Bønner i pandekager – til morgenmad

Varm mad til morgenmad, oh yes, det kan man faktisk godt.

Det er måske de færreste, der lige kan spise en gang chili con carne til morgenmad, men pandekager?

Og med ristede hasselnødder i?

Now we’re talking 🙂

Bønner mætter utroligt godt, stabiliserer blodsukkeret – og giver god næring til vores flinke tarmbakterier.

Butterbeanspandekager med hasselnødder

Pandekager med butterbeans og hasselnødder

(3 portioner)

1 dåse butterbeans

6 æg (økologiske selvfølgelig)

½ banan

100 gram ristede hasselnødder (groft hakkede)

1 spiseskefuld HUSK / loppefrøskaller (den grove)

1 teskefuld kardemomme

1 teskefuld kanel

1 teskefuld sort vaniljepulver (uden sukker)

1 teskefuld bagepulver

1/3 teskefuld salt

Fremgangsmåde:

Skyl væden af butterbeans

Alle ingredienser undtagen nødder blendes.

Tilsæt nødderne med håndkraft.

Steges i smør som små klatter.

Jeg måtte tilsætte lidt vand undervejs, da det tyknede en del, efterhånden som HUSK´en sugede væsken til sig.

Serveres fx. med små tern af frisk frugt, lidt limesaft og en klat peanutbutter (eller andet godt).

Kan gemmes på køl eller fryses.

Også gode til madpakken.

God appetit og nyd med nærvær!

Anne Seidelin – Kostvejleder, Sukkercoach og Sygeplejerske – Østerbro

“Kære Anne

Jeg er utrolig glad for, hvad jeg har opnået, og den indsigt jeg har fået i mig selv – noget jeg tager med mig fremadrettet og vil gerne sige dig TAK.

Der er ingen tvivl om, at jeg tog den rigtige beslutning, da jeg valgte dig som min kostvejleder og coach.”

Med venlig hilsen
Birgit Lassen (efter den store pakkeløsning)

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Gratis E-hæfte med kostplan

Og gratis nyhedsbrev med gode råd til et kærligt vægttab, mere energi og velvære.