Ærtedippen nedenunder fungerer som den perfekte “sovs” til laksen eller kyllingen eller linserne. Den er også skøn på klidkiksen og gulerodsstængerne – så lav bare hele portionen – selv om den er stor.
Opskrift cremet ærtedip:
300 gram frosne ærter (optøede)
200 gram skyr naturel
3 fed hvidløg
3 spiseskefulde olivenolie
1 teskefuld salt
Et par gode vrid peber
1 spiseskefuld citronsaft og gerne lidt reven skræl
Fremgangsmåde:
Tø ærterne op. Imens blandes alle de øvrige ingredienser i en skål. Ærterne kan nu bruges enten varme eller kolde. Den varme udgave er god til den varme aftensmad. Det hele blendes lidt groft. Vupti – færdig.
Kan opbevares på køl i ca. 4 dage.
God fornøjelse – og hyg dig med projektet!
Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder
“…Vi har fået mere energi, sover bedre og har mere overskud til at lave noget mere. Vi er begyndt at bruge den romaskine vi har haft stående i flere år (i sidste uge) og jeg er begyndt at gå nogle flere ture nogle gange om ugen om eftermiddagen når vi kommer hjem
Per er den af os som har tabt mest…”