Antiinflammatorisk Grøntsagsdip

Vores valg af fødevarer har en afgørende betydning for vores sundhed, energiniveau, lykkefølelse og helbred.

Du har altid et valg

Tag nogle aktive valg omkring din kost.

Prøv at få en tankegang, der siger noget i retning af: “Dræner det her min krop, eller nærer det min krop?” 

Er du træt af at skulle opfinde den dybe tallerken selv hele tiden, så tag fat i mig og få lavet dit helt eget skræddersyede program. Kom i mål en gang for alle – på en rar måde (se mine personlige forløb her).

Opskrift på Antiinflammatorisk Dip og Dyp

hvidløgsdip

200 gram skyr naturel

2 teskefulde citronsaft

1 teskefuld reven øko citronskræl

1 teskefuld reven frisk ingefær

3 fed hvidløg (kan med fordel øges, hvis du er til hvidløg)

3 spiseskefulde øko olivenolie

Lidt salt

Et par gode vrid peber fra peberkværnen

Fremgangsmåde:

Hele baduljen røres sammen – og bliver kun bedre af at stå til næste dag.

Kan opbevares på køl ca. 4 dage.

God fornøjelse – og husk at være glad for din krop – den er flink!

Der er altid en løsning:

Vil du have mere energi og overskud på egen hånd, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…Jeg tror det er cirka 4 år siden jeg havde mit forløb hos dig – og jeg skylder dig en kæmpe TAK! Tak for at lære mig hvad selvkærlig adfærd er…” (se resten af Mie H’s historie her).

Følg med på Facebook – kom med her 🙂

Succeshistorier om kost­forløb

Relateret indhold

Morgenmad eller faste?

Der var engang nogle morgenmadsproducenter, der sagde, at morgenmad var dagens vigtigste måltid.. Det lød rigtigt, men det var det ikke. Frokost er nu dagens

Læs mere

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: