fbpx

Soyapasta – godkendt af kostvejlederen

Der har været mange spørgsmål vedrørende soyapasta på det seneste, så jeg har stået i butikkerne og vendt og drejet alle de forskellige udgaver af produkterne.

Indtil videre er de alle sammen godkendt herfra.

soyapasta

De består stort set kun af ren soyamel, smager godt og holder gang i maven.

Dem på billedet er endda økologiske. Fra vores naboland Sverige – som er meget længere fremme i skoene med de sunde alternativer til pasta. På hylden i SuperBrugsen i Nordre Frihavnsgade i dag – på bedste hyldeplads.

Spis bare løs. Og du skal heller ikke være bange for at få for mange fytoøstrogener, mængden i et produkt lavet på hel soyabønne, kan ikke påvirke dine egne hormonproduktion negativt.

Der er ingen grund til at putte yderligere proteinkilde på tallerkenen. En sovs kun med grøntsager og tomater vil være skøn.

God fornøjelse – og nyd en mere stabil energi end efter pasta!

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…Ikke nok med at alle rådene virker. Jeg taber mig, graviditetsmaven forsvinder, og rent mentalt føler jeg, jeg kommer i bedre balance med mig selv, mærker mig selv bedre og bliver stærkere og får mere mod på at sige fra. Så det er bare ren lykkekur.

Og så ikke mindst er du Anne super hurtig til at svare og hjælpe hvis der opstår spørgsmål eller problemer…” (mere feedback her)

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: