fbpx

Blomkålsris – erstatning for ris uden arsen

Ris er et komplet næringsløst stivelsesprodukt, som bare skal væk fra din tallerken. Det indeholder endda giftstoffet arsen.

Blomkål er supersundt. Blomkål kan du aldrig få for meget af. Riv derfor rå blomkål på et rivejern, mandolinjern eller i en foodprocessor (en helt almindelig kniv kan også bruges). Færdig bum! Så er der en riserstatning, som godt nok ikke smager af ris, men til gengæld giver dig næring.

Bliver smagen for skarp, så kan du hælde kogende vand over “risen” og lade det stå 2 minutter. Du kan også stege dem på en pande i lidt smør og evt. karry, så får de en helt anden venlig karakter.

Blomkålsris skiller vandene.

Enten bliver du vild med dem, ellers er det første og sidst gang, du laver dem – test dig selv 🙂

God fornøjelse!

Der er altid en løsning:

Hvis du vil lære alt om sundhed eller have et bedre helbred, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…Jeg tænker på vores samtaler som en igangsættelse af en lang proces – og sjovt nok drejer hele mit liv sig ganske langsomt – og uden jeg egentlig tænker over det – i de retninger vi snakkede om, jeg gerne ville.

Så tusind tak fordi du kan finde ud af at hjælpe mig – og sikkert mange andre – med også at finde ud af hvad vi egentlig vil og hvordan vi kommer derhen :-)

Bedste hilsner,

Sofie H” (se resten af Sofies feedback her)

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: