fbpx

Overgangsalder: Mandler med lakridsdrys

Den type kostsammensætning som fungerede i dine yngre dage, den virker ikke, når du rammer midten af fyrrene. Pludselig hober der sig væske op i hænder og fødder. Der kommer træthed og hovedpine. Håret bliver tyndere. Maven bliver underligt udspilet og tykmavset.

For ikke at tale om elendig søvn, hvis du spiser sukker om aftenen.

Eller hedeture efter et rundstykke søndag morgen.

Gider du ikke bikse med kostomlægning på egen hånd. Så tag fat i mig. Vi skræddersyr en kostsammensætning, der virker både nu og resten af dine dage. Kroppen har brug for reel og ordentlig næring, når det hele bliver lidt mere skrøbeligt. Der er ikke plads til tomme kalorier længere – regningen er for høj og for tydelig.

Men bare rolig, der er stadig plads til nogle treats i dit nye hormonvenlige liv. Her er en af dem:

Ikke nok med at de er dyppet i 86% mørk chokolade.. Næhh, de er skam også efterfølgende dyppet i ren engelsk lakridspulver – nammenam..

Chokolademandler med lakridsdrys:

Opskrift og fremgangsmåde:

– Det antal mandler, du har lyst til at tilberede, smuttes.

– Chokolade af høj kvalitet og mindst 86% smeltes over vandbad.

– Mandlerne dyppes i den flydende chokolade og efterfølgende i  engelsk lakridspulver (den rene vare uden sukker – smager som det, der er uden på rustne søm).

– Sættes køligt til chokoladen stivner og lægges i en dåse med tætsluttende låg.

Så simpelt og SÅ godt – når bare råvarerne er i orden.

God fornøjelse og husk nydelsen i hver en mundfuld!

Få hele dit fundament af livsstil på plads med mig ved din side:

Anne Seidelin – sygeplejerske, hormon- og kostvejleder

“Kære Anne

Jeg skylder dig en stor tak, fra hjertet. Det har givet mig enormt meget, at have din støtte og vejledning, når nu jeg har taget dette vigtige og store valg i mit liv – at få styr på min kost.
Tak for din enormt søde, professionelle, inspirerende og engagerede måde at være på! Jeg kunne ikke have valgt en bedre vejleder og coach.
Jeg tager med mig en masse indsigt og inspiration videre, og jeg har en følelse af, at det er en langvarig ny vej, jeg har kommet ind på.
Skulle jeg imidlertid falde i igen på et tidspunkt, eller føle at jeg trænger en hjælpende hånd for at tage styringen, tager jeg kontakt igen. :) Tak fordi du er der.
Jeg kommer helt sikkert til at anbefale andre at kontakte dig, jeg kender en hel del mennesker, der godt kunne bruge noget hjælp.
Kommer til at savne dig, og det er lidt vemodigt, ikke at have en ny aftale med dig i aftalebogen.. men jeg føler mig klar til at styre skuden videre alene, og er mega taknemmelig, for den hjælp jeg har fået fra dig.
Tak for nu, knus, Anne. :) ”

Del i dit netværk:

Få E-hæftet gratis lige nu

Tilmeld dig mit nyhedsbrev gratis - og få mit effektive E-hæfte med kostplan og opskrifter med som gave: