Bønnefritter – smager som rigtige pommes frites

Jeg bryder mig ikke om erstatninger. Hvis man skal spise is, så skal det være Hansen is. Og skal man en gang om året have fritter, så skal det være de allerbedste, og de er lavet på kartofler.

Men bønnefritter smager godt, rigtigt godt, ikke som fritter – som en del af hverdagskosten er de geniale:

Bønnefritter

½-1 pose frosne grønne bønner

(Mængden af bønner afgøres af, hvor stor din ovn er. Bønnerne skal kunne ligge i et enkelt lag).

Koldpresset økologisk olivenolie (den SKAL smage godt og frisk)

Salt

Fremgangsmåde

De frosne bønnes gnides godt ind i olie, så de alle har et tyndt lag omkring sig. Brug fingrene.

Spredes ud på bagepapir på en bageplade.

Drysses med noget godt salt.

Ind i en varm ovn på 225 grader i ca. 30 minutter.

De skal være næsten sorte. Det skader ikke, at vende dem lidt rundt på pladen, så de bytter plads. Så bliver de sprøde på flere sider.

Spises som snack lige fra ovnen.

Eller som tilbehør til en ret, hvor du normalt ville vælge almindelige fritter.

God fornøjelse!

Se mit onlinekursus her, hvis du vil være sundere og have alle mine opskrifter

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…Det går fortsat utrolig positivt med både ro, balance, at stå op når uret ringer uden at snooze og mit vægttab. 

Jeg startede på 84.8 kg og vægten viser nu 79 kg, så der er forsvundet 5.8 kg og jeg har endda menstruation. 
Det har jeg naturligvis super optur over, men det bedste er nu min ændring af livsbane….”

Succeshistorier om kost­forløb

Relateret indhold

Morgenmad eller faste?

Der var engang nogle morgenmadsproducenter, der sagde, at morgenmad var dagens vigtigste måltid.. Det lød rigtigt, men det var det ikke. Frokost er nu dagens

Læs mere

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: