Pink butternutsquash-suppe – med rødbede og kokos

Fandt lige dette tudsegamle billede og opskrift på en suppe (fra før jeg opdagede billedredigering..)..

Lidt usselt at se på, men SMAGEN er ren konge!

Så selvfølgelig må den gerne være med på bloggen.

Blød, sød, cremet og gennemlækker.

Så hvis du er mere til indhold end udseende, så spring på her:

Butternutsquash-suppe – med rødbede og kokos

1 butternutsquash

2 små løg

1 teskefuld mild karry

Lidt økologisk smør

1 fed hvidløg, presset

1 økologisk appelsin, saft og skræl

1 stor rødbede

1 dåse kokosmælk

1 teskefuld tørret timian

2 spiseskefulde æblecidereddike

Salt

Peber

Fremgangsmåde

Græskarret skrælles med kartoffelskræller. Skæres over og kernerne fjernes (kan renses og ristes). Deles i mindre stykker.

Ristes sammen med karry og løg i en gryde.

Rødbeden skrubbes ren, skæres i mindre bidder og ned i gryden.

De øvrige ingredienser tilsættes.

Snurrer ca. 20 minutter, indtil alt er mørt.

Blendes med stavblender, til en helt blød og glat konsistens opnås.

Serveres med en klat skyr og evt. ristede græskarkerner.

Kan holde sig på køl i ca. 3 dage.

Eller hæld resterne i en frysepose – og i fryseren med den – til en travl dag.

God appetit og nyd med nærvær!

Anne Seidelin – uredigeret  kostvejledning på Østerbro

NB! Har du set, at lige nu er jeg så gavmild, at du får en kostplan og opskrifter, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev!

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: