkter, vi har holdt os til.

Vi ved jo selvfølgelig godt, at det ikke er godt med slik, kager, is m.m., men før fik vi jo lige lyst til det engang imellem alligevel. Det har vi stort set ikke spist siden vi er startet på forløbet, og det har været dejligt at kunne støtte hinanden i det.

Det har været en god måde det har kørt på efter vi har fået dine mails om tirsdagen. Vi har været sammen om at læse og se dine videoer over nogle dage, og finde ud af hvad vi skal lave og spise og hjælpe hinanden med at holde os væk fra alt det vi godt ved vi ikke må få 🙂

Det har gjort det nemmere at undvære det, og efter kort tid, så syntes jeg faktisk det har været nemt ikke lige at tage en kop kaffe med sukker og mælkeskum og et stykke knækbrød med ost når vi kom trætte hjem om eftermiddagen eller en portion is om aftenen når vi har siddet og set tv.

Jeg syntes altid vi har brugt mange grøntsager til vores måltider, men nu er det en endnu mere fyldt kurv fra grøntsagsafdelingen når vi handler, lidt kød, skyr og æg og så kan vi godt gå ud af Brugsen igen 🙂

Vi er startet på dit forløb, fordi vi begge var trætte af den der dumme ’gravide’ mave vi render rundt med! Der er ingen af os som ellers er tykke andre steder på kroppen, men vi har lige den dumme mave som vi gerne vil af med. Vi håber derfor, at dit forløb kan hjælpe os af med den og det tror vi også på med tiden at det vil kunne hjælpe på, da vi begge er indstillet på at fortsætte med at leve på denne måde.

Vi har haft en del fødselsdage og arrangementer i januar og februar som vi har været med til, men syntes vi nogenlunde har klaret os udenom det vi ikke har så godt af at indtage, eller i hvert fald har vi taget mindre af det end vi plejer.

Du får lige lidt info om os:

Min mand er 57 år, er 174 cm høj og vejede da vi startede 95 kg. Han er smed og har hårdt fysisk arbejde med tunge løft og går mange skridt på arbejdet hver dag. Han har problemer med sine fødder og er blevet opereret i dem flere gange og fået indopereret skruer i dem, så han har dagligt smerter i dem. Han vil derfor gerne tabe sig, da det formentligt også vil kunne afhjælpe nogle af smerterne.

Pers forløb har foreløbig set sådan ud:

Dato

12/1

19/1

26/1

3/2

9/2

Vægt

95,1

93,9

92,8

93,4

92,0

Livvidde

117

117

113

112,5

111

Mit forløb ser sådan ud:

Dato

12/1

19/1

26/1

3/2

9/2

 

 

 

 

 

 

Vægt

65,1

64,3

63,4

63,7

63,3

Livvidde

95

93,5

91

90

91

Jeg er 55 år, 163 høj og vejede 65 kg da vi startede. Jeg har de sidste 3 – 4 år løbende taget 4 – 5 kg. på selv om jeg syntes jeg har forsøgt at leve sundt (og det er jeg meget træt af!!)  Jeg arbejder på kontor, og sidder derfor ned en del af dagen, men rejser mig mange gange om dagen for at gå efter print m.m., går hellere efter et stk. af gangen for at blive rørt så meget som muligt 🙂

Vi har ikke tidligere haft så meget overskud til at dyrke motion, når vi er kommet hjem sidst på eftermiddagen, (vores vækkeur ringer kl. 5.15 om morgenen!) men det er heldigvis blevet bedre efter vi er begyndt at spise efter dine råd.

Vi har fået mere energi, sover bedre og har mere overskud til at lave noget mere. Vi er begyndt at bruge den romaskine vi har haft stående i flere år (i sidste uge) og jeg er begyndt at gå nogle flere ture nogle gange om ugen om eftermiddagen når vi kommer hjem 🙂

Per er den af os som har tabt mest og jeg håber også at der kan komme mere gang i mit vægttab, da jeg rigtigt gerne vil af med maven. Vi syntes også begge to, at vi godt kan mærke forskel på kroppen efter vi er startet på forløbet, maven er ikke helt så fast mere og tøjet sidder pænere og vi har det i det hele taget bedre end før vi startede 🙂

Per er stoppet med at ryge for 3-4 måneder siden og det går rigtigt fint. Inden vi stoppede med slik, tog han nogle gange nogle lakridser når rygetrangen kom, men det er han stoppet med. Han overvejer, om han i stedet for kan tygge noget sukkerfrit tyggegummi eller vil det også være med til at sætte gang i blodsukkeret i de timer hvor man ikke spiser?

Uh, det blev vist alligevel en meget lang mail jeg fik skrevet til dig, men havde bare lige lyst til at fortælle dig om vores oplevelse af forløbet indtil nu 🙂

Kærlig hilsen

Per og Susanne Nielsen, 14/2-19, efter sidste modul på onlinekurset “sund uden afsavn”

Cravings efter sukker og brød er væk

Hej Anne

Her går det næsten for let😜 Jeg vejede 76 kg 26.dec. Da vi startede 8 jan. vejede jeg 74,2 og i dag vejer jeg 71,1. Mål af maven kom jeg sent i gang med, men det suser derud ad 💪

Jeg har ingen problemer med sukker eller brød.Jeg spiser 3 gange om dagen og har det så fint med det. Nogle gange leder jeg i min hjerne efter gamle behov, men der er tomt😂! Det må du gerne bruge på din hjemmeside.

Jeg håber det kan motivere andre. Jeg har prøvet så mange ting: “Let røven og luk munden”, Sense og andre omlægninger.

Det der virker her er forståelsen af, hvad der forgår i kroppen. Den er så tæt på, men vi ved så lidt om, hvad der foregår derinde

Og så er det fedt med din humor med “Lagerarbejdere” og andre sjove forklaringer😜

Mvh, Vif Videler 23/1-19 (efter uge 3 på Onlinekurset “sund uden afsavn”)

Ny livsstil og ingen sult eller behov for syndige sager

Hej Anne

Her hos mig går det vanvittig godt. Så jeg har ingen spørgsmål, men synes alligevel du lige skulle ha en lille status. Jeg har siden 1 januar tabt 3,5 kg og måler 6 cm mindre om livet 😊 Så det er i sig selv skønt. Jeg har det rigtig godt og føler slet ikke sult eller behov for syndige sager.

Jeg er startet stille og roligt op på at løbe (interval gå/løb), så det er jeg også godt tilfreds med.

Mht søvn, så sover jeg næsten altid 8 timer, men kan godt mærke at min søvn er blevet af en bedre kvalitet, efter jeg er startet på dit program. Alt i alt 👍👍👍 herfra 😊 Tak for dit super gode program. Jeg er så glad for at jeg meldte mig til 😊 Ha en dejlig dag 😊 

Bh
Charlotte 23/1-19 (efter uge 3 på onlinelinekurset “sund uden afsavn”)

God rollemodel for sin datter

Kære Anne

Jeg sidder lige og tænker på dig her til min datters fødselsdag, på grund af de valg hun har taget til hendes dag…

Hvert år når hun fylder år må hun vælge, hvad hun skal spise hele dagen – det vil sige livretterne.

Der plejer at være rundstykke med nutella, pizza, burger, og andet snask – toppet med kage og masser af slik …… I år har valget været (og jeg har ikke prøvet at præge hende😉) omelet til morgenmad, og vafler lavet af kikærtemel og æg til aftensmad, toppet med salat asparges og røget laks og en vaffel med vanilje og agavesirup, skyr og bær til dessert / dog har hun delt en flødebolle ud i klassen. Jeg syntes det viser rigtig meget om hvordan de rigtige (og forkerte) valg vi tager i hverdagen, præger vores børn…

Jeg bliver så glad og taknemlig for alt hvad du har lært mig på sådan en dag – det fik jeg bare lyst til at dele med dig 🥰

Knus Line, 8/1-19, (2½ år efter den store pakkeløsning)

Erfaring med Anne Seidelins onlinekursus

Hvorfor tilmeldte du dig forløbet?

Fordi jeg gerne ville tabe mig, og de officielle kostråd forvirrede mig.

Hvad var du bekymret for, inden forløbet startede?

Jeg var bekymret for, om jeg kunne gøre det “godt nok” oveni baby, rejse og ny rutiner uden ret meget indflydelse på aftensmaden herhjemme. Og om jeg ville kunne holde motivationen.

Hvad kan du mærke af forandringer her bagefter?

Det er blevet lettere at løbe op og ned at af trappen 🙂 Jeg er mindre træt om eftermiddagen. Min hud har godt af det – først tænkte jeg, at jeg da ikke kunne se nogen forskel, der var stadigvæk lidt urenheder. Men så havde jeg en dag hvor jeg smovsede (“treatede”) med både øl og chokolade, og så gik min hud amok! Det forsvandt hurtigt igen. 

Og så er min sukkertrang forandret. Den er ikke væk, men meget mere selektiv. Jeg føler mig kun lokket af virkeligt lækre ting.

Hvad har gjort den største forskel for dig?

Det har været nemmere at inddrage venner, kæreste og mit kollektiv i projektet, fordi jeg kunne sige “det er seks uger”, og at de seks uger altså er for at få styr på principperne, så de ved, at det nok fortsætter. Tror det bl.a. er derfor der har været nemmere at inddrage andre denne gang… Men med alle de skøre kostvaner der er i kolle, er jeg nu på listen over dem, der ikke spise ris og pasta mm (af diverse årsager), så det er meget fedt, at de ved det nu.

Hvordan har det været at have Anne med på supporten?

Har ikke brugt det så meget, men da jeg gjorde, fik jeg hurtigt og godt svar! Og ellers er jeg bare gået tilbage og har set (hørt) videoerne igen.

Er du tilfreds med forløbet?

Meget tilfreds

Har du kunnet holde det efter de 6 uger (over jul og nytår)

Jep. jeg har kun været lidt væk fra det. Med lidt for mange treats ved siden af det sunde. Men de sidste to dage har jeg kørt 3 måltider om dagen igen.

Vil du anbefale det til andre?

Det har jeg allerede gjort. Min veninde er lige startet i dag på Hold 3.

Det er megafedt, at min veninde kører på nu også, så føler jeg også lidt, at jeg skal vise hende, at man kan fortsætte efter de seks uger 😉
 
Vi skal til koncert sammen om 3 uger, så kan vi måske aftale, at det er uden alkohol. Alle burde få sig en “buddy” på det næste hold 🙂
 

Lærke 8/1-19 (kort interview efter Hold 1 – Onlinekurset “sund uden afsavn” Nov. 2018)

Kostplan og kostprincipper til par

Kære Anne

Jeg vil lige sende dig en lille nytårshilsen og fortælle, at nytårsforsættet er nemt i år, for det handler om fortsat at gøre det, som du har sat i gang! Det var den bedste julegave overhovedet at se, at dine principper virker.

Den 21. december ramte jeg 83,1 – altså 7 kilo mindre siden vi startede … og min mand havde sagt farvel til 7,5 kilo, så vi dansede om juletræet 14,5 kilo lettere. Han vandt endda et væddemål med sine kolleger.

Julen har kostet noget, men vi er så klar til at tage fat igen med din kyndige vejledning på sidelinjen og så skal julefedtet nok forsvinde hurtigt igen.

Rigtig godt nytår – jeg håber at du kommer godt ind i 2019 🥳og endnu en gang tak .

Kh Hanne, 31/12-18 (i gang med den store pakkeløsning)

Kostomlægning mod træthed og sukkerafhængighed

Hej Anne 😁

Det føles som længe siden, jeg sad hjemme hos dig første gang, og var mega træt og udkørt 😱

Jeg har holdt fast i min træning og bruger mange af dine retter. Jeg har her til jul spist mange af dine småkager, som jeg selv har bagt og spist med omtanke. Min julekalender – er pukkas thekalender og en skrabekalender 💪👊

Det var en helt anden kvinde, der forlod Holsteinsgade og hende har jeg holdt fast i. Mit gamle jeg, som jeg siger – sporty, med lyst til livet og glad 😍🙏

Anne, 1000 tak for at hjælpe mig på vej til at genfinde mig selv. En vej ud af sukkerafhængigheden. Meget mere selvkærlighed og sund kost/motion 👏💪.

Du er en coach, som står klar, til at lytte og give gode råd, glædes når det går godt og blive ked af det på mine vegne, når noget ikke lige lykkes 😘👏

Mange juleknus, Susanne Aarre 👋 15 dec. 2018 (5 mnd efter den store pakkeløsning)

Effektiv fedtforbrænding med ny kostsammensætning

Pernille Olsen 15/12-18 (3 måneder efter den store pakkeløsning)

Slut med afhængighed af Cola Zero, slik og junk

Kære Anne.

Så er det allerede et par måneder siden jeg sagde farvel til dig i Holsteinsgade og jeg må indrømme, jeg var rimelig spændt på hvordan jeg nu skulle klare mig på egen hånd.

Det har været en meget svær periode på mange områder. Dog er der noget som har holdt mig oppe, noget der har givet mig glæde og det er alt det du har lært mig. Jeg er så glad for ikke længere at have et stort behov for at fylde mig med junk. Jeg er lykkelig for at være kommet ud af mit Cola Zero misbrug og nu drikker jeg cola under en gang om måneden. Can you believe it?

Jeg craver ikke slik som det første efter aftensmad længere og skal der kage eller slik på bordet, så kan jeg tage et overvejet valg om hvor meget jeg har lyst til at spise, i stedet for at køre alt for meget ind alt for hurtigt.

Jeg er begyndt at tænke over de valg jeg tager, både indenfor den mad der bliver serveret for mig, men også den mad jeg selv køber ind til og laver. Der er nemlig stadig ingen thai-cubes i min fryser 😉 Til gengæld køber jeg så meget økologisk som jeg har råd til, jeg drømmer om at leve mere kødfrit og alle mine usunde impulskøb er effektivt døet hen…

Min mor plejede hvert år at lave en pakkekalender fyldt med slik og guf til hele december til mig. I år sagde hun (helt uden opfordring) at jeg hellere måtte få en fin december-gave i stedet for kalenderen, da hun vidste jeg ikke ville spise tingene i den alligevel. Hun har fuldstændig ret. Min familie har faktisk forstået og accepteret min levemåde nu! I stedet for at investere i diverse dårlige chokoladekalendere er den eneste kalender jeg desuden har købt til mig selv i år en man kan skrabe. Helt uden kcal 😊

Spiser jeg så aldrig slik eller kage mere? Jo da, men det er bare på en helt anden måde og det er ikke hverdag på samme måde mere. Vægten ligger mellem de 70-71 kg og det er ærligt en af de største bedrifter jeg har udrettet! TÆNK jeg har faktisk opfyldt et af de irriterende nytårsforsæt man altid laver for sig selv. Jeg går ind i 2019 over 10 kg lettere og jeg kunne ikke have gjort det uden dig. Simpelthen. 

Jeg så en dag et citat på Instagram: “Your speed doesn’t matter, forward is forward”, og det er bare så sigende i en vægttabsproces, i et studie og i livet. Jeg ved ikke hvordan jeg havde klaret de sidste par måneder var det ikke for dine råd og alt det jeg har lært.

Jeg ønsker dig en god jul og et fantastisk 2019, hvor jeg håber du kan få lov at ændre mange andre menneskers liv til det bedre.

Mange hilsner fra Pernille, 9/12-18 (den store pakkeløsning)

Flad mave og balance med nye kostprincipper

Kære Anne

Jeg kan kun give dig masser af ros for dit fantastiske online kursus. Ved at spise efter dine kostprincipper fjerner man virkelig størstedelen af trangen til at trickse.. Og ved hjælp af dine videoer, som giver god støtte og forklaring på, hvordan men får krop og sjæl med, så man ikke føler stor afsavn i sin stræben efter at tabe mavefedtet, bliver det næsten let.

Ikke nok med at alle rådene virker. Jeg taber mig, graviditetsmaven forsvinder, og rent mentalt føler jeg, jeg kommer i bedre balance med mig selv, mærker mig selv bedre og bliver stærkere og får mere mod på at sige fra. Så det er bare ren lykkekur.

Og så ikke mindst er du Anne super hurtig til at svare og hjælpe hvis der opstår spørgsmål eller problemer.

Kan på det varmeste anbefale Anne.

Venlig hilsen 
Britta Klaustrup (Hold 1 nov. 2018)

Laura er færdig med sukker

Hej Anne. Dejligt med en juleopgave! Fristelserne er begyndt at snige sig ind her i huset (min mor kom lige med to pakker marcipan i dag – hun skulle ikke bruge det alligevel… Det skal jeg heller ikke!) Min ellers trofaste chokoladekalender, er i år skiftet ud med en te-kalender fra Søstrene Grene. Det gode ved dette online-kursus er, at man kun skal stå til ansvar for sig selv. Man styrer selv farten. Det hele ligger på siden, så man altid kan gå tilbage og friske sin hukommelse op. Man kan altid få et godt råd, uden at forstyrre dig hver gang.

Mvh Laura Fredborg Winther (Hold 1 nov. 2018)

Lotte spiste sig ud af type 2 diabetes

Kære Anne

Der er nu gået ca. 1 år siden min store omstilling, en forandring der for alvor har forandret mit liv, min sundhed og mit velvære – takket været din hjælp. 

Ingen voldsomme humørsvingninger pga. blodsukkerubalance, ingen hævede ankler og sovende fingre, ingen tørre albuer, ingen tyk mave – og vigtigst af alt: Ingen diabetes! Eller rettere sagt: Ingen medicin mod diabetes. Iflg. vores sundhedsvæsen har jeg diabetes resten af livet. Fordelen ved det er, at jeg kan få ordnet fødder meget billigt nu ;o)

Min vægt og mit taljemål har stabiliseret sig. Vægten svinger et par kg og ligger mellem 69-71 kg – jeg vil helst have den under 70 kg. Taljemålet ligger på 76 cm og navlemålet på 80 cm. Jeg kan godt mærke, at fedtet fordeler sig anderledes med (overgangs)alderen. Til gengæld nyder jeg min altid flade mave over navlen – og at jeg altid kan have tætsiddende tøj på uden at bekymre mig om at sidde ned og ‘bule ud’ foran.

Jeg har opnået en fin balance mellem sundhed og min indre livsnyder.

Reptilen og fornuften lever i symbiose, smukt billede ;o) Og det er netop din model med at lade reptilen få sine behov stillet, der gør, at din model virker (du har sikkert også læst Kahneman). Jeg kalder det også pragmatisme. Og 80/20-modellen virker også: 80 procent af det gode og 20 procent af det søde og lign. Tror dog mest det bliver til 90/10 for mit vedkommende, men jeg skal også passe mere på end andre ‘normale’.

Jeg er faktisk begyndt at sige til mig selv, at en kage eller chokolade eller lign. skal være kalorierne værd. Hvis ikke det gælder, og det smager grimt, så spytter jeg det ud igen. Ellers også lader jeg det bare ligge på fadet. Jeg deltager i utroligt mange møder med eftermiddagskage, og det er ikke engang svært at lade kagen passere. Kun en sjælden gang ligger der en smørbagt hindbærsnitte, og så spiser jeg den, fordi den smager skønt og er en af mine yndlingskager.

Du er min sejeste sundhedsguru, fordi du er klog og frem for alt pragmatisk. Og jeg anbefaler dig, hvor jeg kan.

Mange hilsner fra
Lotte Rosgård, 1. dec. 2018 (1 år efter den store pakkeløsning)

Tine var nødt til at komme koldt vand i hovedet tidligere

Hej Anne

Nåede ikke at skrive til dig onsdag, men jeg er sååå glad. I sidste uge røg der 600 gram. Det lyder måske ikke af meget, men det er dobbelt så meget som ugen før – og nu kan jeg virkelig mærke forskel, når jeg tager mine bukser på. Det er meget lettere at lukke dem – og der falder ikke så meget ud over kanten mere.

Men endnu vigtigere – så er jeg generelt blevet friskere i løbet af dagen – og har ikke brug for at gå på toilettet og komme koldt vand i hovedet 5-10 gange om dagen for at holde mig frisk. Der er ikke længere de samme voldsomme dyk i energiniveauet. Det er er rigtig, rigtig rart. Og jeg er heller ikke så sulten mellem måltiderne mere. Trænger heller ikke til noget sødt længere.

Foreløbig lever forløbet fuldt ud op til mine forventninger – og mere til.

Helt konkret blev jeg rørt over at læse afrundingen af trin 5, hvor du skriver, der her med at være sej. Det gør noget ved en, når man læser det. For ja – det kræver at man vil det her, og man føler sig lidt sej.

Faktisk er det måske nogle gange lidt svært at være ”hende der altid spiser sundt – og særlig mad, når alle de andre ”bare” spiser det, der er i buffeten, og det kan jeg godt synes er en smule svært – særligt i dag, hvor jeg fik ”pralet ” lidt af, at jeg slet ikke havde spist nogle af de småkager, der står 10 meter fra mit skrivebord på arbejdet. Så i morgen og de næste par dage vil jeg holde lav profil.

Det er virkelig svært nogle gange – Det der med at der nu igen er kage – og på mit arbejde som jeg ellers er rigtig glad for ses der her i december ekstra mange fristelser: En stor skål med småkager, nogle gange en skål med fyldte chokolader, udover frugtordningen og så kage fra kantinen hver tirsdag og fredag. Og endelig er der hele året i køleskabet udover flasker med vand også kakaomælk, iste, og sodavand. Ikke så overraskende at jeg hurtigt tog ca 5 kilo på det første år…..og at blodsukkeret ofte har kørt op og ned.

Så ja – Anne – det er rigtig godt med dit program og alle pengene værd. Det er så rart at have fået god feedback på det som fylder lige nu. 

Mange hilsner Tine J. 8/12-18 (Hold 1, Onlinekursus nov. 2018)

Endelig gravid trods PCOS

Hej Anne, så er jeg her med den gode nyhed. Graviditetstesten giver 2 streger ❤ jeg går ind i uge 7 i morgen (ca det er jo svært med der pcos). Lovede jo at give lyd og selv om jeg ved det er tidligt og alt kan ske skal du vide det lykkedes endelig efter 2,5 år for os 🤗 vægttabet og den nye livsstil har helt sikkert gjort det, for det er det, der har givet mig det, der ligner en cyklus 😍 Endnu engang TUSINDE tak for dig❤ glædelig jul og godt nytår 😊

Anonym 9/12-18 (familien ved det ikke endnu)

9 kg på 10 uger, mere energi og færre cravings

Hej Anne,

Jeg vil lige bruge lejligheden til at sige tak!

Tak for dine input på de sidste 10 mails.

Tak fordi dine input har været med til at få mig og min krop på rette vej.

Tak fordi dine input har været med til at jeg har smidt 9 kg de sidste 10 uger uden at sulte mig selv.

Tak fordi samme input har øget min energi og minimeret mine cravings.

Mindre tak for at jeg nu skal ud og købe en ny garderobe 😉
 
Glæder mig over at de sundere vaner har taget meget over, så det også er lettere at fastholde.
 
God dag til dig.
 
Vh. Michael.

Michael Christiansen, 20/9-18, efter de første 10 mails på nyhedsbrevet.

6 kilo på 4 uger uden sult

Jeg har næsten hele mit liv (42 år) kæmpet med at tabe mig. Ikke fordi jeg har været meget overvægtig. Men bare lige 10 kg. Min vægt har været meget op og ned.

Efter jeg har snakket med Anne og blevet vejledt, tror jeg på det for første gang. Jeg har tabt ca 6 kg på ca 4 uger. Og jeg sulter ikke. Det var faktisk kun få ting jeg gjorde forkert.

Jeg føler ikke, jeg er på kur. Nu mangler jeg kun 5 kg og så har jeg nået mit mål. Som jeg faktisk tror på nu. Mange tak til Anne.

Louise Juhl, 8/7-18 (Efter de 2 første samtaler i den store pakkeløsning)

Sukkersygen forsvandt efter kostomlægning

 

Fru G. på 47 år spiste sig ud af diabetes på 6 uger – her er hendes resultater og blodprøvesvar
Jeg mødtes med Anne første gang 6/4-18. Der var mit HbA1c på 45 og nu efter 6 uger, er det faldet til 37! Jeg er mega glad for Annes hjælp og viden og ikke mindst mit gode resultat.

“G”, 47 år kvinde, 7/6-18, efter den store pakkeløsning.


“L” læser mine nyhedsbreve uden et forløb og har sluppet sin sukkertrang”

“Hej Anne

Jeg læser alle dine mails og følger med. Laver ikke dine opskrifter, men har proppet en masse grove grøntsager ind . Får ikke trænet i de her varme tider, men kan se og mærke, vi har tabt os. Det var målet, men målet var også at slippe sukkertrangen. Og jeg kan mærke, den slipper stille og roligt.

Min søn har også mærket efter. Forleden var vi ude, og han fik tilbudt en is – skal lige siges, at vi har spist mange is, for de hører sig til i ferien, men min søn sagde pænt nej tak. Bagefter sagde jeg, at han godt måtte få en is, men han svarede; Mor jeg trængte ikke.

Se, det var der jeg ville hen med det hele. Synes det er det vigtige, vi har lært i denne proces. Nemlig at mærke efter, om man trænger eller virkelig har lyst.

Tak for din hjælp på sidelinien.”

Hilsen L, 22/7-18, efter de første 7 mails på nyhedsbrevet – uden et betalt forløb.


“Pia fik markant bedre søvn efter kostomlægning”

“Jeg var i et forløb hos Anne Seidelin via min arbejdsplads i foråret 2016.

Modsat så mange andre tilbud, jeg har forsøgt, skilte forløbet hos Anne sig markant ud, idet jeg oplevede synlige og mærkbare resultater i løbet af få uger.

Jeg tabte mig det antal kilo, jeg havde brug for (og holder stadig min normalvægt), jeg ændrede mit søvnmønster, så jeg nu sover 7-8 timer om natten, jeg ændrede min kost og følger stadig Annes kostråd og gode opskrifter, og sidst men ikke mindst dyrker jeg stadig motion i form af løb, cykling, svømning, dans og yoga.

Anne fik mig virkelig på rette spor, og jeg kan anbefale hende af hele mit hjerte – hun udvirker mirakler for mennesker. Og så er hun samtidig et fantastisk imødekommende og sympatisk menneske.”

Pia S. 14/3-18 (2 år efter et virksomhedsforløb med Dansk Standard over 6 måneder)


“Sofie og Mads fik høj fedtforbrænding med den rette kostsammensætning”Sofie og Mads FB

Sofie og Mads efter 2. samtale i den store pakkeløsning 21/2-18


“Britta smed mavefedtet på 10 dage ved at følge lowcarb opskrifterne i nyhedsbrevet”

Kære Anne Seidelin.

Jeg føler mig meget heldig, fordi jeg stødte på din hjemmeside en dag, hvor jeg var rigtig ked af det.

Grunden hertil var, at min vægt ganske stille og roligt var steget henover vinteren. Det bulede ud alle vegne, og jeg kunne kun med besvær være i mine bukser.

Nu har jeg fulgt din gratis kostplan i 10 dage. Jeg har ikke følt noget afsavn. Jeg synes maden er velsmagende og den ser indbydende ud.

Mine mavedeller er allerede forsvundet, og jeg kan atter knappe mine bukser uden besvær. Jeg befinder mig så godt.

Endnu en gang tusind tak. Jeg vil følge dig fremover.

Kærlig hilsen Britta

Britta (Nyhedsbrevfølger uden et forløb 16/3-18)


“Gitte tabte 3,2 kilo og sit sukkermonster på 15 dage”

Hej Anne

Jeg har prøvet mange slags livstilsændringer/kure gennem tiderne. I 2008 lykkedes det at komme ned på ønskevægten, men de tabte kg er efterhånden kommet på igen og lidt mere.

D. 3/1-18 besluttede jeg mig for, at nu er det nu. Jeg “faldt” over din blog/hjemmeside og skrev op som du anbefaler det. Mere energi var guleroden.

Jeg startede på 84 kg. Da jeg kun er 1,63 m er det jo aaaaalt for meget. Jeg har IKKE rørt slik, kage og chips siden denne dato og 3,2 kg er væk. Det er ikke fordi fristelserne er væk, men det har været forbavsende let ikke at “falde i”.

Jeg tænker – ER DET DET VÆRD. Ja, lysten til søde sager er nærmest ikke eksisterende. Så jeg er dig meget taknemmelig for råd, opskrifter og mails.

Tak og mange hilsner fra
Gitte (nyhedsbrevslæser, uden et forløb, 18/1-18)


“Efter kun 5 uger på kostplanen faldt Paulins kolesteroltal fra 6,9 til 4,2” 
Blodprøvesvar kolesterol
Paulin Delvaux’s blodprøvesvar efter 3 samtaler og 5 uger, Kbh.
 
(Startede på kostomlægning 26/1-18 og allerede 1/3-18 er hans kolesteroltal faldet fra 6,9 til 4,2 uden medicin)

“Pernille vejer nu 75 kilo efter 12 år som overvægtig”
20171201_172940
 
Pernille 1/12-17 (opslag i Facebookgruppen efter den store pakkeløsning)
 

“Lenni Ravn tabte sig 14 kilo på den første måned med ny kost – og lavede en video om det”
 

 Se Lennis video på Linkedin ved at trykke her

Lenni Ravn, 24/11-17 efter de første 3 samtaler.


“Emma fik større selvtillid efter et kostforløb med fokus på det mentale”

“Hej Anne

Tak for nogle gode snakke – du har hjulpet mig rigtigt meget, både med vægten, men så sandelig også med mit selvværd og livskvalitet!

At jeg som 17-årig allerede er så selvbevidst, havde jeg ikke troet for 6 måneder siden.”

Emma, 10/11-17 (efter den store pakkeløsning)


“Lise fik ro i maven og blev glad med sin kostplan”

Kære Anne

En hurtig tilbagemelding: I morges stod vægten på 70,2 – dvs 2 kilo er forsvundet og 4 cm i taljen….. på 4-5 dage!

Jeg har godt kunnet mærke, at der sker noget – og det går direkte efter mavefedtet. Så jeg kan ikke være gladere og mere taknemmelig for, hvad vi ved fælles hjælp har sat i gang.

Tusind tak, Anne – jeg vender tilbage om et par dage.

Knus, Lise

Lise Baumann 16/10-17 (6 dage efter den første samtale)


“Helle og Henrik fik store resultater med Seidelins strikse kostplan”
 

FB vægttab

Helle og Henrik 6/10-17 (efter de 2 første samtaler)


“Mor og søn fik vedvarende vægttab og metoder til at komme op på hesten igen”

Kære Anne

Det er da utroligt som tiden går. Vi trives begge i bedste velgående. Andreas er startet på sit ønskede studie og stortrives både med det og i det hele taget

Tusind tak, fordi du er den du er og var medvirkende til at primært Andreas kunne nå sit mål og tabe sig – det er helt utroligt hvad der skete på forholdsvis kort tid og inden for ca. et halvt år var det lykkes ham at tabe sig 20- 25 kg.

Som bonus tabte mor sig også ca. 15 kg og det bedste er, at vi har holdt det.

I perioder kan det dog være svært og vi bliver fristet over måde, men så er det op på hesten igen og det er nu lidt nemmere at smide det kilo eller to som er kommet på i julen eller i ferien, da vi ved, det kan lade sig gøre.

Håber du har kunder i butikken, jeg har anbefalet dig rundt omkring, når nogle spurgte til, hvordan det var lykkes os.

Knus fra os begge,

Janne 28/7-17 (2 år efter den sidste samtale i den store pakkeløsning)


“Stina er fuldstændig vild med mit shitload af viden og værktøjer i sit forløb”

Kære Anne

Det er ved at være noget tid siden du har hørt fra mig, hvilket der er en rigtig god grund til. Her går alt nemlig lige præcis som det skal og jeg bliver ved med at føje succeser til samlingen 😮 – Jeg har blandt andet klaret et par dage på festival med de gode vaner i behold og med styr på reptilen.

Der er selvfølgelig stadig dage, som er flottere end andre, men jeg kommer lynhurtigt tilbage på sporet. Ikke mindst fordi jeg ved, at her er klart bedst at være og jeg savner øjeblikkeligt mit høje energiniveau, dybe søvn og velværefølelsen, hvis jeg har kørt alle de gode vaner på et sidespor.

Jeg er så glad for, at netop du poppede op i mit feed, den dag i februar jeg søgte på kostvejleder og jeg er fuldstændig vild med det shitload (kan faktisk bruges i positiv forstand) af viden og værktøjer du har givet mig. Så tak for det.

Faktisk føler jeg mig ret klar til at køre videre selv herfra. Om jeg får behov for mere coaching senere, ved jeg ikke, men så giver jeg lyd 😮

Så 1000 tak for denne omgang – det var alt hvad det skulle være og mere til.

God sommer til dig og dine kære.

Kh Stina (7 samtaler fra Februar til Juni 2017)


“Lene vandt kampen mod kiloene, selvom hun ikke troede hun kunne, når vægten bare steg og steg..”

Jeg troede ikke jeg kunne – men Anne fik chancen til at vise det modsatte.

Et forløb hos Anne har ændret en hel del af min egen opfattelse af, hvad jeg troede jeg kunne udrette, når det gjaldt om at bestemme over min egen kropsvægt.

Igennem flere år oplevede jeg at min vægt kun gik op, op, op. Efter at jeg havde fulgt Annes nyhedsbrev et lille års tid, tænkte jeg, at nu skulle hun få chancen til at ændre det umulige.

Så da jeg meldte mig til Annes program, troede jeg egentlig ikke, at det ville lykkes at ændre min vægt til nedadgående. Det er, noget andre kan, men ikke jeg.

Jeg kastede mig i armene på Anne og hun fik lov at dikterer, hvordan jeg skulle sammensætte min kost og hvornår og hvordan, jeg skulle spise.

Jeg satte baren lavt, hvis bare jeg kunne tabe mig 5 kg, så var mit mål nået.

Efter et forløb på tre måneder har jeg nu tabt mig 6 kg og jeg har det virkelig godt med mig selv og min krop. Så nu har jeg flyttet mit mål til at tabe mig yderligere 3 kg.

Nu ved jeg, at jeg kan 😉

Tusind tak Anne for dit professionelle arbejde.

Lene (efter 4 samtaler på Skype 23/6-17)


“Birgit fik en større selvindsigt efter et vægttabsforløb med fokus på mindset”

Kære Anne

Jeg er utrolig glad for, hvad jeg har opnået, og den indsigt jeg har fået i mig selv – noget jeg tager med mig fremadrettet og vil gerne sige dig TAK.

Der er ingen tvivl om, at jeg tog den rigtige beslutning, da jeg valgte dig som min kostvejleder og coach.

Med venlig hilsen
Birgit Lassen (efter den store pakkeløsning 23/5-17)


“Steen fik ro på sin Morbus Crohn og kan nu nøjes med mindre medicin”

Jeg gik til Anne for at få hjælp og inspiration til at få styr på min kost og livsstil, for at få mere energi i hverdagen.

Jeg har Crohn’s sygdom, så jeg håbede også på at kost- og livsstilsændringerne kunne hjælpe på dette.

Anne har givet mig god rådgivning og inspiration til ændringer jeg kunne implementere i min hverdag og det er lykkedes mig at gennemføre dem.

Efter en måneds forløb må jeg sige at resultaterne er imponerende.

Jeg er blevet mere bevidst om, hvad der er godt/skidt for mig, har fået meget mere styr på min Crohn’s sygdom og tager nu mindre medicin end tidligere.

Der er ingen tvivl om, at både kost og livsstil påvirker min Crohn’s i høj grad, og at jeg, ved at leve rigtigt, kan mindske symptomerne betragteligt.

Med venlig hilsen

Steen Jensen (efter den store pakkeløsning Maj 2017)


“Simon tabte 7 kilo og 7 cm i taljen på 5 ugers kostforløb hos Seidelin”

“Tak Anne Seidelin!!

Jeg startede hos Anne tirsdag d. 4. April med en kampvægt på 103,8 kg og målte 111 cm om maven.

I går var jeg så hos Anne igen og efter lidt over 5 uger med at leve efter Annes råd og vejledning, hedder vægten nu 96,4 kg og 104 cm rundt om maven.

7 kilo lettere og 7 cm mavefedt mindre, og jeg er helt oppe at køre… helt powerpose-agtig oppe at køre faktisk 🙂

Ønsker alle i gruppen en dejlig dag fuld af motivation og sunde valg, og sender oceaner af kærlighed og glæde i alles retning <3 :-)”

Simon Berg, Kbh, efter “den store pakkeløsning” 11/5-2017 (opslag fra en tidligere lukket gruppe på Facebook)
 

“Lillian vender ALDRIG tilbage til sine gamle vaner”
Du er og bliver min forevigt stjerne, jeg hører stadig din stemme og mærker din varme selvom du ikke er tilstede, og jeg kommer ALDRIG tilbage til mine gamle dårlige vaner, det skylder jeg dig og ikke mindst mig selv. Den største krammer til dig, du dejligste menneske
Fortsat dejlig weekend
Knus Lillian, Kbh. 3/3-17

“Sofie H fik mere nærvær med sine børn og mere nydelse i hverdagen – og det varer ved her et år efter”

“Hej Anne,

Nu får jeg endelig taget mig sammen – for har så mange gange tænkt på, at jeg ville skrive til dig 🙂

For jeg har sådan lyst til at fortælle dig om alle de ting vores samtaler + den workshop jeg var med i, har sat gang i.

Grøntsager – de er der til hvert måltid! Selv morgenmaden (og jeg kan lide det).

Sukker og stivelse – spiser jeg en gang imellem (og jeg savner det – generelt – ikke).

Yoga laver jeg hver morgen, og har lige kastet mig over de 5 tibetanere – meditation øver jeg mig stadig på 😉

Nærvær med mine børn, nydelse i hverdagen og masser af refleksion, er jeg blevet rigtig god til.

Tænker på vores samtaler som igangsættelse af en lang proces – og sjovt nok drejer mit liv sig ganske langsomt – og uden jeg egentlig tænker over det – i de retninger vi snakkede om, jeg gerne ville.

Så tusind tak fordi du kan finde ud af at hjælpe mig – og sikkert mange andre – med også at finde ud af hvad vi egentlig vil og hvordan vi kommer derhen :-)”

Bedste hilsner,

Sofie H (det er nu 25/1-17 og sidste samtale med dig var 1/12-15)


“Lilian er færdig med yoyo-vægt og mangler nu kun 300 gram før det uopnåelige drømmemål”

Hej Anne,

Jeg skylder dig af hele mit hjerte et stort TAK. Tak fordi du er dig, og tak fordi du lærte mig i 2016 at spise sundt og fornuftigt og stikke næsen tilbage i sporet igen, når jeg var kommet lidt ud af kontrol. Jeg har ”overlevet” både dejlig lang sommerferie med massere af fristelser og nu også en december måned fyldt med alskens fristelser og en hel del mere ”hygge” end helt godt er 🙂

Og alligevel skønne Anne, så er jeg 300 gram fra mit drømmemål, som jeg i foråret ALDRIG i min vildeste fantasi troede ville være muligt, da jeg førhen altid lavede yo-yo vægt og endte med flere kilo på bagdelen end jeg havde smidt på mirakelkuren.

På intet tidspunkt i år er vægten gået opad. Den har i perioder stået stille, eller gået meget langsomt ned, men pyt med det for jeg har bevaret kontrollen over min reptil hjerne og styret den sikkert igennem diverse fristelser med ”fleksibel” hånd. Og det har tilmed ikke engang været svært.

Så i morgen, juleaften, der vil jeg sidde rundt familie bordet og sende dig de kærligste tanker og ønsker om, at du og din familie må få en glædelig juleaften og et knaldhamrende godt nytår.

Af hjertet tak

Knus, Lillian (December 2016)


“Meretes mavedelle forsvandt endelig i 2016”

Hej søde Anne

Tak for en helt unik oplevelse sammen med dig i 2016.

Så dejligt at opdage, at der var en måde at få den hvide delle på maven væk 🙂 Oplevelsen vil for altid stå som en lysende stjerne hen over året 2016.

Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt og spændende nytår!

Stor krammer, Merete (December 2016)


“Mette-Marie satte sine vilde resultater ind i Excel”

Hej Anne

Du får lige et billede af mit nørde Excel ark. Jeg så et 6-tal for første gang i morges,

det har jeg ikke set siden engang i 2005:-)

Mette-Maries graf

Tuuuuuuuuusind tak for hjælp og gode råd, det er så fantastisk.

Rigtig glædelig jul og godt nytår, vi ses i januar.

Kærlig Hilsen, Mette-Marie (December 2016)


“Store resultater med det samme på vægten giver stor glæde”
“Nu skriver du jo, at man gerne må være lidt selvfed her i starten 😛 Det har jeg også været – og for at blive der, så se på billedet, hvad vægten sagde i går aftes inden sengetid! Det er jo SINDSSYGT!!!!!:D
 
88.5 hos dig onsdag morgen, og 87,7 torsdag aften!
 
Jeg er SERIØST pjattet med den her livsstil – tak tak tak Anne! 🙂 “
 
 
Helena Natasha Jensen, Kbh, 12/6-15 efter de første 2 samtaler

Et år efter skriver Helena Natasha i den lukkede Facebookgruppe:

Idag er det præcis 1 år siden, jeg startede på min livsstilsændring efter at have været hos Anne for første gang i slutningen af maj! det har været et helt fantastisk år!

Det bedste jeg har gjort for mig selv længe! Har fået så meget mere overskud og nogle meget bedre vaner. Efter 6 måneder var der røget 10 kg. De seneste 6 måneder er der kun røget 3 mere, men det er okay. Resten skal nok komme stille og roligt.

Jeg har også (for meget på det seneste) prioriteret at ha nogle festlige weekender, og det har kostet på vægttabet, selvom jeg er ret striks til hverdag. Men sådan er det.

Der er stadig fuld motivation her! jeg er begyndt at cykle hjem fra arbejde igen et par gange om ugen (35 km), og lige idag tog jeg turen begge veje. Så kan jeg gå glad i seng med 70 km i benene! Og på lørdag skal jeg for første gang cykle Tøserunden på 112 km! Det havde jeg aldrig troet, nogen kunne lokke mig til for et år siden 🙂

Ha’ en dejlig aften alle sammen (1/6-16)

Helena Natasha

Helena Natasha bagefter


“Jesper fik metoder til at få styr på alle sine cravings og en kostplan, der smagte forrygende”

Det bedste, det mest motiverende forløb hos Danmarks bedste Coach og Ernæringsekspert.

Jeg har haft et forløb på tre gange hos dig over to måneder.

På den korte tid har jeg fået styr på mit udryddergen, fået styr på indtagelse af for meget brød, fået styr på overdrevet indtagelse af kaffe og fået styr på weekendritualerne med alt for meget slik og rødvin.

Jeg er kommet til at kunne li´ grøn te, linser, skyr, stegt spidskål og hjemmelavede dadelkugler 🙂

Jeg er gået fra 94 kg til 84 kg – på egen vægt. Sidst jeg vejede 84 kg er vel 25 år siden?

Mine taljemål er faldet fra 108 cm til 98 cm.

Mit blodtryk er faldet fra 130/77 til 105/71.

Samtalerne med dig har været motiverende og konstruktive, det har føltes forbavsende nemt at smide 10 kilo.

Alle dine råd vedr. søvn, yoga, stress, sundhed har været konkrete og brugbare, det har været nemt at få ind i hverdagen. Derudover har den kost du har anbefalet smagt forrygende.

Med god humor og kompetent viden, har du vist vejen og skabt et grundlag for mig, til at finde ud af hvad god kost er og til at styre min ”indre labrador”.

Anne jeg giver dig de bedste anbefalinger, du har været fantastisk 🙂

Hilsen ”den glade mand”

Jesper Grothe Pedersen, medejer af MOtivaTION, april 2016.


“Henrik fik inspiration til sund mad og nye vaner til motion, startede med at løbe – og smed 10 kg”

Kære Anne

Mit udbytte af kurset var især stort, fordi din dejlige facon gjorde indtryk. Dine budskaber er klare og enkle.

Vi spiser nu alle i familien skyr med drys til morgenmad på hverdage.

Jeg spiser min kongemad næsten hver dag til frokost. Det smager skønt. På de steder, hvor jeg spiser sammen med andre får jeg at vide, at min mad ser lækker og spændende ud.

Til aftensmad henter jeg gerne inspiration fra din bog. Bønner, kikærter og linser kan varieres med alle mulige grøntsager, kylling, kød og fisk.

Vi skal jo ikke være hellige. I weekenderne spiser vi gerne hjemmebagte speltboller med ost og hjemmelavede marmelader. Men det der virker, er hverdagene. Og så kan der godt blive plads til lidt snyderi og synd i weekenden.

Jeg har fået rigtige gode motionsvaner. Mit motions- og konditionsniveau er blevet meget større. Det skyldes nok især mit vægttab som nærmer sig 10 kilo. Vægttabet har også gjort, at jeg løber meget bedre. Mit mål er at løbe Copenhagen Marathon 2017.

Henrik Buchwaldt, 15/11-16, 9 måneder efter Annes kursus ”Styrke og energi” hos Finansforbundet


“Annemette fik lette råd og lette opskrifter til en flad mave og de sidste 5 kg”
Annemette FB

“Charlottes acne kom under kontrol med stabilt blodsukker og en kostplan”

Kære Anne

Du har lært mig at se på min hud med nye øjne. Jeg kom til dig fordi, jeg igennem det sidste år havde haft et stigende acneproblem og en ide om at mine kostvaner var medindblandet i dette.

Efter tre sessioner har jeg fået en langt større bevidsthed om, hvordan et svingende blodsukker påvirker min hud. Jeg ser meget klarere at mit forhold til mad er (mere og mere var:-)) koblet op på en masse uhensigtsmæssige forestillinger, og at min vigtigste udfordring er at lære at acceptere og elske mig selv i den fortløbende forandringsproces.

Min lille indre 3-årige bliver gladere og gladere og visere og visere. Tusinde tak for at du har lyttet til mig. Tak for din tro på positiv forandring og din visdom om, hvilken retning det er.

Jeg kan varmt anbefale dig til alle der søger en retning mod større velvære og glæde.

Kærligst Charlotte (efter den store pakkeløsning Marts 2016)


“Hildur fik høj motivation ved at have en privat kostvejleder med lette kostprincipper”

Hildur mail


“Sofie fik endelig styr på, hvad der er op og ned på sund kost – og hjælp til at få de sunde vaner ind i hverdagen”
 
Kære Anne.
 
Jeg takker mange gange for din mail med de mange gode råd, og det vi fik talt om i går. Det har virkelig hjulpet mig meget, at have mine tre møder med dig. Det er ret vildt.
 
Du har hjulpet mig til at få styr på det store mysterium der ligger omkring mad og hvad der ellers hører til. Det er jeg dig meget taknemmelig for, og kan derfor kun anbefale din coaching til andre, hvis jeg møder nogen, som har brug for det.
 
Jeg føler, at du har givet en sandhed om kost, sind og sundhed videre, som jeg synes alle fortjener at vide 🙂
 
Jeg ønsker dig også held og lykke med dit fremtidige arbejde som coach, selvom det ikke er nødvendigt, for du er kanon.
 
Knus, Sofie.
(Kbh. 20/11-15 den store pakkeløsning)
 

“Merete er glad for mit fokus på selvkærlighed og egenomsorg under kostvejledningen”
Feedback Merete nyhedsbrev


“Anne H fandt en professionel, inspirende og engageret coach på Østerbro”

“Kære Anne

Jeg skylder dig en stor tak, fra hjertet. Det har givet mig enormt meget, at have din støtte og vejledning, når nu jeg har taget dette vigtige og store valg i mit liv – at få styr på min kost.
 
Tak for din enormt søde, professionelle, inspirerende og engagerede måde at være på! Jeg kunne ikke have valgt en bedre vejleder og coach.
 
Jeg tager med mig en masse indsigt og inspiration videre, og jeg har en følelse af, at det er en langvarig ny vej, jeg har kommet ind på.
Skulle jeg imidlertid falde i igen på et tidspunkt, eller føle at jeg trænger en hjælpende hånd for at tage styringen, tager jeg kontakt igen. 🙂 Tak fordi du er der.
 
Jeg kommer helt sikkert til at anbefale andre at kontakte dig, jeg kender en hel del mennesker, der godt kunne bruge noget hjælp.
 
Kommer til at savne dig, og det er lidt vemodigt, ikke at have en ny aftale med dig i aftalebogen.. men jeg føler mig klar til at styre skuden videre alene, og er mega taknemmelig, for den hjælp jeg har fået fra dig.
 
Tak for nu, knus, Anne. :)”
Anne H. Kbh, 19/9-15 efter den store pakkeløsning

 

“Kære Anne
Jeg har længe villet skrive noget til din hjemmeside. Her er det så:

Jeg har døjet med sukkerafhængighed og insulinresistens de sidste 10 år. Jeg har altid godt – sådan cirka – vidst hvordan jeg skulle spise, men efter jeg fik mit andet barn, var motivationen bare helt væk. Anne hjalp mig til at finde den, chokokuglerne og foodprocessoren, frem igen 😉 Jeg tabte de sidste knap 10 kg, og kom tilbage på min idealvægt.

Bedst af alt hjalp hun mig til at forstå, præcis hvad det er, der sker i min krop, når jeg spiser de ting jeg ikke rigtig kan tåle.

Hos Anne føler man sig støttet, forstået og aldrig dømt. Anne – din langsigtede, selvkærlige tilgang er noget, jeg vil tage med mig resten af livet. Tak og knus!”

Rebecca, 36, København 1/7-15.

¤ ¤ ¤

“Kære Anne,

Det er mig som siger mange tak!  Hver gang er der som om jeg opdager noget nyt om mig selv, og det er jeg dig evig taknemlig for.

Tak fordi du følger med i min rejse med ægte interesse! Tak tak tak, tak fordi du er så sød og ærlig. Tak!

Tak for dine råd. Jeg vil gøre mit bedste for at efterleve dem. Jeg vil gerne ha alt min energi tilbage og stå op om morgenen og føle at jeg ikke svigter mig selv.

Det er jeg overbevist om at dine råd kan hjælpe mig med.

Jeg ser frem til vores næste møde! 🙂 ha en dejlig dag.

Knus, Maja”

(Maja, Kbh, 24/6-15 efter 2 samtaler i Den Store Pakkeløsning)

¤ ¤ ¤
“Hej søde Anne 🙂
 
Tak er kun et fattigt ord, men du skal alligevel have en kæmpe tak, fordi du har fået mig til at ændre mit liv fuldstændig 🙂
 
Jeg har det nu bedre med mig selv, alle kan mærke på mig jeg har det bedre! I dag kom kollegaer hen og fortalte mig hvor stolte de er af mig 🙂
 
Det er en fantastisk følelse at ens selvtillid er boostet så meget og jeg er dig evig taknemmelig!
 
Stort tak… Igen! Du er en stjerne!
 
Knus og kram fra Ina”
(Ina, 7/5-15 København efter stor + lille pakkeløsning = minus 14,6 kg)
 
Ina forfra
Ina bagfra
¤ ¤ ¤
“Hej søde Anne
 
Tak for din mail,  man har det bare fantastisk når man har snakket med dig.
 
Klaus og jeg sad lige i går aftes og blev enige om, at så langt som jeg er nået nu, og så meget det har gjort for både mig og min familie, og det at jeg nok også har et stykke vej igen;-) er hverken en hel eller en halv time med dig nok, så jeg snupper da lige hele den store pakke med dig igen.
 
Jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig igen.
 
Og til øl på Nyhavns ræling:-D
 
Tak fordi du findes, og ikke mindst tak fordi du er, som du er.
 
Knus fra Line”
Line fra Fyn efter “Den store Pakkeløsning” April 2015.
¤ ¤ ¤
 

“Startede hos dig forrige tirsdag (12/2). Har nu smidt 4,4 kg og mistet 3 cm om livet!!!!
Det har kostet en ordentlig omgang hovedpine i 3 dage, da jeg droppede sukkeret og det søde “sunde”, men det har været det værd. Da hjernen endelig holdt op med at efterlyse sukkeret og begyndte at nyde det gode mad, har det været en fornøjelse.
Tak Anne, jeg glæder mig til vi ses næste gang.”

Maria Desdorf Nissen, opslag på Facebook, 23/2-13

Og 3 år efter 22/5-16:

Maraton

¤ ¤ ¤

“Ekstreme blodprøver”

Gil kom til mig, fordi hans læge d.27/8 havde konstateret triglycerider på 14,7 og givet ham en recept og en henvisning til en hjertespecialist.

Triglycerider må ikke være over 2,5, så det var alarmerende og jeg anbefalede da også Gil at tage medicinen samtidig med at lave ændringerne i kosten.

Medicinen blev dog aldrig hentet og 24/10 var triglyceriderne faldet til 1,15! På 8 uger!!

Det burde være fysisk umuligt…

Gil havde samtidig tabt sig 7,3 kilo og kolesteroltallet var faldet fra 5,7 til 4,2.

På vegne af Gil Mathiesen, Østerbro, 9/11-13

¤ ¤ ¤

Kære Anne

Vi er meget begejstrede for at samarbejde med dig; efter at have kæmpet med vægt i mange år, er det en fantastisk følelse endelig at have fundet noget, der rent faktisk virker!!

Jeg tror, mange ting spiller ind – men især det, at du er så god til at snakke med Noah og motivere ham. Og at vi her i huset nu alle er i samme båd mht kost og motion – og at det ikke er os forældre, der hele tiden opfinder nye tiltag (skridttællere, motionssmiley’er, Dukan-kuren, osv)- men en uddannet fagperson, der guider os:)
Anja Bach, Mor til Noah 12 år, Nordjylland (mobilkonsultationer), Sommer 2013

¤ ¤ ¤

Jeg kontaktede Anne, fordi jeg måtte gøre noget drastisk, da jeg blev slået helt ud hver gang jeg fik mine ”ædeflip” og jeg troede jeg var den kiaeneste i verden der stod i den situation og var sådan et madsvin!

 

Jeg følte mig fra start forstået og tryg i Annes hænder og jeg følte du gik op i lige præcis mig og det JEG skulle igennem! Jeg fik pludselig ’lov til’ at spise det, jeg havde ladet mig selv tro var helt forbudt! Alt for mange kvinder går og er kulhydrat forskrækket og tror de spiser ALT for meget. Men nej, de spiser bare rigtig forkert!

Hvis du har ligeså stort fokus på balance og på at få det godt med dig selv og din krop, samt et varigt vægttab, så er det Anne du skal til.

Du er unik, Anne. Du forstår, og du giver personlig vejledning hver gang! Man føler sig i virkelig gode hænder og ja… Du er bare hammer forstående og fleksibel i forhold til at ændre i planen så det bekommer mig bedst.

Kia Rueholm – body fitness atlet (Nordjylland, telefoncoaching 2012).

¤ ¤ ¤

Kære Anne

Jeg er SÅ glad for at være kommet i gang hos dig! Sukker har styret mig i flere år, men nu er det som om, at min før så elskede chokoladebar ikke interesserer mig mere. Troede ikke rigtig på at det kunne lade sig gøre, men det kan det! Og så gør det jo heller ikke spor at jeg kan spænde mit bælte to huller mere ind. Satser på flere med tiden. Du kan dit kram Anne!  :-).

Line Glode Kristoffersen, 40 år, sommer 2013, Kbh. (efter “den store pakkeløsning”)

¤ ¤ ¤

I contacted Anne when I realized I wanted to lose weight, keep a normal weight and not float as have been during the last few years. Nadja

After having a few consultations with Anne, I realized that my previous life style was really poor and unhealthy, but also that I had been tired, bloated and suffered from stressed for a long time.

When I walked into my first consultation, I must admit that I was scared, because I was going to leave my old lifestyle behind and start a brand new one. Change is always scary (now it’s exciting). ‘What am I going to do without sugar or pizza? Hmmmm, I still feel like eating it sometimes, but I don’t feel the need or urge to do it anymore. My body is satisfied, I am never hungry and I am losing weight. Who knew that you could eat and lose weight?!

Anne will coach you, help you through the tough times (which are a bit congregated in the 1st week start it) and be a positive voice inside your head. She will make you realize your goals and empower you. You’ll understand how your body works, which will only help you shut that little devil inside your head and make you go ‘oh come on, I heard you, now can I eat my hummus in peace?!’. You will leave refreshed and motivation will at its high.

I would recommend Anne to anyone who is willing to make a long lasting change. I found it to be a tough and necessary choice, but then the hardness is over. After comes the easy part, you feel satisfied, lighter, healthier, less stressed and full in the right way. You won’t feel guilty or powerless anymore.

On the morning I started the diet, one of my best friends send a text that has stayed with me every day since then: “Welcome to the first day of the rest of your new life”.

Nadja de Oliveira, 26, København, Sommer 2013.

¤ ¤ ¤

Kære Anne.

Yolanda 2013

Jeg startede hos dig, fordi jeg gerne ville have nogle værktøjer til at få nogle vaner og især ordentlige spisevaner i hverdagen. Jeg havde problemer med mavesår og PCO og ville gerne gøre noget.

Det selv at tage ansvar og konkretisere nogle mål for fremtiden, har været rigtig godt.

De nye vaner giver mig mere overskud. Én virkelig afgørende ting at få vide er, at man skal tro på sig selv og man godt kan få opfyldt sine mål.

Det særlige ved dig er, at du lytter, er naturlig og interesseret og kommer med rigtig god feedback, som man kan bruge til noget.

Mange tak for det hele, jeg har været rigtig glad for det.

Yolanda, 26 år, Kgs. Lyngby (18/5-15/6-13)

¤ ¤ ¤
 
Hej Anne!
 
Jeg lever stadig sundt. Jeg synes, du har givet mig nogle rigtig gode madvaner så jeg ikke ender i de usunde vaner igen. Du har været en rigtig stor hjælp 🙂 jeg har fået nogle gode og sunde vaner 🙂
 
Nynne Fick, 16 år, København, foråret 2013.
 

 ¤ ¤ ¤

Kære Anne.
Tusind tak, fordi du har givet mig et springbræt til en ny og mere energirig livsstil. Det kan ikke kun ses på figuren, men mærkes i kroppen. Jeg har fået mere energi, bedre humør, mere søvn, mindre sygdom og et større overskud til lange dage, tykke bøger og svære situationer.
Jeg er meget glad for, at jeg valgte at tage nogle timer hos netop dig.
Ida Mathilde, 20 år, 21/6-13 København
 
¤ ¤ ¤
 

Kære Anne SeidelinHenning Blachman

Som du ved er jeg en 75 årig stædig storryger – der absolut ikke kunne drømme om at motionere.

Jeg hører til den type der ved ankomsten til en frokost eller aftenbuffet – altid får en plads helt oppe ved buffeten – så jeg ikke skal gå så langt –

Resultatet af min livsstil – betød også at jeg fik de mest almindelige livstil-sygdomme, nemlig for højst kolesterol samt diabetes 2 – hvilket jo ikke kan undre nogen.

Så konsulterede jeg dig………….  Du vendte op og ned på nogle forestillinger jeg havde i mit hoved – med stor succes. Lad mig lige forklare:

Jeg har holdt mig fra æg (som jeg elsker) i mange år – kun fordi diverse læger altid har fortalt mig at æg ikke er godt for mit kolesterol – mayonnaise – har jeg naturligvis holdt mig langt væk fra.

Ved den første konsultation hos dig vendte du op og ned på det hele. Du fortalte at jeg roligt kunne spise æg – du fortalte mig, at så længe jeg spiste moderate mængder mayonnaise lavet på rapsolie – var det helt OK.

Da jeg for 12 uger siden var ret overvægtig – 187cm høj – 103,6 kilo. Her 12 uger efter vejer jeg 90,6 – jeg har med andre ord tabt mig 13 kilo – uden nogen sult – uden nogen motion overhovedet – mens jeg tabte mig, blev jeg helt ”høj” – forklaringen på denne ”sideeffekt” er at man bliver ”høj” af at forbrænde sit fedt i stedet for sit sukker.

I går fik jeg resultatet af den sidste blodprøve – kolesterol var nu i normalområdet – diabetes 2 var nu blevet til præ-diabetes. Fantastisk Anne – stor tak til dig..

13 kilo forsvandt på 12 uger uden problemer.

En stor kæmpe tak til dig Anne – du er fantastisk.

Mange hilsner og kram

Fra

Henning Blachman, 27/8-13, Frederiksberg.

¤ ¤ ¤

“Hvad er sundhed og hvad er rigtig ernæring?

Det ved Anne Seidelin.

Visse personer i personalekredsen var nok lidt rædselsslagne ved tanken om at der kom en ”skrap spelt moster”, deres tanker blev gjort til skamme.

Anne har en afslappet indgangsvinkel til sundhed og ernæring. Hun tager ikke alle over en kam, men tilretter en handlingsplan til den enkelte. Er der ikke for meget ”skyr og spelt” i det danske samfund, vil nogen nok mene?

Jo måske, men hvis det bliver vist på den kreative, inspirerende og afslappede måde, som Anne er fantastisk til, vil folk ikke føle det som et pres men mere som et behageligt skift til en sundere livstil.

Jeg kan kun give Anne de bedste anbefalinger med herfra.”

Michael Ansbøl, Køkkenchef hos Akademikernes A-Kasse (forløb med hele virksomheden i et halvt år 2015)

¤ ¤ ¤

Anne har været min coach det sidste halve år. Jeg har tabt mig 15 kg og 13 cm i taljen og kan passe mit tøj fra før jeg fik børn. Jeg har også fundet ud af, hvad der er vigtigt i mit liv, har lært at fokusere. Har fået mere energi og overskud. Børnene har nu fået en glad mor, der gider lege, og manden en kone der endelig er tilfreds med sig selv.

Anne ved alt, er skæg, dybdeborende, meget menneskelig og har altid en afslappet vinkel på problemstillingerne som dukker op hver gang, jeg tvivler på mig selv og min retning.

Kan ikke anbefale hende højt nok.

Anette F, 43 år, Birkerød, Sommeren 2013

¤ ¤ ¤

Kære Anne

Tak fordi du hjalp mig med min diabetes type 2 tilbage i 2010-2011.

Dengang vejede jeg 101 kg / 162 cm høj. Jeg sprøjtede mig med 100 enheder insulin dagligt, samt tog en stor mængde medicin (Metformin, Simvastatin og blodtryksnedsættende).

Med din viden, råd og varme støtte, kom jeg ned på 71 kilo. Jeg ændrede min kost og livsstil. Blev insulinfri og tager i dag kun en brøkdel af medicinen.

Jeg er dig meget taknemmelig for, at du har forbedret mit liv. Og helt sikkert, har du forlænget mit liv!

Heldigt at jeg mødte dig.

Hilsen Niels Nghia Botfeldt 6/4-16 (efter 1 års forløb og stadig insulinfri)

¤ ¤ ¤

(Jeg har 100% tavshedspligt, så alle feedbackudsagn er postet efter aftale)

Hvorfor droppe sukker og få nye vaner?

Du kender det sikkert alt for godt. Klokken er fire om eftermiddagen og du er træt efter en lang dag på arbejdet. Forude ligger et hav af andre forpligtelser med familie, børn, venner, madlavning, møder, aftaler, vasketøj etc.

Desperation

Du er desperat efter at få lidt mere energi og overskud.

Din hjerne sender kun et eneste godt råd til dig: ”spis noget, der får blodsukkeret op i det røde felt, lige nu!” Signalet bliver højere og højere og du ender i den nærmeste kiosk eller i køkkenskuffen med de søde sager.

Arrigskab

En time efter har du tømt det hele og er blevet så underligt træt og småsur.. Al energi og overskud er væk, men for en kort stund havde du det skønt.

Du er afhængig

Det kaldes sukkerafhængighed – sukkercravings. At gå sukkerkold – på nydansk.

For nogen er det hverdag, for andre er det i perioder, men for alle er det nedbrydende for sundheden og energiniveauet.

Dårligt selvværd

Er det rigtigt slemt, påvirker det også dit selvværd, da du sikkert har prøvet den ene kolde tyrker efter den anden og faldet i igen og igen. For hver gang er du blevet et lille stykke lavere inden i – og mere og mere ked af det.

Hvad kan du gøre?

Få hjælp af en kompetent vejleder! Tag en Intropakke for at komme i gang. Eller tag et længerevarende forløb, hvis du vil være sikker på hurtige og varige resultater.

Hvorfor?

Fordi der findes svære måder at komme ud af sukker på – og lette måder. Du har ikke behov for flere nederlag! Jeg ved, hvordan du hurtigt og overkommeligt kan få din frie vilje tilbage og tage kontrol over sukkermonsteret.

Hvordan?

Du får en kostplan og nogle meget lette opskrifter, der stabiliserer hele din dag. Den vil fjerne de fysiske krav på sukker. Derefter får du mentale værktøjer til at fjerne dine spontane krav på sukker, når du er træt eller presset.

Alle råd vil være direkte implementerbare og meget praktisk orienteret, så du kan komme i gang med det samme. Der er ingen underlige urter og mirakelpiller – kun gode nærende fødevarer (nogle af dem er endda søde).

skyr med blåbær

Og coaching

Vi finder i fællesskab dine mål, dine bedste handlemuligheder og motivationen til at komme i mål. Du skal selv formulere dine mål. De skal være stærke og komme direkte fra hjertet.

Resultat:

Du vil fremover selv kunne styre dit sukkerindtag. Du vil kunne deltage på lige fod med alle andre i sociale sammenhænge, for din kostplan kan let integreres i dit nuværende liv.

Dit selvværd og selvtillid stiger i takt med at dine mål opnås. Fremover bestemmer du selv, hvornår, hvordan og hvor meget sukker du indtager.

Tilstande der lindres (eller forsvinder) med et stabilt blodsukker:

Overvægt

PCO/PCOS (polycystisk ovarie syndrom)

Diabetes/prædiabetes

Træthed

Højt blodtryk

Humørsvingninger

Depression

ADHD

Rastløshed/indre uro/angst

Søvnbesvær

Forhøjet kolesteroltal

Hedeture

Overgangsalder

Uren hud

Uregelmæssig fordøjelse

For meget mavefedt

Maver der ser gravide ud

Menstruationssmerter

Uregelmæssige menstruationer

Migræne

Uønsket hårvækst

Intolerancer

Listen er sikkert endnu længere, men disse tilstande har jeg selv set radikale forbedringer på efter kostomlægninger.

Passer det?

Alle de mange patienter, hos de praktiserende læger, med ovenstående skavanker, blev tjekket med blodprøver, blodtryk, vægt og mål etc. – før, under og efter kostomlægning.

Gennem de sidste 9 år er de bare blevet bedre og bedre. Det er hverken indbildning eller placebo.

kostvejledning med fokus på stabilt blodsukker – kombineret med coaching – virker!

Prøv selv!

 

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: