Du må gerne få dessert hver dag, hvis den er funktionel, og ikke giver dig cravings bagefter.
Her er der masser af mæthed fra æg og fibre fra loppefrøskallerne – og bananens sukkerindhold tæmmes af æg og smør.
Opskrift bananpandekager
4 æg
1 banan
1 spsk. loppefrøskaller
½ tsk. kanel eller kardemomme
Et drys salt
Smør til at stege i
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser blendes grundigt, og steges i smør på panden.
Spises evt. med lidt hakket æble, hakkede mandler og en skefuld skyr naturel.
Der bliver ca 7 mellemstore pandekager med de angivne mængder, rigeligt til flere omgange dessert, så frys dem ned.
God appetit og nyd med nærvær!
Er du træt af restriktioner i din kost. Bokser du med sort-hvid tankegang, og en vægt, der fylder alt for meget i dit liv. Så få en realistisk måde at spise på i et af mine forløb:
Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder
“Startede hos dig forrige tirsdag (12/2). Har nu smidt 4,4 kg og mistet 3 cm om livet!!!!
Det har kostet en ordentlig omgang hovedpine i 3 dage, da jeg droppede sukkeret og det søde “sunde”, men det har været det værd.
Da hjernen endelig holdt op med at efterlyse sukker og begyndte at nyde den gode mad, har det været en fornøjelse.
Tak Anne, jeg glæder mig til vi ses næste gang.”
(Maria Desdorf Nissen, opslag på Facebook, se flere klientudtalelser her)