Når du bruger skyr i din dressing, så kan du skære ned på mængden af protein i resten af måltidet.
(Rev. indl. fra 2013)
Skyr som dip
Bruger du skyrdressingen som dip til grøntsagsstænger, så bliver du mere mæt og stabil i dit blodsukker end ved en almindelig dip.
Skyr som sovs
Skyrdressingen er glimrende til at dyppe i istedet for sovs til de fleste varme og kolde retter. Tilpas smagen efter det formål, den skal tjene. Jo mere chili, hvidløg eller ingefær du tilsætter, jo mere antiinflammatorisk bliver den = flere sundhedsfremmende stoffer.
Jo mere smag, jo mere tilfredsstiller den også dine sanser.
Opskrift skyr som dressing (stor portion)
200 gram skyr naturel
½ dl god økologisk olivenolie
2 teskefulde citronsaft
1 teskefuld reven citronskræl (øko)
½ teskefuld salt
nogle gode vrid peber
Evt chili, ingefær og hvidløg
Evt. friske eller tørrede krydderurter fx basilikum eller persille
Evt. lidt vand, til du får din ønskede konsistens
Fremgangsmåde
Det hele blandes med en elmixer eller blender. Færdig. Kan holde sig på køl i 5 dage, lav evt en halv portion, hvis du ikke bor sammen med andre.
Skal den være mere flydende, så tilsætter du et par skefulde vand, til dressingen får den ønskede konsistens.
God fornøjelse!
Vi ses, Anne.
Anne Seidelin – Kostvejledning der virker – Østerbro
“Hej søde Anne
Tak er kun et fattigt ord, men du skal alligevel have en kæmpe tak, fordi du har fået mig til at ændre mit liv fuldstændig
Jeg har det nu bedre med mig selv, alle kan mærke på mig jeg har det bedre! I dag kom kollegaer hen og fortalte mig hvor stolte de er af mig
Det er en fantastisk følelse at ens selvtillid er boostet så meget og jeg er dig evig taknemmelig!
Stort tak… Igen! Du er en stjerne!
Knus og kram fra Ina”