Alt er godt ved den her opskrift – og den mætter i sig selv med det høje proteinindhold. Mangler du en opskrift på frikadeller, der passer godt til, finder du en hér. Kylling og fisk er også helt perfekt sammen med tzatziki. Smid godt med hvidløg i begge dele.
Dild kan godt skille vandene lidt, men dild er sundt, og stænglerne virker antiinflammatoriske og præbiotiske, så det ville være en skam ikke at give den fuld gas med krydderurterne.
Vil du have styr på alt det der med sundhed, vægttab, fedtforbrænding – med super lette opskrifter? Så starter jeg et nyt onlineforløb op 9/7-19. Vil du med, så se detaljerne her:
Opskrift Tzatziki med Skyr:
1 agurk
200 gram skyr naturel
3 fed pressede hvidløg
2 stængler frisk dild
1 nip salt
Fremgangsmåde:
Agurken flækkes på langs i 6 baner. Fjern det meste af kernene (det våde). Skær agurkestavene ud i små tynde trekanter.
Skyr blandes med hvidløg og hakket dild (brug stænglerne også). Blandes med agurkestykkerne. Vupti – færdigt!
Den holder sig fint på køl i 4 dage.
God appetit og nyd med nærvær.
Anne Seidelin – Kostvejledning, kurser og kostplaner der virker
Jeg startede på 84.8 kg og vægten viser nu 79 kg, så der er forsvundet 5.8 kg og jeg har endda menstruation.Det har jeg naturligvis super optur over, men det bedste er nu min ændring af livsbane.Jeg har virkelig fået en ny interesse i min krop og i hvad jeg byder den.Den viden jeg har tilegnet mig har været, og er, uvurderlig. Din måde at forklare kroppens funktioner når den påvirkes af vores indtag er fremragende. Jeg ville ønske at det kunne fortsætte.Det har været den bedste investering!Med venlig hilsenChristinaChristina Pedersen, 5/6-19, efter sidste modul på “sund uden afsavn” et 6 ugers onlineforløb.