fbpx

Blendet gulerodssuppe med linser og mozzarella

Er du til nem mad? Og sund mad? Og mad uden for meget kød?

Mad der stabiliserer og giver energi?

Så er der afsindigt mange muligheder i supper.

Supper med indbyggede vegetariske proteinkilder og sunde fedtkilder.

Skal suppen mætte endnu længere tid?

Hvis konsistensen ender med at være ligesom yoghurt, så har mavesækken svært ved at tømme sig videre ned i tarmen = lang tids seriøs mæthedsfornemmelse og stabilt blodsukker. Det er der skam lavet store fine undersøgelser af med ultralydsapparater = videnskabelig evidens – uhhh…

Her er sidste nye skud på stammen:

 

Blød Gulerodssuppe Med Linser Og Mozzarella

500 gram økologiske gulerødder (skylles, men ikke skrælles)

2 store løg

lidt smør til at stege i

1 tsk. karrypulver

chili efter egne smagsløg

1 cm frisk ingefær fint hakket

2 fed hvidløg

2 dl.  røde linser

ca. 1 liter vand

2 bouillonterninger

salt og peber efter smag

½ dl. økologisk olivenolie (tilsættes under blendning)

Mozzarellaost et par skiver pr person (pynt)

1 teskefuld pesto pr person (pynt)

Fremgangsmåde:

Løg og gulerødder skæres i mindre bidder, svitset i smør og krydderier indtil de har fået farve.
 
Resten tilsættes. Koges godt igennem i ca. 20 minutter til linserne er møre.
 
Blendes med olivenolien til en glat og spicy suppe.
 
Serveres med skiver af frisk mozzarellaost og en god pesto.
 
 
God appetit og nyd med nærvær (så drypper du heller ikke på blusen).
 
Anne Seidelin – Narrativ samskabende compassioncoach – Østerbro

“..i 2,5 år har jeg kæmpet fordi jeg ville bruge kosten til at sænke mit kolesterol, uden at det lykkedes. Men nu, hvor jeg har tilmeldt mig dit pakkeforløb, og med dine kostanvisninger, ser det ud til at lykkes. 

Jeg er fan 🥰👍….”

Del i dit netværk:

Gratis E-hæfte med kostplan

Og gratis nyhedsbrev med gode råd til et kærligt vægttab, mere energi og velvære.