Ret svært – faktisk.
Havde et klart billede for mit indre øje om squashnudler med perfekt brunede kanter – en lille smule sprøde – stegt i smør.
Men her er resultatet:
2 minutter mere og jeg ville have haft squashgrød..
Og det er da klart med min håndtering. Lad mig give dig en helt klar instruktion, så du ikke begår samme fejl:
1) Tør nudlerne grundigt ved at presse dem med køkkenrulle eller et viskestykke
2) Steg kun en lille mængde ad gangen, så panden er seriøs varm
3) Voilá – værsgo at nyde til din yndlingspastasovs
I tvivl om hvordan du laver de rå squashnudler? Så se mere i mit tidligere blogindlæg her.
Der er læring i alt her i livet!
Anne Seidelin – Kostvejleder og Narrativ Coach – Indre Østerbro
“Kære Anne
Jeg har længe villet skrive noget til din hjemmeside. Her er det så:
Jeg har døjet med sukkerafgængighed og insulinresistance de sidste 10 år. Jeg har altid godt – sådan cirka – vidst hvordan jeg skulle spise, men efter jeg fik mit andet barn, var motivationen bare helt væk. Anne hjalp mig til at finde den, chokokuglerne og foodprocessoren, frem igen Jeg tabte de sidste knap 10 kg, og kom tilbage på min idealvægt.
Bedst af alt hjalp hun mig til at forstå, præcis hvad det er, der sker i min krop, når jeg spiser de ting jeg ikke rigtig kan tåle.
Hos Anne føler man sig støttet, forstået og aldrig dømt. Anne – din langsigtede, selvkærlige tilgang er noget, jeg vil tage med mig resten af livet. Tak og knus!”
Rebecca, 36, København 1/7-15.