Som en lille sommerpendant til skyr-to-go (se opskrift og fremgangsmåde hér).
Så kreerede jeg denne dessertagtige lækkerhaps, lige til at tage med på farten – uhhhmmm…
Opskrift Skyr med Jordbær og Vanilje:
150 gram skyr naturel
15 hasselnødder
1/4 teskefuld sort vaniljepulver
½ spiseskefuld piskefløde
En lille håndfuld jordbær i skåret i mindre bidder
Fremgangsmåde:
Det hele blandes, bortset fra jordbærrene, som kommes på som topping.
Kan forberedes om aftenen og medbringes i bægeret næste dag.
God appetit – og nyd med nærvær!
Anne Seidelin – Narrativ, terapeutisk og samskabende kostcoach – Østerbro
Tak for alle dine dejlige videoer Anne – det giver mig begejstring, vilje, styrke og energi til at fortsætte! Og så er jeg tosset med, at du taler rent ud af posen – ikke så meget pis, kompromiser og pakken ind. Du er mit ugentlig boost, og pludselig blev tirsdag en meget bedre dag:-)
I øvrigt oplever jeg, at alting er begyndt at blive mere intenst i smagen… (flere anmeldelser her)