Er du glad for skyr, men spiser selvfølgelig ikke morgenmad længere? Brug dine gode opskrifter med skyr til et lille måltid om eftermiddagen i stedet. Eller som dessert efter aftensmaden:
Skyr med mandler, kokos og brombær (1 portion):
150 gram skyr naturel
10-15 mandler
10-15 bær (brombær eller andre bær frosne eller friske)
1/3 teskefuld vaniljepulver, sort, øko
1-2 skefulde kokosflager
Evt ½ teskefuld citronsaft og lidt revet citronskræl
Fremgangsmåde:
Hæld op. Arranger. Færdig – spis.
God appetit – og nyd med nydelse!
Alt det med måltider, måltidsfordeling og faste, det ændrer sig med din alder. Du skal ikke spise på samme måde livet igennem. Du skal spise på en måde, så dit helbred bliver optimalt, din energi er i top og dine hormoner bliver så velfungerende som muligt.
Det har jeg et helt arbejdsliv erfaring i at hjælpe dig med:
Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder
“Hvad er sundhed og hvad er rigtig ernæring?
Det ved Anne Seidelin.
Visse personer i personalekredsen var nok lidt rædselsslagne ved tanken om at der kom en ”skrap spelt moster”, deres tanker blev gjort til skamme.
Anne har en afslappet indgangsvinkel til sundhed og ernæring. Hun tager ikke alle over en kam, men tilretter en handlingsplan til den enkelte. Er der ikke for meget ”skyr og spelt” i det danske samfund, vil nogen nok mene?
Jo måske, men hvis det bliver vist på den kreative, inspirerende og afslappede måde, som Anne er fantastisk til, vil folk ikke føle det som et pres men mere som et behageligt skift til en sundere livstil.
Jeg kan kun give Anne de bedste anbefalinger med herfra.”
Michael Ansbøl, Køkkenchef hos Akademikernes A-Kasse (efter et forløb med hele virksomheden i 4 måneder)