Kantinevejledning og sunde medarbejdere

Jeg vejleder for tiden en kantine i  indre by. De lærer, hvilke fødevarer der fremmer sundhed og energiniveau. De har fået min opskriftsamling og eksperimenterer på livet løs med at få det til at smage, se indbydende ud og motivere de ansatte til at vælge smartere ved buffeten.

De startede i ugen før jul på denne måde:

Jeg var placeret ved buffeten om morgenen og til frokost for at forklare og vejlede de ansatte.

De så meget forskellige ud i deres ansigtsudtryk. Nogle var henrykte, andre knapt så begejstrede..

Hvorfor ændre morgenmaden?

Fordi hvis kroppen får mad, der er lavglykæmisk og nærende fra morgenstunden. Så er hjernen i stand til at tænke klart ved frokostbuffeten og træffe nogle gode valg der også. Energiniveauet er dermed sikret resten af dagen – i den ideelle verden – for selv om udvalget er godt, så er der altid mulighed for at vælge forkert.

Nu havde de muligheden.

Udvalget bestod af:

– skyr

– friske bær

– nødder/mandler

– avokado

– æg

– oste/pålæg/smør

– grøntsagsstænger

palæoboller

– rugbrød (til de insisterende)

“Bland selv”

Alt det du vælger fra buffeten, ryger ned i din indre blender – mavesækken. Så hvilken blanding vælger du?

(Det er en smart virksomhed, så de har også hyret mig til individuelle samtaler med rådgivning og coaching til deres medarbejdere – genialt koncept, når jeg selv skal sige det..)

Kunne du tænke dig, at få mig ud i din kantine, så skriv en mail her!

Vi ses!

Anne Seidelin – også kantinevejleder – energi til dine medarbejdere!

“…40 procent mere energi og ingen stressrelaterede sygemeldinger i 6 måneder..”

(Dansk Standard 2016)

“Blodtryk normaliseret fra 143/87 til 127/78 og motion forbedret med 71%..”

(Akademikernes A-kasse 2018)

Succeshistorier om kost­forløb

Relateret indhold

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: