Blød Gulerodssuppe Med Linser Og Mozzarella

Er du til nem mad? Og sund mad? Og mad uden for meget kød?

Mad der stabiliserer og giver energi?

Så er der afsindigt mange muligheder i supper.

Supper med indbyggede vegetariske proteinkilder og sunde fedtkilder.

Skal suppen mætte endnu længere tid?

Hvis konsistensen ender med at være ligesom yoghurt, så har mavesækken svært ved at tømme sig videre ned i tarmen = lang tids seriøs mæthedsfornemmelse og stabilt blodsukker. Det er der skam lavet store fine undersøgelser af med ultralydsapparater = videnskabelig evidens – uhhh…

Her er sidste nye skud på stammen:

gulerodssuppe

Blød Gulerodssuppe Med Linser Og Mozzarella

500 gram økologiske gulerødder (skylles, men ikke skrælles)

2 store løg

lidt smør til at stege i

1 tsk. karrypulver

chili efter egne smagsløg

1 cm frisk ingefær fint hakket

2 fed hvidløg

2 dl.  røde linser

ca. 1 liter vand

2 bouillonterninger

salt og peber efter smag

1 dl. økologisk olivenolie (tilsættes under blendning)

Mozzarellaost 1/4 pr person (pynt)

1 teskefuld pesto pr person (pynt)

Fremgangsmåde:

Løg og gulerødder skæres i mindre bidder, svitset i smør og krydderier indtil de har fået farve.
Resten tilsættes. Koges godt igennem i ca. 20 minutter.
Blendes med olivenolien til en glat og spicy suppe.
Serveres med skiver af frisk mozzarellaost og en god pesto.
God appetit og nyd med nærvær (så drypper du heller ikke på blusen).
Anne Seidelin – Narrativ Samskabende Coach – Østerbro

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: