Gulerodssuppe med linser og mozzarella

Skal suppen mætte endnu længere tid?

Hvis konsistensen ender med at være ligesom yoghurt, så har mavesækken svært ved at tømme sig videre ned i tarmen = lang tids seriøs mæthedsfornemmelse og stabilt blodsukker. Det er der lavet store fine undersøgelser af med ultralydsapparater.

Gulerodssuppe med linser og mozzarella

500 gram økologiske gulerødder (skylles, men ikke skrælles)

2 store løg

lidt smør til at stege i

1 tsk. karrypulver

chili efter egne smagsløg

1 cm frisk ingefær fint hakket

2 fed hvidløg

2 dl.  røde linser

ca. 1 liter vand

2 bouillonterninger

salt og peber efter smag

½ dl. økologisk olivenolie (tilsættes under blendning)

Mozzarellaost et par skiver pr person (pynt)

1 teskefuld pesto pr person (pynt)

Fremgangsmåde:

Løg og gulerødder skæres i mindre bidder, svitset i smør og krydderier indtil de har fået farve.
 
Resten tilsættes. Koges godt igennem i ca. 20 minutter til linserne er møre.
 
Blendes med olivenolien til en glat og spicy suppe.
 
Serveres med skiver af frisk mozzarellaost og en god pesto.
 
 
God appetit og nyd med nærvær!
 

Er du træt af at opfinde den dybe tallerken selv, så se mine forløb her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“..i 2,5 år har jeg kæmpet fordi jeg ville bruge kosten til at sænke mit kolesterol, uden at det lykkedes. Men nu, hvor jeg har tilmeldt mig dit pakkeforløb, og med dine kostanvisninger, ser det ud til at lykkes. 

Jeg er fan 🥰👍….”

Succeshistorier om kost­forløb

Relateret indhold

Morgenmad eller faste?

Der var engang nogle morgenmadsproducenter, der sagde, at morgenmad var dagens vigtigste måltid.. Det lød rigtigt, men det var det ikke. Frokost er nu dagens

Læs mere

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: