fbpx

Skyr der smager som koldskål – morgenmad

Nu gider jeg altså snart ikke spise mere skyr, det er tørt og surt! – sagde en kunde i mandags. Og jeg har altså heller ikke tid til at stå og lave alt muligt særligt om morgenen – det SKAL være nemt!

Hvad så, hvis jeg udarbejder en variant, der smager som koldskål – og den faste konsistens er bliver mere blød og cremet?

Nå, jamen, så vil jeg da gerne..

Sådan var ordlyden og situationen i min sidste samtale i mandags. Det er fedt, når der er krav fra ens samtalepartner om nytænkning og kreative løsninger. Tak til Maria for endnu en gang at sætte de små grå i svingninger og give inspiration til en ny variant. Altså jeg havde selvfølgelig gået og eksperimenteret med smag og konsistens selv gennem længere tid, men nu kom opskriften helt på plads OG på bloggen.

“..Og så ved jeg ikke, om jeg i virkeligheden er særligt begejstret, men min menstruation er kommet tilbage efter et halvt år uden blødninger..!”

Kæmpe tillykke med det! Det viser bare, at dine kønshormoner stortrives på din kostplan, og da kønshormoner sikrer et godt stofskifte, stærke knogler, stærkere immunforsvar og generelt styrker både krop og humør, så skal du være lykkelig for at have fået et par år ekstra forærende der via kosten. Overgangsalderen må gerne vente lidt endnu 🙂

“.. nå ja, det er vel også derfor at jeg ikke har så mange hedeture længere..?”

Jeps! (jeg elsker mit fag!).

Opskrift på skyr med koldskålssmag:

150 gram skyr

1 spiseskefuld øko piskefløde

1 spiseskefuld vand

15 cashewnødder

2 teskefulde citronsaft (der findes en øko-plast-variant – ret smart!)

Gerne lidt revet citronskal (hvis du har tid)

1/5 teskefuld sort vaniljepulver (Urtekram er billigst og bedst)

1 teskefuld agavesirup (lad være hvis du kan)

Pynt med ½ stykke frugt (lidt overdrevent eksotisk på billedet, men ualmindeligt lækkert)

Fremgangsmåde:

Alt blandes undtagen nødder og frugt, som du pynter med bagefter.

God appetit og nyd med nærvær!

Anne Seidelin –  kostvejleder – og kok – fordi det er fedt med egne opskrifter..
..Jeg har ikke de bedste erfaringer med onlineforløb og mig, men det her forløb har i den grad været udbytterigt! Jeg har hele vejen igennem haft en fornemmelse at at du har været tilstede, og det har været så vigtigt og brugbart med din sparring og indspark undervejs – det har gjort en stor forskel for mig – 1000 tak for det! (se mere under succeshistorier)

Tryk hér og følg de nye indlæg via Facebook!

Del i dit netværk: