Onlinekursus

Sund uden afsavn - et onlineforløb

Er du træt af at være træt?

Og træt af at se din krop i spejlet om morgenen, når tøjet igen sidder for stramt og grimt? Træt af det der genstridige fedt på maven, der nægter at forsvinde?

Og er du HELT færdig med at gå på kur, fordi du ved, det altid er spild af skønne gode kræfter?

Så er du klar til at lave permanente og lette ændringer i din hverdag, der giver dig et solidt fundament for et stabilt og varigt vægttab, bedre sundhed og mulighed for at skære ned på medicin til forhøjet blodtryk, kolesterol, og diabetes.

Jeg guider dig igennem  kostjunglen, en gang for alle, så du aldrig glemmer ruten igen. Du vil aldrig mere være i tvivl om, hvad der er godt for dig og din krop. Du får et knivskarpt blodsukker undervejs – og dermed masser af energi til hele din dag.

Vigtigst af alt, så er der ingen løftede pegefingre og ingen krav om kalorie-tælleri. Der er faktisk masser af rigtig mad. Og det hele foregår i dit eget hjem og i dit helt eget tempo.

Anne Seidelin, Kostvejleder og Coach

De 6 ugers indhold

Uge 1 - lær principperne at kende og spis maden

Dit onlinekursus er skabt til at blive brugt. Det skal ikke gemmes til en regnvejrsdag – igang med dit projekt nu – ingen overspring. Jeg sætter dig i gang på en rar måde, så du får lyst til at komme ud over stepperne.

Uge 2 - væk med cravings efter sukker, stivelse og alkohol

Hvordan skærer du ned på sukker, stivelse og alkohol, uden at det føles, som at få trukket dine tænder ud uden bedøvelse. Det ved jeg heldigvis alt om, og jeg lærer dig alle de snedige tricks i uge 2.

Uge 3 - styr på søvn, stress, ro og glæde

Vi skal have dit hovede og mindset med. Det SKAL føles godt at være dig. Stress og virvar skal håndteres. Og du skal have mere ro og glæde ind i din hverdag.

Uge 4 - tilsæt motion, energi og selvdisciplin

Motion er voldsomt opreklameret, når vi taler om vægttab. Hvis du vil have et bedre helbred og mere energi, er der til gengæld masser af evidens for, at det skal til. Jeg giver dig de realistiske løsninger, både til dig der ønsker vægttab – og til dig, der ønsker mere energi.

Uge 5 - lær at gøre din nye livsstil let og attraktiv

Her i uge 5 kan det måske føles hårdt og uretfærdigt og du vil meget hellere tilbage til dit gamle liv. Det er din kære reptilhjerne, der prøver at få sit liv tilbage med masser af benspænd. Det er helt naturligt – og skal håndteres ekstra kærligt.

Uge 6 - næring til din motivation fremover

Alle de her fede resultater, du har fået de sidste 6 uger, hvordan kan du fastholde dem og skabe endnu flere fremover på egen hånd? Det lærer jeg dig her, så du kan coache dig selv helt i mål.

Lidt om din underviser

Jeg hedder Anne Seidelin og er kostvejleder, coach og sygeplejerske. Jeg har de sidste 23 år arbejdet intensivt med kroppens og sindets behov for næring, søvn og motion.

Igennem min coaching og kostvejledning har jeg været så priviligeret at kunne opleve, hvordan hundredevis af klienter har tabt deres overflødige kilo, kunne slippe deres medicin og få et bedre og mere frit liv med overskud og glæde til alle hverdagens opgaver.

Da jeg var sygeplejestuderende tilbage i 1992, levede jeg af slik og chokolade, fordi jeg havde brug for det, og fordi det smagte godt og var let. Men jeg holdt min tyndfede vægt, fordi jeg talte kalorier samtidig. Jeg fattede ikke, hvorfor jeg altid var så træt og sur. Jeg troede faktisk, at jeg var født træt. Heldigvis satte jeg mig for at undersøge alt om “Træt og sur”, for jeg kunne ikke holde mig selv ud. Stabilt blodsukker og masser af ægte næring blev svaret på al min elendighed.

Min coaching og vejledning til livsstilsændringer er baseret på selvkærlige metoder fra den metakognitive og narrative verden. Den er fri for sort-hvid-tænkning, ultimative krav og forbud – alt er godt.

Min kostvejleding er renset for hokus-pokus og underlige urter. Mine kostprincipper er udviklet af mig på baggrund af hardcore biokemiske facts, hjerneforskning og indkøb fra Netto og SuperBrugsen.

Jeg arbejder kun med praktiske og realistiske løsninger – livet er for kort til frustrationer og bekymringer over kost!

Sådan foregår kurset

Kurset er et online video kursus der kører over 6 uger.

Hver tirsdag får du tilsendt en mail med videoer og vejledninger relevant for netop den uge.

Ved tilmeldingen modtager du min E-bog med vejledning og opskrifter på 132 sider, der giver dig lette måltider til alle tidspunkter på døgnet.

I modul 1 modtager du en indkøbsliste der fjerner enhver tvivl om hvilke varer, der skal i skuffer og skabe fremover.

Hver onsdag kan du skrive privat til mig på mail, hvis du har behov for lidt ekstra hjælp.

Hvem er kurset for?

 • Både mænd og kvinder i alle aldre
 • Du har måske brug for at tabe dig, det kan være et par kilo eller seriøst mange
 • Du har måske diabetes 2 eller præ-diabetes og vil gerne undgå medicin
 • Du har måske forhøjet kolesterol eller blodtryk og vil gerne sænke det naturligt
 • Du har måske en topmave, du ikke kan slippe af med lige meget, hvad du gør
 • Du er træt af at “crashe” om eftermiddagen og ikke at have energi til dig selv eller ungerne
 • Du vil gerne kunne spise sundt uden at skulle bruge flere timer i køkkenet
 • Du ønsker at være en god rollemodel for dine børn
 • Du vil bare gerne have det godt – nu!

DU FÅR ALTSÅ:

 • 6 moduler du kan se og gense, også efter at kurset er afsluttet, du har adgang et helt år
 • 18 videoer med AL min erfaring og viden indenfor kostvejledning
 • Mere end 3 timers samlet inspiration på video
 • Pdf’er lige til at downloade med skemaer, lister og øvelser uge for uge
 • E-bogen “Opskrift til stabilt blodsukker” med over hundrede lette opskrifter, der dækker hele døgnet og Moster Odas fødselsdag
 • E-bogen bliver opdateret, hver gang der kommer nye opskrifter
 • Indkøbsliste så du aldrig mere er i tvivl om hvad du skal fylde køleskab og køkkenhylder med
 • Alt dit materiale ligger samlet i dit eget bibliotek på min kursusside (link til adgang fås allerede ved tilmelding)
 • Skriv direkte til Anne hver onsdag via mail, så du aldrig er alene på turen, og du sikrer dig resultater
 • Alt materialet vil blive opdateret løbende, når ny viden eller nye gode tricks dukker op
 • ALT kan foregå i dit helt eget tempo – materialet bliver liggende på din side i et år

Skærmbillede fra kurset​

100% tilfredshedsgaranti

Jeg lægger gerne hovedet på blokken for mit onlinekursus. Hvis du efter de 6 uger absolut intet har fået ud af forløbet, så får du hver en klink tilbage. Du sender bare et billede af dine udfyldte arbejdsark til mig, så jeg kan se, at du har lagt noget sjæl i arbejdet hele vejen igennem.

Et håndholdt onlineforløb

Der er kun 10 pladser på hvert hold, så alle kan føle sig i trygge hænder og få al den hjælp, der er behov for. Pladserne sælges efter først til mølle princippet.

Adgang til kurset kan købes ca. en uge før vi starter. Straks efter tilmelding får du adgang til E-bogen, så du kan smugtræne, inden første modul lander i din indbakke 4. December 2018 kl. 06.00.

Kurset koster 1.997,- inkl. moms.

Du får værdi svarende til mindst 6 live-samtaler =  6.000,- + E-bog + mails + pdf’er + support på mail efter samtlige 6 moduler.
 
Anne Seidelin, underviser på kurset

 

Jeg er meget glad for jeg fandt Anne og er kommet i gang med en livsstilsændring. Hun tager 100% udgangspunkt i dig og er med hele vejen. Hun lytter virkelig til hvad man fortæller og det hele skræddersyes til netop dig, dine behov, vaner og problemer. Det har været en kæmpe øjenåbner og jeg vil virkelig anbefale hende, hvis du søger en kostvejleder som både lytter, forstår og skaber resultater sammen med dig.

– Pernille Thanning Olsen

Jeg har næsten hele mit liv (42 år) kæmpet med at tabe mig. Ikke fordi jeg har været meget overvægtig. Men bare lige 10 kg. Min vægt har været meget op og ned. Efter jeg har snakket med Anne og blevet vejledet. Tror jeg på det for første gang. Jeg har tabt ca 6 kg på ca 4 uger. Og jeg sulter ikke. Det var faktisk kun få ting jeg gjorde forkert. Jeg føler ikke jeg er på kur. Nu mangler jeg kun 5 kg og så har jeg nået mit mål. Som jeg faktisk tror på nu. Mange tak til Anne.

– Louise Juhl

Der er kun 10 pladser på hvert hold, så alle kan føle sig i trygge hænder og få al den hjælp, der er behov for. Pladserne sælges efter først til mølle princippet.

Adgang til kurset åbnes ca. en uge før start. Straks efter tilmelding får du adgang til E-bogen, så du kan smugtræne, inden første modul lander i din indbakke 4. december 2018 kl. 06.00.

Kurset koster 1.997,- inkl. moms.

Du får værdi svarende til mindst 6 live-samtaler =  6.000,- + E-bog + mails + pdf’er + support på mail efter samtlige 6 moduler.