Flashdance i Fivefingers – vær lidt fjollet

Har fundet mine Fivefingers frem igen. Det er en ubeskrivelig god følelse. Fuld kontakt med underlaget og så meget fremdrift og naturlig indbygget fjederfunktion, at jeg nogen gange føler, jeg mere svæver end løber.

I går var det dog lige det koldeste med det bare stykke hud mellem ankel og bukser. Vupti faldt blikket på Storepigens benvarmere. De er intet mindre end geniale til fivefingers på denne årstid. De varmer helt perfekt og så ligner jeg næsten en fra Flashdance.

Mine erfaringer med fivefingers i neopren, som er vintermodellen, er ikke imponerende. Den vandtætte effekt forsvandt efter et par uger og de strammer for meget bagpå hælen. Generelt føles de for sko-agtige. Så hellere de gode gamle Vibram tilsat benvarmere.

Man må acceptere at se lidt fjollet ud en gang i mellem – stikke lidt ud. Det gælder også kostændringer. Ens omgivelser reagerer på vores ændrede adfærd. Hvorfor tager du så lille et stykke lagkage? Kan du ikke lide flødeboller? Hvorfor løber du i så underlige sko?

Fordi jeg har det bedst sådan!

Fordi jeg måske fik lidt ekstra energi på løbeturen ved at se både Fame, Dirty Dancing og Flashdance for mit indre øje, mens benvarmerne gjorde deres arbejde og jeg svævede gennem luften – dream on – det så nok mere fjollet end elegant ud – men hvad så?

Jeg havde en fantastisk tur.

Gør nu bare det, der gør dig glad – sådan rigtig glad – inderst inde!

 

Anne Seidelin – Kostvejleder, Coach og Sygeplejerske – København

“Kære Anne
Jeg har længe villet skrive noget til din hjemmeside. Her er det så:

Jeg har døjet med sukkerafhængighed og insulinresistens de sidste 10 år. Jeg har altid godt – sådan cirka – vidst hvordan jeg skulle spise, men efter jeg fik mit andet barn, var motivationen bare helt væk. Anne hjalp mig til at finde den, chokokuglerne og foodprocessoren, frem igen ;) Jeg tabte de sidste knap 10 kg, og kom tilbage på min idealvægt.

Bedst af alt hjalp hun mig til at forstå, præcis hvad det er, der sker i min krop, når jeg spiser de ting jeg ikke rigtig kan tåle.

Hos Anne føler man sig støttet, forstået og aldrig dømt. Anne – din langsigtede, selvkærlige tilgang er noget, jeg vil tage med mig resten af livet. Tak og knus!”

Rebecca, 36, København 1/7-15.

(Se flere udtalelser her)

 

 

 

Succeshistorier om kost­forløb

Relateret indhold

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: