Pasta lavet på bælgfrugter holder max
Fordi det er super sundt, smager godt, er let, fungerer som fastfood herhjemme, belaster ikke miljøet, mætter i rigtig lang tid, kan varieres i det uendelige, er til at betale, fås i alle butikker, børnevenligt, ikke behøver andet end en grøntsagssovs – derfor!
Pastaen bliver simpelthen din proteinkilde i måltidet – genialt.
Soyapasta med grøntsagssovs
(4 personer)
1 pakke soyapasta eller bønnepasta
1 løg
2 fed hvidløg
1 klat smør til at stege i
1 dåse flåede tomater
1 bakke champignon
2 porrer
1 rød peberfrugt
1 spiseskefuld æblecidereddike
1 spiseskefuld soyasovs
1 teskefuld røget paprika
1 teskefuld basilikum (eller anden tørret krydderurt)
Salt og peber
Evt lidt kokosmælk eller lidt piskefløde
Fremgangsmåde
Pastaen koges efter anvisningen på pakken (jeg giver dem 6 minutter istedet for 8, da der gerne må være lidt mere bid i).
Løg og hvidløg svitses i smørret i en gryde.
Tilsæt de øvrige grøntsager og giv dem lidt farve.
Tilsæt de flåede tomater og krydderierne.
Simrer i 10 minutter.
God fornøjelse – og nyd den helt særlige fine mæthed et vegetarisk måltid giver kroppen.
Vil du gerne være sundere, og måske spise mere plantebaseret: Se mit onlinekursus her
Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder
“Jeg skylder dig en stor tak, fra hjertet. Det har givet mig enormt meget, at have din støtte og vejledning, når nu jeg har taget dette vigtige og store valg i mit liv – at få styr på min kost.
Tak for din enormt søde, professionelle, inspirerende og engagerede måde at være på! Jeg kunne ikke have valgt en bedre vejleder og coach”.Anne H. efter den store pakkeløsning