Rødkål som rå salat med cashewnødder og appelsin

Jo mere kål og jo flere farver du kan få på din tallerken jo bedre.

Kan du samtidig få stimuleret de fleste grundsmage, få en god volumen og noget der kræver lang tids tygning, så er der endnu en bonus.

Det hele kan samles i en råkostsalat.

Du skal kun tilsætte en proteinkilde, så er du mæt og glad de næste mange timer.

Rå rødkålsalat med cachewnødder

Rå rødkålssalat med appelsin og cachewnødder

(1 portion)

200 gram rødkål

Dressing

Saft fra ½ appelsin

Skræl (kun den orange del) fra 1/4 appelsin

1 spiseskefuld øko jomfruolivenolie

1/4 teskefuld sennep

Drys

1 spiseskefuld saltede cashewnødder

Evt. lidt frysetørret hindbær (kun som pynt)

Fremgangsmåde

Kålen rives eller snittes fint (gerne i en større portion, så du har til andre retter og salater de kommende dage).

Dressingen blandes og hældes over kålen – blandes grundigt.

Drysses med cashews og evt. frysetørret hindbær.

Kan sagtens holde sig et par dage på køl (bliver næsten bedre, når dressingen har fået lov at marinere kålen lidt).

God fornøjelse – og tyg grundigt og længe.

Anne Seidelin – Kostvejleder med en baggrund som sygeplejerske – København.

NB! Laver også forløb for medarbejdere i virksomheder – se mere her.

 

 

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: