fbpx

Skyr med blåbær, piskefløde og vanilje – en treat

Når resten af verden får rundstykker og hvidt brød til morgenmad, så laver jeg en særligt god portion skyr. Fordi det aldrig har været godt for noget eller nogen, at føle sig uretfærdigt behandlet, at de andre får noget bedre end mig.

Der kan piskefløde altid dulme følelsen af “det er hårdt og synd for mig” at jeg lever sundt. SLUDDER, min morgenmad er BEDRE end de andres – selvom reptilhjernen måske aldrig bliver helt enig med mig her.

Opskrift Dessertagtig Skyr:

200 gram skyr

1 spiseskefuld øko piskefløde

20 hasselnødder

1/4 teske vaniljepulver (ja, det er ret meget)

1 teskefuld agavesirup

½ teskefuld citronsaft (lettest med øko-plastik-modellen)

20 store blåbær frosne/friske (eller deromkring)

Fremgangsmåde:

Rist nødderne i mikrobølgeovnen (ca 30 sekunder), på en pande eller rist en stor portion i ovnen og opbevar i en lufttæt beholder, så har du til mange morgenener.

Alle ingredienser på nær agavesirup og blåbær blandes sammen.

Pynt med blåbær og agavesirup.

Er det fredagsmorgenmaden på arbejdet, der truer din energi, så medbring denne hjemmefra.

God appetit og nyd med nærvær (og glæd dig over din gode energi bagefter, som står i skærende kontrast til dem, der fik rundstykker…)

Anne Seidelin – kærlig indre dialog, kærligt vægttab – onlinesamtaler

Der er stadig plads i kalenderen til nye forløb. Få styr på din kost – en gang for alle – få en samtale med mig.

“…Jeg har på 6 uger smidt 8 kg. Det synes jeg er ret tilfredsstillende. Jeg skal ikke tælle kalorier, men bare følge nogle retningslinjer for hvilke madvarer, jeg må spise og hvor ofte.

Ud over kostvejledningen, så har jeg været sindssygt glad for Annes tanker og attitude til alt “det andet”, som omgiver det, at jeg spiser for meget og forkert. Hun ved godt, at det slet ikke handler om mad. Det er rart og jeg føler mig set…”

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: