Scrambled eggs – med rester og feta – morgenmad

Undgå madspild.

Få en flad mave.

Skån miljøet.

Lev vegetarisk.

Bliv sund.

Stabil energi.

Sunde tarmbakterier.

Godt humør.

God økonomi.

All inclusive – det hele – med en solid weekendmorgenmad:

morgenmadsæg

Opskrift på “Røræg med det hele”

2-3 æg (det antal du har aftalt med Anne)

En rest kogte eller stegte grøntsager

Eller salater fra dagen før (jo, jo, selv iceberg kan bruges)

Hvad der end er i køleskabet af rester (kunne også være bønner, linser og kikærter eller som her edamame)

En lille håndfuld fetatern (kan undlades eller erstattes af anden ost)

Grønne friske krydderurter alle slags

Salt og peber

Evt. lidt chili eller karry

Fremgangsmåde

Alt undtagen æggene varmes i lidt smør på en pande til det er gennemvarmt og har fået lidt farve.

Slå æggene ud over og rør det hele sammen.

Steges til dine æg har den konsistens, du foretrækker.

Sæt dig så roligt ned ved et bord – hav øjnene på din mad – og nyd med nærvær.

Ha’ en skøn weekend, Anne.

Anne Seidelin – kostvejledning – Østerbro.

PS: Jeg tæller aldrig kalorier, det bør du også undgå – det giver en sådan dejlig indre ro. Der er forøvrigt heller ingen forbud i min verden – af samme årsag 🙂

 

 

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: