Nannas bønnepasta med bacon, champignon og rosmarin

Det lettere og hurtigere at poste et billede på Instagram end her på bloggen, så der er flere madbilleder (og kattebilleder selvfølgelig) der end her, men jeg kan jo ikke hashtagge en hel opskrift.

Du er velkommen til at være med derovre (her er linket til Insta) og du må gerne punke mig for at gå til tasterne for opskriften. Så samler jeg lidt sammen og udgiver dem her på bloggen

Her kommer opskriften på bønnepastaen #turboaftensmad 🙂

Det er faktisk min store pige Nanna på 14, der har lavet den.

Jeg har kun tilsat ærter.

Bønnepasta

#Turboaftensmad

1 pakke bønnepasta (eller soyapasta, se blogindlæg her)

1 pakke frilandsgris bacon

1 bakke champignon

1 lille løg

1 dåse kokosmælk

1 teskefuld tørret rosmarin

1 spiseskefuld soya eller tamari

½ spiseskefuld æblecidereddike

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Pastaen koges 5 minutter (1-2 minutter kortere end på anvisningen)

Bacon steges sprødt, fjern fedtet, og tilsæt finthakket løg og champignon i skiver.

Når det hele har fået farve, tilsættes kokosmælk og krydderier.

Serveres med ærter eller anden grøntsag eller salat. Der er ikke nok grøntsager i selve retten, til at den kan stå alene – med mindre man er 14 år og er meget fysisk aktiv.

God fornøjelse!

Anne Seidelin – Kostvejledning København – lavpraktiske og lette løsninger

lavpraktiske løsninger er der også masser af i mine foredrag:

Den Blå Planet har sat sundhed på agendaen og i den forbindelse brugt Anne Seidelin som foredragsholder.

Hendes foredrag er nærværende, inspirerende og fyldt med redskaber som er nemme at anvende i hverdagen.

Mødet med Anne har givet vores medarbejdere stof til eftertanke og ændret deres adfærd i relation til en sundere livsstil.    

Dorte Gleie Adm. direktør/CEO, Den blå planet

Del i dit netværk:

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: