Skyrdressing – til alle formål – næsten

Når du bruger skyr i din dressing, så kan du skære ned på mængden af protein i resten af måltidet.

Skyr som dip

Bruger du skyrdressingen som dip til grøntsagsstænger, så bliver du mere mæt og stabil i dit blodsukker end ved en almindelig dressing.

Skyr som sovs

Skyrdressingen er glimrende til at dyppe i istedet for sovs til de fleste varme og kolde retter.

Skyr til smørelse på æggewrap

Det kan du se et eksempel på lige her (og opskriften på wraps er her):

åben æggewrap

Opskrift skyr som dressing (stor portion)

200 gram skyr naturel

½ dl god økologisk olivenolie

2 teskefulde citronsaft

1 teskefuld reven citronskræl (øko)

½ teskefuld salt

Nogle gode vrid peber

Evt chili og hvidløg

Evt. friske eller tørrede krydderurter fx basilikum eller persille

Fremgangmåde

Det hele blandes til det er blødt og blankt.

Kan holde sig på køl i en uge.

God fornøjelse!

Anne Seidelin – Kostvejledning til stabilt blodsukker – Østerbro

“Hej søde Anne :)

Tak er kun et fattigt ord, men du skal alligevel have en kæmpe tak, fordi du har fået mig til at ændre mit liv fuldstændig :)

Jeg har det nu bedre med mig selv, alle kan mærke på mig jeg har det bedre! I dag kom kollegaer hen og fortalte mig hvor stolte de er af mig :)

(Ina, 7/5-15 København efter stor + lille pakkeløsning = minus 14,6 kg)

Del i dit netværk:

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: