fbpx

Svømmer du med en sten?

“Slip din sten!”

Hvornår har du fået nok? Det gør du, når du lige pludselig ligger midt ude i en sø, og ryster på hovedet af dig selv.

Kostvejlederens weekend:

Jeg spiste chokolade i fredags. Superlækkert og stor nydelse – intet problem. Lørdag var jeg ude at spise og fik dessert. Søndag var jeg til brunch, og sandelig om, jeg ikke fik spist pandekager med frugtkompot og flødeskum – jo, da!

Fredag, lørdag og søndag.

Cravings

Hvad skete der så i går? Jo, der var jeg lige ved at falde for 7-Elevens “Folk på farten fortjener”. Fordi mit blodsukker og indre biokemi piskede latterligt uharmonisk rundt i kroppen.

Nok er nok!

Kold tyrker – ja tak! Walk the talk – (nu er det jo ikke ligefrem mangel på viden, jeg lider af).

Tid til at slippe en af dine laster?

Der var engang en kvinde, som svømmede rundt midt ude på en sø. Det så farligt ud, og en bekymret mand roede ud til hende for at hjælpe. Han kunne se, at der var noget der tyngede kvinden, og spurgte ind til det. ”ja, det er en kæmpestor sten, jeg har taget med på turen”, svarede kvinden stakåndet. ”Hvorfor?”, spurgte manden undrende og oprørt ”den ender jo med at tage livet af dig!”.

”Fordi den er min!”, svarede kvinden.

Lyder det bekendt?

Gad vide hvor mange sten, vi hver især svømmer rundt med? Hvor mange af dem har vi brug for? Hvordan slipper vi dem – og hvornår?

Narko?

Kan du mærke en indre uro, når dine handlinger, ikke følger dine inderste ønsker? Dulmer du så den uro med endnu mere kage, slik, sofa, tv, rødvin og såkaldt hygge? Eller tager du den alvorligt – lytter!

Lyt!

Prøv at lytte. Hvad fortæller den? Hvad er det du virkelig gerne vil? Og slip så bare én af de forbandede sten!

Ro

Nu er det tirsdag og min krop og hjerne samarbejder igen, om mit ønske om at være, den bedst mulige udgave af mig selv – tak! Når man ved hvordan, så kommer man hurtigt tilbage igen.

Sukkerfri hilsen, Anne (nu én sten lettere..)

NB! Har du brug for en stabil kran, der kan hive dig op af din sø med alle dine sten, så kom med på mit 6 ugers kursus.

Der er altid en løsning:

Vil du have mere energi og viljestyrke i hverdagen, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder
 

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: