Jeg bliver altid lidt forbandet, når sundhedsapostle kommer med sunde udgaver af et eller andet lækkert.
Men mit eksperiment med en koldskåls-agtig sag, blev faktisk godt.
Brug den om eftermiddagen, hvis du har svært ved at få proteiner og næring nok i døgnet.
(NB: Kefir er vanvittig godt for vores tarmbakterier)
Opskrift Koldskål med Kefir
(2 portioner)
2 hele æg
1 teske sort vaniljepulver
½ spiseskefuld agavesirup
½ liter økologisk kefir
Smages til med citronsaft (ca 1 spiseskefuld)
Evt lidt fintreven citronskræl
Fremgangsmåde
Æg, vanilje og agave piskes eller blendes sammen til der er en skummende og homogen masse.
Hvis du har god tid, så kan du piske hvider og blomme hver for sig.
Tilsæt kefir.
Smag til med citronsaft og evt citronskræl.
Drikkes med det samme mens den er kold og skummende.
God fornøjelse!
Anne Seidelin – Hormonvejleder og sygeplejerske.
PS: Al min viden om hormonvenlig kost deler jeg i mit gratis nyhedsbrev. Den viden skal ikke gå til spilde, bare fordi jeg nu kun vejleder i hormoner.
Du kan tilmelde dig nederst på siden, det koster gratis (bortset fra din mailadresse).





