fbpx

Stegte Squashnudler – hvor svært kan det lige være?

Ret svært – faktisk.

Havde et klart billede for mit indre øje om squashnudler med perfekt brunede kanter – en lille smule sprøde – stegt i smør.

Men her er resultatet:

Stegte squashnudler

2 minutter mere og jeg ville have haft squashgrød..

Og det er da klart med min håndtering. Lad mig give dig en helt klar instruktion, så du ikke begår samme fejl:

1) Tør nudlerne grundigt ved at presse dem med køkkenrulle eller et viskestykke

2) Steg kun en lille mængde ad gangen, så panden er seriøs varm

3) Voilá – værsgo at nyde til din yndlingspastasovs

I tvivl om hvordan du laver de rå squashnudler? Så se mere i mit tidligere blogindlæg her.

 

Der er læring i alt her i livet!

 

Anne Seidelin – Kostvejleder og Narrativ Coach – Indre Østerbro

 

“Kære Anne

Jeg har længe villet skrive noget til din hjemmeside. Her er det så:

Jeg har døjet med sukkerafgængighed og insulinresistance de sidste 10 år. Jeg har altid godt – sådan cirka – vidst hvordan jeg skulle spise, men efter jeg fik mit andet barn, var motivationen bare helt væk. Anne hjalp mig til at finde den, chokokuglerne og foodprocessoren, frem igen ;) Jeg tabte de sidste knap 10 kg, og kom tilbage på min idealvægt.

Bedst af alt hjalp hun mig til at forstå, præcis hvad det er, der sker i min krop, når jeg spiser de ting jeg ikke rigtig kan tåle.

Hos Anne føler man sig støttet, forstået og aldrig dømt. Anne – din langsigtede, selvkærlige tilgang er noget, jeg vil tage med mig resten af livet. Tak og knus!”

Rebecca, 36, København 1/7-15.

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: