fbpx

Butternutsquash-skiver med feta, parma og rosmarin

Kraftig feta på fåremælk, frisk rosmarin og parmaskinke, dryppet med pesto. Sødt, salt, sprødt, cremet og aromatisk på en gang – så godt!

Opskrift Buttenutsquash-pizzaer

(Ca. 8 skiver)

1 stor butternutsquash (kan også være anden slags græskar, men så bliver det ikke runde skiver)

Olivenolie til at pensle skiverne med

God græsk feta med fåremælk (en pakke ca. 100 gram)

1 Pakke parmaskinke

Pesto, gerne hjemmelavet, men jeg snuppede den grønne fra Løgismose

Fremgangsmåde

Skiverne skæres fra den smalle ende. Kernerne kommer først nede i den tykke del. Skær dem ca 0,5-1 cm tykke afhængig af diameter. Jeg kunne få 8 reelle skiver fra mine.

Resten af græskaret skæres i mindre bidder (uden kerner) og bruges til fyld i en gryderet eller til en suppe (der er en opskrift her med kokosmælk).

Skiverne pensles med olivenolie. Sættes i ovnen på 200 grader i 20 minutter (til de er gyldne i kanterne).

Feta smuldres over, drys med frisk rosmarin, en skive parmaskinke krølles ovenpå og i ovnen igen i 20 minutter (til de er sprøde på skinken).

Dryppes med pesto – serveres rygende varme – spis 🙂

Kan fint varmes igen næste dag, eller medbringes i madpakken.

God fornøjelse!

Der er altid en løsning:

Hvis du vil have styr på hele din livsstil, så se mit onlinekursus her

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“…Anne har lært / lærer mig om både mad, fysisk og psykisk sundhed – og det medfører vægttab, bedre søvn, bedre humør, mere energi. 
Nu kan jeg igen køre hjem efter en travl arbejdsdag uden at være træt, hvor fedt er det lige? – det er megafedt, skal jeg hilse og sige …”

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: