Butternutsquash-suppe med feta, parma og rosmarin

Sidste gang jeg inviterede til festivitas, lavede jeg de små butternutsquash-pizzaer – stor jubel.

En bonus ved, at det kun er de kønne skiver uden kerner i midten, der dur som bunde er, at så er der en masse lækre stykker, der kan laves til suppe dagen efter.

Ekstra-bonus: samme topping 🙂

Elsker suppe (meget mere end pizza).

Butternutsquash suppe

Butternutsquash-suppe med rosmarin

400 gram butternutsquash uden “indmad” men med skræl (skrællen spises)

2 store løg

4 fed hvidløg

2 teskefulde mild karry

Lidt smør til stegning

2 spiseskefulde æblecidereddike

1 dåse øko kokosmælk

4 kviste frisk rosmarin

2 bouillonterninger (høns eller grøntsag)

Salt og peber

Drys

Et par skiver parmaskinke pr portion (steges sprøde på en pande)

En spiseskefuld fetasmuld pr portion (gerne med fåre- eller gedemælk)

Lidt grønt drys af frisk rosmarin

(Ristede pinjekerner ville også være godt)

Fremgangsmåde

Græskar, løg og hvidløg skæres i grove stykker og svitses i smør og karry til de tager farve.

Øvrige ingredienser tilsættes og det hele koges i ca. 15 minutter.

Blendes med stavblender (både en grov og fin version er lækker).

Serveres med drys.

Lav gerne dobbelt portion og frys ned til en anden gang.

God fornøjelse!

Anne Seidelin – Kreativ Coach – Østerbro.

“…Mit motions- og konditionsniveau er blevet meget større. Det skyldes nok især mit vægttab som nærmer sig 10 kilo. Vægttabet har også gjort, at jeg løber meget bedre. Mit mål er at løbe Copenhagen Marathon 2017.

Henrik Buchwaldt, 15/11-16” (se mere feedback fra forløb her)

Del i dit netværk:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få de hemmelige tricks på mail

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få lige nu mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: