fbpx

Hvad med dressingen ude i verden?

Det må aldrig blive fanatisk – og dermed uopnåeligt og trist – det skal være realistisk og overkommeligt at holde sin kost sund og nærende. Og der skal være nydelse!

Så take-away skal selvfølgelig stadig være en mulighed. Altid tage det bedste valg ud af alle mulighederne. Er det en pizzabar, jamen så er der altid en salat alligevel.

Er der en shawarmabar i nærheden, så er en shawarmaret med salat, tomat, løg, hummus og kød  lavglykæmisk og fint mættende.

Et sted med bland-selv-salat er selvfølgelig luksus, og lad være med at bekymre dig om dressingen. Der er rigeligt at bekymre sig om derude i verden, dressing er ikke et af dem. Min frokost i dag (og jeg aner ikke, hvad den indeholder, men den smager godt..)

Jamen hvad så med de dersens dressinger? De fleste af salatbarens blandede sager er jo vendt med et eller andet? Ja, og måske er der endda honning i en af dem? Eller solsikkeolie istedet for olivenolie? Og slet ikke økologisk?

Ro på nu – ingen er faldet døde om af en usund dressing – endnu 🙂

De eventuelle ulemper bliver så rigeligt opvejet af fordelene: grøntsager, bønner, mæthed, lækkert, let, overkommeligt = stadig ret sundt. Vælg helst de salater, der mætter mest og længst. Det er dem med bønner, linser og kikærter, selvfølgelig.

Salaterne hos 7-Eleven fra Cofoco og Palæo er lavet med en blanding af rapsolie og olivenolie – og de smager godt.

Så tag gerne den nemme løsning med god samvittighed!

God fornøjelse derude!

Der er altid en løsning:

Hvis du vil have styr på din sundhed, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…Tak for en forståelig og simpel start på en ny dejlig måde at se på mad og på migselv på – og mad, som kan mikses med familiens øvrige spisevaner. 

Mine børn gør som mig uden at være fanatiske – så det er win Win….”

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: