Privatlivspolitik

Jeg har kun de allermest nødvendige data på dig, og jeg sletter dem efter vores forløb (med mindre du beder mig om at beholde dem).

100 procent tydelighed og ærlighed – både i mine forløb og i min privatlivspolitik:

Mails:

Når du kontakter mig her på siden eller skriver en mail på anne@anneseidelin.dk, så kommer din mail omkring Hostinger.dk, der hoster min hjemmeside og min mailkonto. Vores mail-korrespondance er i min indbakke (og i din), indtil vores forløb er afsluttet, og jeg efterfølgende sletter den.

Hostinger.dk har deres egen privatlivspolitik, som står på deres hjemmeside.

Messenger / Skype / SMS / Zoom / Google Meet:

Under vores forløb er vi ofte i kontakt med hinanden for at sikre, at du hele tiden bevæger dig i den rigtige retning, og får mest muligt ud af forløbet. Når vi afslutter forløbet sletter jeg alle vores beskeder (med mindre du ønsker dem bevaret til et evt. nyt forløb på et senere tidspunkt).

Håndskrevne papirer:

Jeg tager noter i hånden under alle vores samtaler, så vi begge kan evaluere fra gang til gang, om vores fælles aftaler giver dig de ønskede resultater. Disse noter indeholder kun dit fornavn. Noter opbevares i et halvt år efter endt forløb, og makuleres efterfølgende.

Nyhedsbrevet:

Jeg sender mine nyhedsbreve via et system, der hedder EasyMe. Når du tilmelder dig, giver du mig tilladelse til at bruge dit fornavn og din mailadresse til at sende dig nyheder, gode råd, nye opskrifter og i ny og næ en opfordring til at kontakte mig, hvis du har behov for et forløb.

Booking af tider på hjemmesiden:

Når du, eller jeg, booker dig i kalenderen, foregår det også over EasyMe.

EasyMe passer godt på dine oplysninger og må ikke give dem til andre (de har også skrevet flinkt om deres privatlivspolitik på deres side).

Facebook / Instagram / Linkedin:

Alle sociale medier har deres egne regler og privatlivspolitik. Jeg bruger ikke dine oplysninger derfra med mindre, du vælger at skrive en anmeldelse, eller på anden vis, gør noget aktivt, der involverer mig. Jeg vil altid spørge om lov, før jeg evt. deler dit indhold.

Mit regnskabssystem:

Når jeg skriver en faktura, bruger jeg Dinero.dk. Jeg bruger dit fulde navn og din mailadresse, så disse informationer er i deres system. Dinero garanterer, at dine data er i gode hænder.

Statistik / Google Analytics:

For at holde styr på, hvilke blogindlæg, der klikkes på, og hvilke der ikke gør, så tracker Google mine undersider på hjemmesiden. De har ikke adgang til dine oplysninger, men tæller kun antal besøgende på siden.

Du kan altså til enhver tid, få slettet alle dine data.

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: