Parpakken – vægttab, sundhed og energi

Fordi, der SKER noget, når man hyrer et professionelt menneske til at hjælpe med den fælles livsstil.

 

Fordi I har lyst til at støtte hinanden – nu!
I bliver gode til at:
 • Tabe jer
 • Fedtforbrænde
 • Kunne sammensætte sunde måltider, der mætter og virker
 • Mærke, hvad jeres kroppe har brug for
 • Planlægge jeres måltider
 • Nyde maden sammen
 • Lære at støtte hinanden i de kloge valg
 • Få styr på reptilhjernerne
 • Håndtere cravings
 • Prioritere jeres motion, søvn, alenetid og partid

Investering: 5.950 kr. inkl. moms

 • 4 timers samtale
 • Skriftlig support imellem alle samtalerne
 • Kostplan
 • E-bog, lister og andet relevant skriftligt materiale

Få det bedste ud af hinanden

Lokker I hinanden i fordærv med snacks, treats og lidt for meget lækker mad og vin? 

Er det håbløst at prøve at leve sundere, når din partner ikke er med på projektet? 

Er I blevet for magelige og hyggelige – og nok er nok?

Så få skabt nogle fælles vaner og rutiner, der får jer begge i mål. Med mig som jeres egen personlige ekspert i sundhed, energi og velvære får I:

 • 1 times introsamtale på video hvor vi finder en fælles kostsammensætning og måltidsfordeling til hverdag og weekend
 • 3 x 1 times opfølgningssamtale (1-4 ugers interval imellem)
 • Akut support 1:1 mellem samtalerne under hele forløbet via Messenger
 • Jeg er med jer hele vejen, og sikrer jer de ønskede resultater
 • Undervisning i hvad netop I og jeres kroppe har behov for af næring, søvn og træning
 • I får de vigtigste værktøjer fra compassion og selfcompassion
 • 1 skræddersyet kostplan, som tilpasses jeres behov, smag og situation løbende
 • E-bogen “Opskrifter til stabilt blodsukker” af Anne Seidelin (143 nemme  og lækre opskrifter)
 • Realistiske, varige og holdbare ændringer i jeres livsstil
 • I får redskaber og metoder til at støtte hinanden anerkendende og konstruktivt
 • I lærer at støtte hinanden i at tage de gode valg også i svære situationer (samtaleteknikker)
 • Rådgivning til hvordan I inddrager resten af jeres familie/børn/netværk efter behov
 • Træning i et konstruktivt og kærligt mindset (indre og ydre dialog)

Hvad oplever andre, når de er fælles om at blive sundere?

Kære Anne,

Jeg vil bare sige tak for forløbet. Steen har tabt knapt 7 kg, på trods af at han sidder i kørestol og ikke kan røre sig så meget. Han går til genoptræning to gange om ugen og til svømning en gang. Hans blodtryk er faldet fra 183/120 til 123/95!!! Måske kan han gå ned i medicin. 

Jeg har tabt 3 kg, men jeg var heller ikke 100 % seriøs. Jeg er alt for glad for chokolade. Må dog sige at chokoladen har fået en alvorlig konkurrent i det hjemmelavede slik fra din kogebog. 

Vi er blevet glade for kosten og fortsætter i samme spor.
God sommer til dig. 
 
Mange hilsner fra 
Susanne og Steen
 

Kære Anne

Du skal også have en update fra min mand og jeg som har fulgt dit forløb de sidste 5 uger.

Vi har længe fulgt dine råd fra de mails du sendte ud, men er glade for at have fulgt dit forløb. Vi har fået opskriftsbogen og alle dine gode råd og videoer, som på en sød og god måde får banket ind i hovederne på os, hvad det handler om 🙂 Tak for det!

Inden vi gik i gang med forløbet, havde vi længe fulgt rådene om ikke at spise så meget brød, ris og pasta, og hvis vi har spist noget af det, så har det været økologisk fuldkorns produkter, vi har holdt os til.

Vi ved jo selvfølgelig godt, at det ikke er godt med slik, kager, is m.m., men før fik vi jo lige lyst til det engang imellem alligevel. Det har vi stort set ikke spist siden vi er startet på forløbet, og det har været dejligt at kunne støtte hinanden i det.

Vi har kunnet hjælpe hinanden med finde ud af hvad vi skal lave og spise og hjælpe hinanden med at holde os væk fra alt det vi godt ved vi ikke må få 🙂

Det har gjort det nemmere at undvære det, og efter kort tid, så syntes jeg faktisk det har været nemt ikke lige at tage en kop kaffe med sukker og mælkeskum og et stykke knækbrød med ost når vi kom trætte hjem om eftermiddagen eller en portion is om aftenen når vi har siddet og set tv.

Jeg syntes altid vi har brugt mange grøntsager til vores måltider, men nu er det en endnu mere fyldt kurv fra grøntsagsafdelingen når vi handler, lidt kød, skyr og æg og så kan vi godt gå ud af Brugsen igen 🙂

Vi er startet på dit forløb, fordi vi begge var trætte af den der dumme ’gravide’ mave vi render rundt med! Der er ingen af os som ellers er tykke andre steder på kroppen, men vi har lige den dumme mave som vi gerne vil af med. Vi håber derfor, at dit forløb kan hjælpe os af med den og det tror vi også på med tiden at det vil kunne hjælpe på, da vi begge er indstillet på at fortsætte med at leve på denne måde.

Vi har haft en del fødselsdage og arrangementer i januar og februar som vi har været med til, men syntes vi nogenlunde har klaret os udenom det vi ikke har så godt af at indtage, eller i hvert fald har vi taget mindre af det end vi plejer.

Du får lige lidt info om os:

Min mand er 57 år, er 174 cm høj og vejede da vi startede 95 kg. Han er smed og har hårdt fysisk arbejde med tunge løft og går mange skridt på arbejdet hver dag. Han har problemer med sine fødder og er blevet opereret i dem flere gange og fået indopereret skruer i dem, så han har dagligt smerter i dem. Han vil derfor gerne tabe sig, da det formentligt også vil kunne afhjælpe nogle af smerterne.

Pers forløb har foreløbig set sådan ud:

Vægt: 95,1 til 92 kg

Livvidde: 117 til 111 cm

Mine tal er:

Vægt: 65,2 til 63,3 kg

Livvidde: 95 til 91 cm

Jeg er 55 år, 163 høj og vejede 65 kg da vi startede. Jeg har de sidste 3 – 4 år løbende taget 4 – 5 kg. på selv om jeg syntes jeg har forsøgt at leve sundt (og det er jeg meget træt af!!)  Jeg arbejder på kontor, og sidder derfor ned en del af dagen, men rejser mig mange gange om dagen for at gå efter print m.m., går hellere efter et stk. af gangen for at blive rørt så meget som muligt 🙂

Vi har ikke tidligere haft så meget overskud til at dyrke motion, når vi er kommet hjem sidst på eftermiddagen, (vores vækkeur ringer kl. 5.15 om morgenen!) men det er heldigvis blevet bedre efter vi er begyndt at spise efter dine råd.

Vi har fået mere energi, sover bedre og har mere overskud til at lave noget mere. Vi er begyndt at bruge den romaskine vi har haft stående i flere år (i sidste uge) og jeg er begyndt at gå nogle flere ture nogle gange om ugen om eftermiddagen når vi kommer hjem 🙂

Per er den af os som har tabt mest og jeg håber også at der kan komme mere gang i mit vægttab, da jeg rigtigt gerne vil af med maven. Vi syntes også begge to, at vi godt kan mærke forskel på kroppen efter vi er startet på forløbet, maven er ikke helt så fast mere og tøjet sidder pænere og vi har det i det hele taget bedre end før vi startede 🙂

Uh, det blev vist alligevel en meget lang mail jeg fik skrevet til dig, men havde bare lige lyst til at fortælle dig om vores oplevelse af forløbet indtil nu 🙂

Kærlig hilsen

Per og Susanne Nielsen

Kære Anne

Jeg vil lige sende dig en lille nytårshilsen og fortælle, at nytårsforsættet er nemt i år, for det handler om fortsat at gøre det, som du har sat i gang! Det var den bedste julegave overhovedet at se, at dine principper virker.

Den 21. december ramte jeg 83,1 – altså 7 kilo mindre siden vi startede … og min mand havde sagt farvel til 7,5 kilo, så vi dansede om juletræet 14,5 kilo lettere. Han vandt endda et væddemål med sine kolleger.

Julen har kostet noget, men vi er så klar til at tage fat igen med din kyndige vejledning på sidelinjen og så skal julefedtet nok forsvinde hurtigt igen.

Rigtig godt nytår – jeg håber at du kommer godt ind i det nye år 🥳og endnu en gang tak .

Kh, Hanne.

Hvem er Anne Seidelin?

Jeg er 50 år, og en erfaren rotte i branchen efterhånden.

“Kendt fra TV” er jeg også. Jeg har hjulpet overvægtige par gennem 7 intense måneder med ugentlige samtaler på TV. De tabte sig helt ekstremt mange kilo – men mindre kan gøre det.

Uddannet sygeplejerske, kostvejleder, coach og terapeut.

Jeg har de sidste 25 år arbejdet intensivt med kroppens og sindets behov for næring, søvn og motion.

Først som sygeplejerske, og i de sidste 12 år, som selvstændig kostvejleder, coach og samtaleterapeut.

Ingen hokuspokus eller forbud

Min vejledning til livsstilsændringer er baseret på selvkærlige metoder fra compassionfokuseret terapi, traumeforskning, evolutionsterori, neuroscience, vagusøvelser, metakognitiv og narrativ terapi.

Jeg arbejder terapeutisk og meget med de mentale og følelsesmæssige udfordringer.

Jeg er stor modstander af sort-hvid-tænkning, ultimative krav og forbud – ens livsstil SKAL føles god.

Min kostvejledning er evidensbaseret, super simpel og renset for hokuspokus.

Mine opskrifter er udviklet af mig selv på baggrund af fødevarernes biokemiske facts, viden om kroppens fysiologi – og indkøb fra Netto og SuperBrugsen.

Jeg arbejder kun med praktiske og realistiske løsninger – livet er for kort til bekymringer over kost!

Sådan foregår min vejledning

Alle mine forslag tager udgangspunkt i jeres nuværende liv og er realistiske og direkte implementerbare.
 
Al mad kan købes i almindelige supermarkeder.
 

Hvilken slags kost skal I forvente

I får mange grøntsager, en moderat mængde letfordøjelige proteiner, lidt sunde fedtstoffer og masser af antiinflammatoriske og præbiotiske fødevarer. Se eksempler under “opskrifter”.

Veganer / vegetar / pescetar og lign?

Det er et fremragende udgangspunkt! Fortsæt den gode stil, så retter jeg mængder, hyppighed og sammensætninger til, indtil I kommer i mål med både vægt og fysiske skavanker.
 

Hvorfor video?

Fordi, de fleste mennesker har stor glæde af, at kunne sidde i trygge kendte rammer. Hjernen arbejder bedst, når rummet føles trygt. Efter samtalen slipper I for at kaste dig ud i trafikken. Det giver mulighed for fordybelse og refleksion på egen hånd. 

I modtager alle mine materialer via email og jeg instruerer jer i, hvordan I vejer og måler jer selv.

Jeg glæder mig til at være sammen med jer!

Anne Seidelin