Sellerifritter er bedre end pommes

Måske er det bare mig, men jeg synes, alle rodfrugter smager bedre end kartofler. De her fritter er fantastiske:

Opskrift Sellerifritter:

sellerifritter

Selleri

God økologisk olivenolie (evt. denne her)

Salt

Fremgangsmåde:

Selleri skrælles. Gøres lettest med en stor skarp kniv på et spækbræt.

Skæres i stave.

Tag en frysepose og hæld en sjat god økologisk olivenolie ned i. Put fritterne i posen og bland/masser godt.

Varm en stegepande op til middeltemperatur og steg fritterne forsigtigt på alle sider til de er sprøde og brunede.

Eller læg dem på en bageplade og sæt dem i ovnen på 200 grader i ca. en halv time.

Drys med salt.

God fornøjelse og husk nydelsen i måltidet!

Er du træt af at fare vild i alverdens kostråd, så få styr på din kost en gang for alle her:

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

Succeshistorier om kost­forløb

Relateret indhold

Morgenmad eller faste?

Der var engang nogle morgenmadsproducenter, der sagde, at morgenmad var dagens vigtigste måltid.. Det lød rigtigt, men det var det ikke. Frokost er nu dagens

Læs mere

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: