Ristede hasselnødder – lav en stor portion i ovnen

Hasselnødder smager bare bedre, når de er ristede – fact.

Har du altid tid til det? Nej, sikkert ikke.

Så gør det nemmere og lav et par poser ad gangen.

Super gode som drys på morgenskyr

Og gode til den lækre råkostsalat med æbler her.

ristede hasselnødder

Fremgangsmåde ristede nødder

Hvis du har en varmluftovn, så brug den funktion og lav evt flere plader ad gangen.

Spred nødderne ud på bagepapir på en bageplade.

Sættes i ovnen 20 minutter ved 160 grader.

De er færdige, når skallen krakelerer og let kan gnides af.

TIP: tilsæt soya / tamari for at få en salt snack. Eller du kan bland dem med vaniljepulver og lidt agavesirup for en sød og slikagtig snack.

Smager også supergodt sammen med æblemos (opskrift hér).

Anne Seidelin – Kostvejleder og coach – København

“…Det er ved at være noget tid siden du har hørt fra mig, hvilket der er en rigtig god grund til. Her går alt nemlig lige præcis som det skal – og jeg bliver ved med at føje succeser til samlingen :omere feedback her