fbpx

Troldetræet – hvis ALT var muligt..

I en periode var dette billede min screensaver. Det er et træ i Dyrehaven, som står lidt for sig selv ude i græsset – et troldetræ – som det hed i min barndom. Min farmor fortalte, at kravlede man igennem sådan et hul, så fik man et ønske opfyldt..

Troldetræ

Med den slags løfter, så går fantasien jo i gang.

  • Hvad ønsker jeg mig
  • Hvad ville jeg gerne ændre, hvis jeg kunne?
  • Hvad ville jeg gerne have mere af eller mindre af?
  • Hvordan ville jeg gerne kunne stå ude i verden?

Et troldetræ tvinger dig til at mærke efter – kan du fornemme det? Husker du, at stoppe op, når du kan mærke en følelse eller et ønske om forandring? Husker du at give dig selv lov til at drømme? Hvad hvis alt var muligt – lige nu?

Tag dig selv alvorligt – tag et lillebitte skridt i DIN retning allerede i dag.

Tak Farmor, fordi du gav mig lov til at drømme <3

Der er altid en løsning:

Vil du have styr på vægt, hormoner, kost, motion og søvn, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…jeg kommer ALDRIG tilbage til mine gamle dårlige vaner igen, det skylder jeg dig og ikke mindst mig selv. Den største krammer til dig, du dejligste menneske... se mere feedback her

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: