Koldskål med kefir og æg – 16:8 eftermiddagsmåltid

Jeg bliver altid lidt forbandet, når sundhedsapostle kommer med sunde udgaver af et eller andet lækkert.

Men mit eksperiment med en koldskåls-agtig sag, blev faktisk godt.

Brug den om eftermiddagen, hvis du har svært ved at få proteiner og næring nok i døgnet.

(NB: Kefir er vanvittig godt for vores tarmbakterier)

Koldskål med kefir

Opskrift Koldskål med Kefir

(2 portioner)

2 hele æg

1 teske sort vaniljepulver

½ spiseskefuld agavesirup

½ liter økologisk kefir

Smages til med citronsaft (ca 1 spiseskefuld)

Evt lidt fintreven citronskræl

Fremgangsmåde

Æg, vanilje og agave piskes eller blendes sammen til der er en skummende og homogen masse.

Hvis du har god tid, så kan du piske hvider og blomme hver for sig.

Tilsæt kefir.

Smag til med citronsaft og evt citronskræl.

Drikkes med det samme mens den er kold og skummende.

God fornøjelse!

Anne Seidelin – Hormonvejleder og sygeplejerske.

PS: Al min viden om hormonvenlig kost deler jeg i mit gratis nyhedsbrev. Den viden skal ikke gå til spilde, bare fordi jeg nu kun vejleder i hormoner.

Anmeldese FB Kirsten

Du kan tilmelde dig nederst på siden, det koster gratis (bortset fra din mailadresse).

Succeshistorier om kost­forløb

Relateret indhold

Morgenmad eller faste?

Der var engang nogle morgenmadsproducenter, der sagde, at morgenmad var dagens vigtigste måltid.. Det lød rigtigt, men det var det ikke. Frokost er nu dagens

Læs mere

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: