fbpx

Min udtalelse som EMCC-certificeret coach

Alle kan kalde sig for coach – og mange gør det – uden at have en ordentlig uddannelse bag sig. Jeg er certificeret og har gennemgået en af landet mest grundige uddannelser på Attractor for at blive det:

EMCC-bevis

Jeg er normalt ikke typen, der flasher mine fortræffeligheder, men jeg gør en undtagelse denne gang. Måske det giver dig, som potentiel kunde, en tillid og en tryghed at vide, at jeg har andres ord for, at jeg kan mit kram.

I certificeringen står der:

“Uddannelsen er afsluttet i november 2014 med en mundtlig eksamination med ekstern censor, med udgangspunkt i en afleveret synopsis og en videooptagelse af en gennemført praksis.

Anne Seidelin har bestået  uddannelsen med bedømmelsen: Bestået med udmærkelse.

Anne demonstrerer en legende let omgang med de teoretiske modeller og med at veksle mellem teorier og praksiserfaringer. Hun har en overlegen evne til at reflektere over egen praksis, både i og efter situationen.

Hun har tydeligvis udvidet sit allerede store repertoire som professionel samtalepartner, hvilket sætter hende i stand til at have samtaler med coachees om den mangfoldighed af problematikker, som coachee kan møde op til samtalen med.

Anne er stærkt tiltrukket af den coachende tilgang, men er også god til at lade coachees agenda fylde og træde ind i rådgiver- eller ekspertrollen, når det efterspørges.

Anne demonstrerer bevidsthed om egen praksis på et højt niveau og er begavet med en nysgerrighed, som man kan forestille sig vil sikre fremtidig udvikling og glæde ved hendes arbejde.”

Attractor, København, 9. december 2014.

Uddannelsen varede et år og jeg skal i den forbindelse sige tusinde tak til alle jer, som jeg fik lov til at filme under vores samtaler, og alle jer, som udfyldte utallige spørgeskemaer om mine evner.

At se sig selv på video bliver aldrig fedt – at lade et helt hold se de videoer, og bagefter analysere det i atomer, er decideret grænseoverskridende – men hold da op, hvor er det lærerigt. Så stor tak til både holdet og undervisere også.

TAK!

Se hvad EMCC er og hvad deres etiske kodeks består af her.

EMCC

Vil du have mig som din professionelle samtalepartner, så se mere her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: