Råkost som sødt, nærende og sprødt tilbehør til frokosten eller aftensmaden.
Den nemme måde at få nok grønt på. Rodfrugterne kan varieres i det uendelige, men knoldselleri er altid en gudespise.
Ikke så meget hokuspokus – bare simpelt og godt hver gang.
Rodfrugter har du måske lært fra keto-verdenen eller LCHF, at de er dødsens farlige og forbudte? Det er de ikke på “sund uden afsavn”. Rodfrugter er dine gode venner. De er sprængfyldte med sundhed, smag og mæthed.
Opskrift på råkost med rødbede, selleri og æble
4 store rødbeder
1 æble
1/4 knoldselleri
saft og reven skræl af 1 økocitron
2 spiseskefulde økologisk olivenolie
1 teskefuld kanel
Fremgangsmåde:
Rødbeder og selleri skrælles.
Rødbeder, æble og knoldselleri rives fint (rivejern/køkkenmaskine).
Øvrige ingredienser blandes og hældes i det revne.
Vendes grundigt sammen (brug evt. handsker).
Kan opbevares på køl i 4-5 dage.
God appetit og nyd med nærvær.
Anne Seidelin – Kostvejleder, Coach og Sygeplejerske – online, video eller Østerbro.
“…Anne er også begyndt at forske i overgangsalder, hormoner og mangel på hormoner – så da jeg begyndte at følge Annes nye retningslinjer skete der følgende: jeg fik mindre træthed, min PMS forsvandt helt, jeg holdt op med at være sulten hele tiden, mine menstruationssmerter forsvandt, væske i kroppen forsvandt og meget mere…” Line Glintborg Nielsen, efter den store pakkeløsning.