Bønner i pandekager – til morgenmad

Oh yes, det kan man faktisk godt.

Det er de færreste, der lige kan ondulere en gang chili con carne, men pandekager?

Og med ristede hasselnødder i?

Now we’re talking 🙂

Bønner mætter utroligt godt, stabiliserer blodsukkeret – og giver god næring til vores flinke tarmbakterier.

Butterbeanspandekager med hasselnødder

Pandekager med butterbeans og hasselnødder

(3 portioner)

1 dåse butterbeans

6 æg (økologiske selvfølgelig)

½ banan

100 gram ristede hasselnødder (groft hakkede)

1 spiseskefuld HUSK (den grønne)

1 teskefuld kardemomme

1 teskefuld kanel

1 teskefuld sort vaniljepulver (uden sukker)

1 teskefuld bagepulver

1/3 teskefuld salt

Fremgangsmåde:

Skyl væden af butterbeans’ne.

Alle ingredienser undtagen nødder blendes.

Tilsæt nødderne med håndkraft.

Steges i smør som små klatter.

Måtte tilsætte lidt vand undervejs, da det tyknede en del, efterhånden som HUSK´en sugede væsken til sig.

Serveres fx. med små tern af frisk frugt, lidt limesaft og en klat peanutbutter (eller andet godt).

Kan gemmes på køl eller fryses.

Gode til madpakken – eller om eftermiddagen som en hurtig snack.

God appetit og nyd med nærvær!

Anne Seidelin – Kostvejleder, Sukkercoach og Sygeplejerske – Østerbro

“Kære Anne

Jeg er utrolig glad for, hvad jeg har opnået, og den indsigt jeg har fået i mig selv – noget jeg tager med mig fremadrettet og vil gerne sige dig TAK.

Der er ingen tvivl om, at jeg tog den rigtige beslutning, da jeg valgte dig som min kostvejleder og coach.”

Med venlig hilsen
Birgit Lassen (efter den store pakkeløsning 23/5-17)

 

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: