fbpx

Pink butternutsquash-suppe – med rødbede og kokosmælk

Præbiotisk let suppe til immunforsvaret. Masser af mæthed pga butterbeans. Præbiotisk fordi skrællen er blendet med i suppen – bare rolig, den bliver helt blød under tilberedningen.

Butternutsquash-suppe med rødbede og kokos

1 butternutsquash

2 små løg

1 teskefuld mild karry

Lidt økologisk smør til stegning

2 dåser skyllede butterbeans

1 fed hvidløg, presset

1 økologisk appelsin, saft og skræl

1 stor rødbede

1 dåse kokosmælk

1 teskefuld tørret timian

2 spiseskefulde æblecidereddike

2 friske chilier (eller gerne mere, hvis du kan tåle det)

Salt

Peber

Bredbladet persille til at drysse på bagefter ved servering.

Fremgangsmåde

Græskarret vaskes og skrubbes grundigt. Skæres over og kernerne fjernes (kan renses og ristes). Deles i mindre stykker.

Ristes sammen med karry og løg i en gryde.

Rødbeden skrubbes ren, skæres i mindre bidder og ned i gryden.

De øvrige ingredienser tilsættes.

Snurrer ca. 20 minutter, indtil alt er mørt.

Blendes med stavblender, til en helt blød og glat konsistens opnås.

Serveres med en klat skyr og hakkede grønne krydderurter.

Kan holde sig på køl i ca. 3 dage.

Eller hæld resterne i en fryseposer – og i fryseren med dem – til en travl dag.

God appetit og nyd med nærvær!

Der er altid en løsning:

Vil du af med dine dårlige vaner, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…jeg vender altid tilbage til den gode søvn, det stabile blodsukker og så er jeg (mennesket der aldrig har været passioneret omkring motion), blevet afhængig af yoga. Fordi det er godt for mig, og fordi at jeg nu er bevidst om, at jeg skal behandle mig selv godt, for at livet er rigtig godt…”

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: