Jeg bliver altid lidt forbandet, når sundhedsapostle kommer med sunde udgaver af et eller andet lækkert.
Men mit eksperiment med kefir, blev faktisk godt.
Brug den om eftermiddagen, hvis du faster 16:8, men ikke kan nøjes med 2 måltider i døgnet.
(NB: Kefir er vanvittig godt for vores tarmbakterier)
Opskrift Koldskål med Kefir
(2 portioner)
2 hele æg
1 teske sort vaniljepulver
½ spiseskefuld agavesirup
½ liter økologisk kefir
Smages til med økologisk citronsaft (ca 1 spiseskefuld)
Evt lidt fintreven citronskræl
Fremgangsmåde
Æg, vanilje og agave piskes eller blendes sammen til der er en skummende og homogen masse.
Hvis du har god tid, så kan du piske hvider og blomme hver for sig.
Tilsæt kefir.
Smag til med citronsaft og evt citronskræl.
Drikkes med det samme mens den er kold og skummende.
God fornøjelse!
Anne Seidelin – Jeg hjælper dig med at finde din egen måde at være sund på
PS: Vidste du, at der er nogen, som får virkeligt meget ud af at følge mine nyhedsbreve med gratis tips og tricks?
Du kan tilmelde dig her på siden, det koster gratis (bortset fra din mailadresse).