fbpx

Morgenmad – men hvad og altid?

Skyr og æg er altid optimalt

Men er du træt af skyr i alle afskygninger? Så er det straks mere besværligt at finde de gode proteiner, uden at det begynder at ligne et aftensmadprojekt. Prøv med en brunchtallerken.

Palæotallerken?

Du kan istedet lave en tallerken med lidt forskelligt på: 1 skive ristet rugbrød (fase 2), lidt skinke, en skive røget laks, nogle ostebjælker, en peberfrugt i skiver, en håndfuld nødder/mandler/peanuts, lidt hummus, lidt rester fra aftensmaden, agurk, gulerødder, råkost og en halv avokado. Miks løs og find en sammensætning, du kan lide.

Pandekager til morgenmad

En anden løsning er sunde pandekager med hytteost eller butterbeans i. Lav et lille bjerg, så du har til et par dage.

Vil du ikke længere bøvle med det hele selv?

Er det svært det med morgenmad, så køb “Den store Pakkeløsning” og få styr på sundhed, energi, fedtforbrænding og livsstil én gang for alle. Det er ikke en gang sikkert, at du er et menneske, der SKAL have morgenmad. Det virker ikke for alle..

Anne Seidelin – terapeutisk kostvejledning med løsninger alle kan holde ud at leve med.

Jeg har tabt lidt over 7 kilo – de røg på de første 10 uger. Mit taljemål er gået ned fra 94 cm til 86, sidste gang jeg målte, og jeg kan passe bukser, jeg ikke har kunnet bruge i fem-seks år. Det er simpelthen så fedt – som at få en helt ny garderobe 🙂 Det har været utroligt, hvad jeg pludselig har haft kræfter til.

Jeg har lavet mere i haven allerede, end jeg har orket de sidste fem-ti år! (se flere anmeldelser her)

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: