fbpx

Sellerifritter er bedre end pommes

Måske er det bare mig, men jeg synes, alle rodfrugter smager bedre end kartofler. De her fritter er fantastiske:

Opskrift Sellerifritter:

sellerifritter

Selleri

God økologisk olivenolie (evt. denne her)

Salt

Fremgangsmåde:

Selleri skrælles. Gøres lettest med en stor skarp kniv på et spækbræt.

Skæres i stave.

Tag en frysepose og hæld en sjat god økologisk olivenolie ned i. Put fritterne i posen og bland/masser godt.

Varm en stegepande op til middeltemperatur og steg fritterne forsigtigt på alle sider til de er sprøde og brunede.

Eller læg dem på en bageplade og sæt dem i ovnen på 200 grader i ca. en halv time.

Drys med salt.

God fornøjelse og husk nydelsen i måltidet!

Er du træt af at fare vild i alverdens kostråd, så få styr på din kost en gang for alle her:

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: