Blomkålsris – erstat ris og anden fæl stivelse

Blomkål er supersundt.

Blomkål kan du aldrig få for meget af.

Ris derimod er et komplet næringsløst stivelsesprodukt, som bare skal væk fra din tallerken.

Hmmm….

Riv rå blomkål på et rivejern, mandolinjern eller i en foodprocessor (en helt almindelig kniv kan også bruges).

Færdig bum! Så er der en riserstatning, som godt nok ikke smager af ris, men til gengæld giver dig næring.

Blomkålsris

Bliver smagen for skarp, så kan du hælde kogende vand over “risen” og lade det stå 2 minutter. Du kan også stege dem på en pande i lidt smør og evt. karry, så får de en helt anden karakter.

Blomkålsris skiller vandene.

Enten bliver du vild med dem, ellers er det første og sidst gang, du laver dem – test dig selv 🙂

God fornøjelse!

Anne Seidelin – kostvejleder, coach og sygeplejerske – København

“…Tænker på vores samtaler som igangsættelse af en lang proces – og sjovt nok drejer mit liv sig ganske langsomt – og uden jeg egentlig tænker over det – i de retninger vi snakkede om, jeg gerne ville.

Så tusind tak fordi du kan finde ud af at hjælpe mig – og sikkert mange andre – med også at finde ud af hvad vi egentlig vil og hvordan vi kommer derhen :-)

Bedste hilsner,

Sofie H” (se resten af Sofies feedback her)

 

 

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: