Når du faster, så skal dit første måltid mætte dig ekstra godt og længe. Bønner mætter utroligt godt, stabiliserer blodsukkeret – og fibrene giver næring til vores gavnlige tarmbakterier.
Pandekager med butterbeans og hasselnødder
(3 portioner)
1 dåse butterbeans
6 æg (økologiske selvfølgelig)
½ banan
100 gram ristede hasselnødder (groft hakkede)
1 spiseskefuld loppefrøskaller
1 teskefuld kardemomme
1 teskefuld kanel
1 teskefuld sort vaniljepulver (uden sukker)
1 teskefuld bagepulver
1/3 teskefuld salt
Fremgangsmåde:
Skyl væden af butterbeans
Alle ingredienser undtagen nødder blendes.
Tilsæt nødderne med håndkraft.
Steges i smør som små klatter.
Jeg måtte tilsætte lidt vand undervejs, da det tyknede en del, efterhånden som loppefrøskallerne sugede væsken til sig.
Serveres fx. med små tern af frisk frugt, lidt limesaft og en klat peanutbutter (eller andet godt).
Kan gemmes på køl eller fryses.
Også gode til om eftermiddagen, hvis du altså spiser 3 måltider – frokost, eftermiddagsmåltid og aftensmad.
God appetit og nyd med nærvær!
Ved du ikke, hvor mange måltider din krop har brug for, så kom med på et af mine forløb. Det er spild af tid at skulle opfinde den dybe tallerken selv hele tiden:
Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder
“Kære Anne
Jeg er utrolig glad for, hvad jeg har opnået, og den indsigt jeg har fået i mig selv – noget jeg tager med mig fremadrettet og vil gerne sige dig TAK.
Der er ingen tvivl om, at jeg tog den rigtige beslutning, da jeg valgte dig som min kostvejleder og coach.”
Med venlig hilsen
Birgit Lassen (efter den store pakkeløsning)