Køb dit kursus nu – sund uden afsavn

Tilmeld dig onlinekurset - Sund uden afsavn

Der er kun 15 pladser på hvert hold, så alle kan føle sig i trygge hænder og få al den hjælp, der er behov for. Pladserne sælges efter først til mølle princippet.

Adgang til kurset kan købes allerede nu. Straks efter tilmelding får du adgang til E-bogen, så du kan smugtræne, inden første modul lander i din indbakke.

Kurset koster 2400,- inkl. moms.

Du får værdi svarende til mindst 6 live-samtaler =  6.000,- + E-bog + mails + pdf’er + support på mail efter samtlige 6 moduler.
 
Mulighed for at betale i 2 rater (uden gebyr).

 

Anne Seidelin, underviser på kurset

Skærmbillede fra kurset

100% tilfredshedsgaranti

Jeg lægger gerne hovedet på blokken for mit onlinekursus. Hvis du efter de 6 uger absolut intet har fået ud af forløbet, så får du hver en klink tilbage. Du sender bare et billede af dine udfyldte arbejdsark til mig, så jeg kan se, at du har lagt noget sjæl i arbejdet hele vejen igennem.

 

Jeg har næsten hele mit liv (42 år) kæmpet med at tabe mig. Ikke fordi jeg har været meget overvægtig. Men bare lige 10 kg. Min vægt har været meget op og ned. Efter jeg har snakket med Anne og blevet vejledet. Tror jeg på det for første gang. Jeg har tabt ca 6 kg på ca 4 uger. Og jeg sulter ikke. Det var faktisk kun få ting jeg gjorde forkert. Jeg føler ikke jeg er på kur. Nu mangler jeg kun 5 kg og så har jeg nået mit mål. Som jeg faktisk tror på nu. Mange tak til Anne.

– Louise Juhl