Butterbean-hummus

En dåse butterbeans kan forvandles til en lækker hummus.

Når dip/dyppelse/spread indeholder proteiner, så bliver det samlede måltid mere lavglykæmisk og mætter generelt bedre.

Butterbeancreme

Opskrift Butterbean-hummus med citron og karry:

1 dåse økologiske butterbeans

2 spiseskefulde god økologisk olivenolie

½ spiseskefuld citronsaft (kunne have været eddike)

½ teskefuld mild karry

½ spiseskefuld soyasovs/tamari

smag til med salt og peber

Fremgangsmåde:

Det hele blendes til en blød ensartet konsistens – færdig!

Vær gerne kreativ og find dine egne krydderiblandinger/hvidløg/tahin/chili/koriander osv.

God appetit – og  nyd med nærvær!

Mangler du klar besked om kost, faste, mæthed, sundhed og helbred, så kom med på et af mine forløb:

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

Succeshistorier om kost­forløb

Relateret indhold

Morgenmad eller faste?

Der var engang nogle morgenmadsproducenter, der sagde, at morgenmad var dagens vigtigste måltid.. Det lød rigtigt, men det var det ikke. Frokost er nu dagens

Læs mere

Gratis e-hæfte når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Få et gratis e-hæfte med opskrifter, minikostplan og gode råd med som bonus: