fbpx

Normalt kolesteroltal efter 5 ugers kostomlægning (fra 6,9 – 4,2 mmol)

Igår kom min klient Paulin Delvaux med sine nye blodprøvesvar:

Blodprøvesvar kolesterol

Han havde det sidste år gået til kontrol hver 3. måned for sit høje kolesteroltal. Han havde spist efter de officielle kostråd om kost til at reducere kolesteroltal (noget med at spare på æg og mættet fedt).

Han gjorde, hvad lægen bad ham om, men tallet gik alligevel op fra 6,6 til 6,9 på de officielle råd

Truslen om blodpropper, medicin (og bål og brand) lå i luften. Men Paulin arbejder i et firma, hvor chefen Anders har lavet en virksomhedsordning med mig. Alle de ansatte får tilbudt et forløb, hvis de gerne vil have styr på deres sundhed (og det gør han ikke kun for at være flink, det gør han fordi, den investering godt kan betale sig).

Paulin startede her 26/1-18 og de nye blodprøver er taget 1/3-18:

Fra 6,9 til 4,2 på 5 uger – jeg gentager 5 UGER – det er så vildt!!!

Blodprøvesvar kolesterol

Samtidig faldt blodtrykket fra 135/87 til 126/80 på de første 14 dage

Det er så vildt, at jeg måtte spørge om lov til at måtte råbe det ud i hele verden på min blog. Det måtte jeg heldigvis gerne, for de her resultater EJER han 110% – han har knoklet for det – og høster nu belønningen.

Der er altid en løsning:

Vil du også have styr på dit kolesteroltal, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: