fbpx

Rødkål med oksekød og gulerødder

Hver eneste gang, du erstatter et eller andet ligegyldigt på din tallerken med grøntsager, så får du en direkte målbar forbedring i din indre biokemi. Dermed mindre træt, mindre syg og du ser bedre ud! Mere kål – mindre kød.

Opskrift Rødkålsgryden:

rødkål

½-1 friskt rødkål (afhængig af størrelsen og plads i gryden)

2 løg

5 store gulerødder

1 pakke økologisk hakket oksekød 300-400 gram

½ teskefuld spidskommen

½ teskefuld timian

2 spiseskefulde æblecidereddike

2 spiseskefulde soya/tamari

salt og peber

Fremgangsmåde:

Oksekødet brunes i en stor gryde evt med lidt smør, hvis det hænger fast (tit er kødets eget fedtstof nok).

Imens snittes kål, løg og gulerødder i fine tynde skiver (og her er det altså intet mindre end fantastisk med en køkkenmaskine med en skivefunktion eller rivefunktion – wrouuum, wroouumm….) Ellers med håndkraft og skarp kniv.

Når kødet er klar tilsættes alle de øvrige ingredienser.

Retten simrer i 10-30 minutter (efter 10 minutter er der en wokagtig konsistens, efter 30 minutter er kålen helt blød) smag på den undervejs og fornem hvilken konsistens du foretrækker.

Retten kan fint fryses ned.

God fornøjelse og nyd med nærvær!

Er du i gang med et vægttabsprojekt, så kan du måske have glæde af et af mine forløb:

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

Hej Anne,

Tak for et virkeligt godt, konkret og brugbart koncept.

Jeg har været med fra side linjen med dine opskrifter siden august 2020 og er vild med dine principper, der er lette at adoptere ind i hverdagen.

Jeg er meget overrasket over, at jeg er blevet fri – eller næsten – fra cravings efter sukker. Det har jeg ikke prøvet før.

Mvh Mette.

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: