fbpx

Blendet rodfrugtsuppe – med indbygget proteinkilde.

Det skal være nemt at lave mad, der giver god og langtidsholdbar energi. Det er regel nummer 1 i mit køkken. Jeg gider ikke bruge mere tid end højest nødvendigt derude – selv om det er et samtalekøkken..

Så her er endnu en “all-inclusive” / “one-pot” / “en-enkelt-gryde-ret”.

Smid det hele i gryden, lad det koge 20 minutter og blend – slut bum! Og så er den lækker!

Et stykke ristet palæobrød smager godt til (opskrift).

Blendet rodfrugtsuppe med butterbeans:

1 kilo blandede rodfrugter (frit valg men meget gerne et par rødbeder i blandt)

3 løg

2 fed hvidløg

1 citron saft og det gule fra skrællen

1 dåse butterbeans

3 bouillonterninger fx høns

Friske krydderurter eller tørrede fx en lille håndfuld timian eller rosmarin

Lidt chili efter humør

Salt og peber

Vand så det lige dækker ingredienserne

½ dl. god olivenolie (skal først i, når der skal blendes)

En klat skyr eller creme fraiche ved servering

Fremgangsmåde:

Det hele rengøres og snittes i mindre bidder. Koges under låg i  ca. 20 minutter. Olivenolien tilsættes og suppen blendes helt glat og blød.

Serveres med en klat skyr.

God fornøjelse – og god fordøjelse!

Anne Seidelin – kostvejledning og samskabende coaching – København.

“…Jeg kan gå forbi lækre ting, isbutik, bager mv. eller se reklamer med virkelig flot og lækker mad uden at føle, at jeg bare MÅ have det. 

Sådan var det ikke tidligere, og det er en helt fantastisk og ikke mindst befriende følelse.

Jeg har på ingen måde lyst at gå tilbage til at spise som før…”

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: