Raw squash-spaghetti med traditionel kødsovs

“Hvornår skal vi bruge den der spiral-fidus-maskine igen, spurgte den ældste??”

Alt for længe havde den stået på øverste hylde i køkkenskabet og truet med at blive “endnu en køkkendims til genbrugsbutikken”.. Men næhhh, nej! I går kom den til ære og værdighed igen. Og det er jeg glad for.

Så fuld fart og 4 squash senere, samt en gang traditionel kødsovs, så var der serveret:

Nanna squash 1

Det er en god ide at give den rå pasta et ordentlig skvæt god og frisk olivenolie inden servering. Både for smagens skyld og fordi du så er sikret din sunde fedtkilde til det måltid.

Raw pasta naturel

 

Raw pasta med kødsovs

Kødsovsen er den her. Men du kan også lave din helt almindelige egen yndlingsopskrift.

God fornøjelse!

Anne Seidelin – der er en masse instruktionsvideoer på YouTube – samt masser af viden, tips og tricks..

“…Tak for de meget inspirerende videoer krydret med god humor 😊
Det VIRKER det her koncept!
Venlig hilsen, Hanne…”