Stegte squashnudler med kikærter, feta og rødløg

Jeg er ikke vegetar.

Jeg kan godt lide kød.

Men min krop synes, jeg er åndssvag. Den ELSKER bønner, linser og kikærter!

ALT fungerer bedre – selv humøret bliver mere stabilt – med proteiner, der er lette at fordøje.

Så jeg prøver at erstatte kødet, når det er muligt. Eller jeg beholder lidt af kødet som smagsgiver i retten, og supplerer med noget vegetabilsk. Så er både kroppen og resten af mig glade.

Her en super let og velsmagende sag fra forleden:

kikærter og squashnudler

Det er stegte squashnudler og kikærter fra de sidste 2 blogindlæg.

Så er der tilsat blommetomater og en fantastisk feta lavet på halv ged og halv fåremælk.

Soyasovs fremmer umamismagen og får kikærterne til at smage mere kødagtigt.

Værsgo at kopiere!

Anne Seidelin – Coaching til nye vaner der virker – København.

 

“Kære Anne, 

Det er mig som siger mange tak!  Hver gang er der som om jeg opdager noget nyt om mig selv, og det er jeg dig evig taknemlig for.

Tak fordi du følger med i min rejse med ægte interesse! Tak tak tak, tak fordi du er så sød og ærlig. Tak! 

 Tak for dine råd. Jeg vil gøre mit bedste for at efterleve dem. Jeg vil gerne ha alt min energi tilbage og stå op om morgenen og føle at jeg ikke svigter mig selv.

Det er jeg overbevist om at dine råd kan hjælpe mig med. 

 Jeg ser frem til vores næste møde! :-) ha en dejlig dag. 

 Knus, Maja” 

Succeshistorier om kost­forløb

Relateret indhold

Morgenmad eller faste?

Der var engang nogle morgenmadsproducenter, der sagde, at morgenmad var dagens vigtigste måltid.. Det lød rigtigt, men det var det ikke. Frokost er nu dagens

Læs mere

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: