Linserne gør kødsovsen mere klimavenlig, billig og sund. Linser mætter i hundrede år – win/win.
Opskrift kødsovs med linser:
300 gram hakket oksekød (fra dyr, der har haft det godt)
400 gram røde linser (sorte og grønne kan også bruges, de holder biddet og faconen bedre)
2 løg
3 dåser flåede tomater
1 spiseskefuld paprika
1 teskefuld karry
2 spiseskefulde æblecidereddike
3 spiseskefulde soyasovs
2 teskefulde timian
salt og peber
½ liter vand
Fremgangsmåde
Kød og løg brunes med lidt smør i en stor gryde. Paprika og karry svitses med de sidste par minutter. De øvrige ingredienser tilsættes. Simrer i ½ time, til linserne er møre uden at koge helt ud.
Serveres med lidt bønnepasta, squashspaghetti eller grøntsager og salat.
God appetit og nyd med nærvær!
Anne Seidelin – Kostvejleder København – compassion København
At følge nyhedsbrevet er en super måde at holde motivationen på efter et forløb hos mig. Men det er tilgængeligt for alle – selvfølgelig – og det er gratis.