Kombinationen af chokolade og lakrids kan noget særligt. Og jeg kan ikke sige mig fri for at ty til den ægte udgave på særligt udvalgte fredage.
Den sunde udgave, der både nærer og giver nydelse er naturligvis en raw variant.
De indeholder stadig en masse kalorier, så mådehold er en god ide.
Choko-lakrids-kugler
200 gram hasselnødder (gem lidt til pynt)
2 dl kakaopulver
1 dl engelsk lakridspulver (købes i helsekostbutikker)
1 teskefuld salt
600 gram friske dadler (husk at fjerne sten)
Tril i hakkede nødder
Fremgangsmåde:
Nødderne hakkes til groft mel i en foodprocessor. Tilsæt kakao, lakridspulver og salt. Dadler tilsættes lidt efter lidt og fortsæt til der er en blød og sammenhængende masse.
Formes til små kugler og trilles i nøddedrys.
Opbevares i fryseren.
God fornøjelse og nyd dem med nærvær!
Har du set, at du kan få min hjælp gennem 6 uger, hvor du får fuldstændigt styr på din livsstil:
Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder
“…En kostomlægning baseret på din viden og erfaring som sygeplejerske medførte, at jeg tabte alle kiloene igen og nu har en velfungerende krop – hvad der er altafgørende i forbindelse med kroniske sygdomme.
Det har betydet ALT for mig at møde en professionel, som satte sig grundigt ind i tingene og forstod, hvad der skulle til, for at jeg igen kunne blive rask og glad <3…”