fbpx

Blomkålsris – erstat ris og anden fæl stivelse

Ris er et komplet næringsløst stivelsesprodukt, som bare skal væk fra din tallerken.

Blomkål er supersundt.

Blomkål kan du aldrig få for meget af.

Riv derfor rå blomkål på et rivejern, mandolinjern eller i en foodprocessor (en helt almindelig kniv kan også bruges).

Færdig bum! Så er der en riserstatning, som godt nok ikke smager af ris, men til gengæld giver dig næring.

Bliver smagen for skarp, så kan du hælde kogende vand over “risen” og lade det stå 2 minutter. Du kan også stege dem på en pande i lidt smør og evt. karry, så får de en helt anden venlig karakter.

Blomkålsris skiller vandene.

Enten bliver du vild med dem, ellers er det første og sidst gang, du laver dem – test dig selv 🙂

God fornøjelse!

Anne Seidelin – kostvejleder, coach og sygeplejerske – København

“…Jeg tænker på vores samtaler som en igangsættelse af en lang proces – og sjovt nok drejer hele mit liv sig ganske langsomt – og uden jeg egentlig tænker over det – i de retninger vi snakkede om, jeg gerne ville.

Så tusind tak fordi du kan finde ud af at hjælpe mig – og sikkert mange andre – med også at finde ud af hvad vi egentlig vil og hvordan vi kommer derhen :-)

Bedste hilsner,

Sofie H” (se resten af Sofies feedback her)

Del i dit netværk:

Gratis E-hæfte med kostplan

Og gratis nyhedsbrev med gode råd til et kærligt vægttab, mere energi og velvære.